icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ifkael
22. okt 2012

@kikatko robim tie placky.....mnaaaaaaam

kikatko
22. okt 2012

@ifkael dobrú chut k plackam. skus od nich aj domácu rýchlu tatarskú. je skvelá a lahká

abriela
22. okt 2012

@janulabj mam podobny recept ako @mysiatkoo, len davam iba 380g hladkej muky a cesto nedavam odstat do chladnicky, a napridavam ani citornovu koru. Linecke su fakt dobre.

levandullka
22. okt 2012

U nás to dnes bola pečená kačica (moja prvá) so zemiakovým pyré 🙂. Odborník na kačky pochválil 🙂

ifkael
22. okt 2012

Kocky, do coho davate lemon curd?

ifkael
22. okt 2012

http://varecha.pravda.sk/recepty/lemon-cheeseca... nasla som toto...lemon curd som zatial kupila, urcite skusim aj urobit... Uuuuzasna mnamka

nakup
22. okt 2012

no neuveríte my pečivo z chorvátska z 1 kg múky jedne rožky kečup cesnak oregano, šunka, postruhaný syr, karička, a netelové a posypané so škoricovým cukrom 🙂 a ešte my syn povedal aby som zajtra urobila druhé ☹ nemôže sa dojesť ) 🙂

sweetsuzi
22. okt 2012

@nakup @lencyca dakujem za recepty 😉

joannas
22. okt 2012

@nakup do vnutra si davala syr a šunku ? 😕

brnka
22. okt 2012

@nakup tak toto vyzera super, daj recept, prosim 🙂

nakup
22. okt 2012

@joannas jedne boli s nutelou plnené a na vrchu škoricový cukor a druhé som pokrájala na drobno šunku, postrúhala tvrdý syr, kečup 3 strúčiky cesnaku, korenie na pizzu a 5 trojuholníky roztierateľného syru
@brnka http://varecha.pravda.sk/recepty/pecivo-z-chorv... a plníš s čím chceš myslím že aj so syrom by neboli zlé

brnka
22. okt 2012

@nakup dakujem..... az som vyhladla 😉

megika1
22. okt 2012

@nakup mňáááám,toto som nemala vidieť,slintám až po klávesnici ☹

nikita308
22. okt 2012

Dnes zeleninová polievka s písmenkami, vajcové halušky... zajtra karamelová žemlovka... 🙂

iinuska
22. okt 2012

paradajkova polievka so syrom, francuzske zemiaky

salma22
23. okt 2012

lasane po prvy krat uvidime ci nam budu chutit 🙂

lucka1987
23. okt 2012

@salma22 u nas su lasagne veelmi vdacne jedlo 😉

rastulka
23. okt 2012

Dobre ranko 🙂
Ja dnes varim kyslu šošovicovu polievku,vypražanu štuku s hranolkami a parene buchty plnene čokoladovym pudingom 😉 😝

lenka268
23. okt 2012

Ahojte, dnes varim paradajkovu polievku a masovo zeleninove rizoto.

irsina83
23. okt 2012

caute, polievocka zeleninova a patizonovo- zemiakove placky s s maskovou plnkou...

lencyca
23. okt 2012

ahojte,dnes dojeme kelovú polievku,žemlovka sa zjedla,syn ma prekvapil,2x si pridaval 😉 bravcove masko na stave,ryža a upečiem nejaké rožky,aby mali aj na zajtra,tie z obchodu rýchlo zgumovatejú 😒

gianni
23. okt 2012

dojedáme vývar z morčacích krkov a fliačky s kapustou...

babulka1978
23. okt 2012

@nakup rožteky vyzerajú fakt úžasne....ja sa kysnutého cesta dosť "bojím", lebo sa mi nikdy nepodarí.....vieš mi prosím dať naňho nejaké tipy, aby sa mi podarili? Veľmi pekne ďakujem 🙂 cez víkend určite vyskúšam 🙂

danielaj
23. okt 2012

dnes varím zeleninovú polievku s haluškami (mrkva, hrášok, karfiol, brokolica), z nedele zostali kolienka, tak som urobila vajíčkové pre deti a pre nás pečené zemiakys hokkaido tekvicou, cukinou +olivový olej, koreniny, cesnak, zostali ešte 2 kúsky pečenej krkovičky, tak mm bude mať aj mäso a ja len také samotné s dressingom, čo chladnička dala (kyslá smotana, cesnak, moja domáca čili omáčka, bylinky ) 😉

danielaj
23. okt 2012

@rastulka ja budem robi´t šťuku zajtra, mm chytil včera dve metrové, a už sa mi nevtrepú do mrazáka, tak ich musím zlikvidovať 😉 a mňám tie parené buchty by som si dala 😉

womankc
23. okt 2012

ja som včera len párkovú praženičku deťom a zavarila som cvikľu kamarátke, dnes nemám zatiaľ potuchy , čo urobiť hoďte dáke tipy

babulka1978
23. okt 2012

My dnes polievočka z tekvice hokaido so zeleninkou, špagety s tuniakovou omáčkou, cez vikend sa robila huspenina, ktorej je plna chladnička, takže aj to 🙂

zuzi0911
23. okt 2012

Ahojte taja dnes rajcinova polievka,zo vcera ete zostali fasirky a detom syrovu omacku s cestovinou 🙂

sisanka
23. okt 2012

my dnes paradajkovu polievku a mm ma chut na uncle bens omacku s ryzou,nikdy som ju nerobila tak snad sa podari 😀

bklaudia
23. okt 2012

@nakup pozrela som receptík aj tento určíte vyskúšam 😅