icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

vivusika
28. okt 2012

slepačia polievka so zeleninou a mrveničkou, zemiakový šalát - mladí zemiakova kaša, vyprážané rezne kuracie aj bravčové a ešte aj kuracie krídelká vypražené -no kalorická a žlčníková bomba 😀 ale nejedli sme nič podobné vari aj pol roka 😝

akika722
28. okt 2012

@tosomja super naaaaaaaapad..toto isto urobim 😀 dakujem 😀

titkovamiriam
28. okt 2012

a konecne aj fotecky 🙂

tosomja
28. okt 2012

Hovädzia polievka, chrenová omáčka, údená krkovička, pečené zemiaky.

miriamr
28. okt 2012

zeleninová polievka s cestovinou, maďarský guláš a hrnčekové knedle 😉 a ešte idem niečo upiecť 🙂

megika1
28. okt 2012

@lencyca môj hovorí,že " pilovinové knedle " nechce 😵

ivanajelinek
28. okt 2012

My dnes rajcinovu polievku, varene zemiaky a bravcove reze 😉 A upiekla som este mrkvovy kolacik 😵

zuziq
28. okt 2012

my dnes netradicne, kedze sme s drobcom sami, dojedame rajcinovu polievku a robila som lekvarove pirohy z rozkoveho cesta - straaasne davno sme ich nemali. A cez tyzden sa urcite chystam na maso s cibulou na cinsky sposob. Uplne som zabudla na ten recept a pritom je to takaaa mnamka

pojezdalova
28. okt 2012

My dnes mame slepaci vyvar s domacimi rezancami, sliepocku poslal svokor, takze je domaca :D a vyprazany karfiol zo zemiakovou kasou a vyprazene slepacie prsia a stehna :D , aby sme zjedli aj mäsko z polievky 😉 🙂 😎

bublina83
28. okt 2012

@lienka2 Klasicke hrncekove 🙂 z troch vajec

rastulka
28. okt 2012

@lululka555 Dakujem 🙂 😲

rastulka
28. okt 2012

A naš obedik 🙂 pečena hus /už ne gágá 😀 /dusena kapusta a lokše 😝 😝 😝 Piekla som aj bananovu roladu,ale ta sa ešte chladi 😉

januschka10
28. okt 2012

Dnes bol hovadzi gulas a polenta. Maly to mal so zemiakmi a vcera som uvarila ragu takze vecer bude cestovina alebo urobim lasagne a k tomu salat. Mam novy stroj od moulinex, takze momentalne vsetko struham a hrajam 🙂

januschka10
28. okt 2012

@titkovamiriam No ved pockaj, najblizsia navsteva na SK a idem rovno k tebe na vsetky tie maskrty co stale vyvaras.

lululka555
28. okt 2012

@rastulka ake mas pekne tie lokse 🙂 ja som ich uz parkrat robila a neboli take,ako si ich robila?

lululka555
28. okt 2012

akurat som dopiekla kolaciky z plundroveho masloveho cesta / prvykrat som robila /,tasticky su plne tvarohom,tie obdlznicky nutelou a trojuholnicky slivkovym lekvarom 🙂 a horuci cajik k tomu....a uz budem dnes len oddychovat 🙂

mariana0915
28. okt 2012

@titkovamiriam ta posledna fotka to je čo????vyzera to vynikajuco 😀

mariana0915
28. okt 2012

@lululka555 mňam mňam mňam poprosim receptik 😀

rastulka
28. okt 2012

@lululka555 Dakujem 🙂 http://www.receptiky.sk/pecena-hus-s-loksami-a-... rano som si vygooglila tento recept 😉 aj kapusta je vynikajuca 🙂

rastulka
28. okt 2012

@lululka555 Mnááám 🙂

lululka555
28. okt 2012

@mariana0915 robila som podla tohto receptu cesto http://varecha.pravda.sk/recepty/plnene-buchty-... ,plnila som uz podla seba 🙂

maryennn1
28. okt 2012

My sme dnes mali šošovicovú polievku, pečené kurča so zemiakovou kašou a uhorkový šalátik, ku kávičke máme toto 🙂

bubo1104
28. okt 2012

@lululka555 mňam , tie tvarohové robím aj ja . Môj krpec ich zbožňuje

miriamr
28. okt 2012

dnešný jablkovo-tvarohový 😉

titkovamiriam
28. okt 2012

@mariana0915 to je ,,lenivy,,obed-nechcelo sa mi robit fasirku ani plnene masko,tak som mlete maso len osmahla na cibuli,pridala sojovu omacku,cenak zazvor a jednu flasu domaceho oncle bens s ananasom.Podusila a bolo za 10 min navarene 🙂

titkovamiriam
28. okt 2012

@januschka10 a dnes to bolo nic ja by som si tunhned dala tu husku od
@rastulka 😀 😀 😀 😀 musim spravit tiež,ale ja asi kacicku mnaam a lokse,kapusta 🙂 🙂 🙂 🙂

aduskatt
28. okt 2012

pórovosyrova polievka, chlapsky granadir 🙂

mysiatkoo
28. okt 2012

co tak trosku bu-bu-bu pomarancovej halloween atmosky ? 😀

lencyca
28. okt 2012

@megika1 mm im hovrí,že pieskové 😀

lencyca
28. okt 2012

@lululka555 vyzerá to super,hned by som si dala 😉