Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nás to dnes bola pečená kačica (moja prvá) so zemiakovým pyré 🙂. Odborník na kačky pochválil 🙂
Kocky, do coho davate lemon curd?
http://varecha.pravda.sk/recepty/lemon-cheeseca... nasla som toto...lemon curd som zatial kupila, urcite skusim aj urobit... Uuuuzasna mnamka
@joannas jedne boli s nutelou plnené a na vrchu škoricový cukor a druhé som pokrájala na drobno šunku, postrúhala tvrdý syr, kečup 3 strúčiky cesnaku, korenie na pizzu a 5 trojuholníky roztierateľného syru
@brnka http://varecha.pravda.sk/recepty/pecivo-z-chorv... a plníš s čím chceš myslím že aj so syrom by neboli zlé
Dnes zeleninová polievka s písmenkami, vajcové halušky... zajtra karamelová žemlovka... 🙂
paradajkova polievka so syrom, francuzske zemiaky
lasane po prvy krat uvidime ci nam budu chutit 🙂
Dobre ranko 🙂
Ja dnes varim kyslu šošovicovu polievku,vypražanu štuku s hranolkami a parene buchty plnene čokoladovym pudingom 😉 😝
Ahojte, dnes varim paradajkovu polievku a masovo zeleninove rizoto.
caute, polievocka zeleninova a patizonovo- zemiakove placky s s maskovou plnkou...
ahojte,dnes dojeme kelovú polievku,žemlovka sa zjedla,syn ma prekvapil,2x si pridaval 😉 bravcove masko na stave,ryža a upečiem nejaké rožky,aby mali aj na zajtra,tie z obchodu rýchlo zgumovatejú 😒
dojedáme vývar z morčacích krkov a fliačky s kapustou...
@nakup rožteky vyzerajú fakt úžasne....ja sa kysnutého cesta dosť "bojím", lebo sa mi nikdy nepodarí.....vieš mi prosím dať naňho nejaké tipy, aby sa mi podarili? Veľmi pekne ďakujem 🙂 cez víkend určite vyskúšam 🙂
dnes varím zeleninovú polievku s haluškami (mrkva, hrášok, karfiol, brokolica), z nedele zostali kolienka, tak som urobila vajíčkové pre deti a pre nás pečené zemiakys hokkaido tekvicou, cukinou +olivový olej, koreniny, cesnak, zostali ešte 2 kúsky pečenej krkovičky, tak mm bude mať aj mäso a ja len také samotné s dressingom, čo chladnička dala (kyslá smotana, cesnak, moja domáca čili omáčka, bylinky ) 😉
ja som včera len párkovú praženičku deťom a zavarila som cvikľu kamarátke, dnes nemám zatiaľ potuchy , čo urobiť hoďte dáke tipy
My dnes polievočka z tekvice hokaido so zeleninkou, špagety s tuniakovou omáčkou, cez vikend sa robila huspenina, ktorej je plna chladnička, takže aj to 🙂
Ahojte taja dnes rajcinova polievka,zo vcera ete zostali fasirky a detom syrovu omacku s cestovinou 🙂
my dnes paradajkovu polievku a mm ma chut na uncle bens omacku s ryzou,nikdy som ju nerobila tak snad sa podari 😀

@kikatko robim tie placky.....mnaaaaaaam