icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

luga
12. nov 2010

@katka888 , nemas zac, hadam vam bude chutit

timotej
12. nov 2010

cestoviny so syrovou omáčkou

kakakina
12. nov 2010

hraskovu polievku a kamienske pirohy,mnam 😉

mmonika
12. nov 2010

prave pečiem zemiakové palcky 😉 a co na zajtra ,netusim ... 😒

sonka31
12. nov 2010

@kakakina Ahoj, co su to kamienske pirohy?

kakakina
12. nov 2010

@sonka31 to su take pirohy co sa robia z plackoveho cesta avo vnutri je bryndzova plnka ako na pirohy

sonka31
12. nov 2010

@kakakina Jemine, to by som rada ochutnala. Nepodelila by si sa o recept? My toto nepozname, ale musi to byt fajne 🙂

kakakina
12. nov 2010

urobis si cesto ako na zemiakove placky,len trosku hustejsie das za lyzicu-dve cesta potom kusok plnky(uvarene zemiaky s bryndzou a pazitkou)a prikryjes to cestom.Pecies to na oleji trosku dlhsie aby sa to prepieklo,a potom to vyberiem na kuch utierku nech to stecie z oleja.Nie je to najzdravsie jedlo,ale chuti fantasticky 😝 !!!

kakakina
12. nov 2010

a s acidkom zapit,mnamky 😉

dimina
12. nov 2010

Baby a viete mi poradit nejaky dobry obedik, taky aby malu nebolelo brusko?Kedze kojim, neviem co mozem jest a co nie...Mala ma len 9 dni...

tereza79
12. nov 2010

@denne73 to len tak komplikovane vyzerá neboj,to zmákneš ľavou zadnou 😉 😉 😵

elina313
12. nov 2010

@dimina ach jo to poznám, ale sprav si rizotko, kde dáš iba mrkvičku, môžeš kuracie mäsko a posypeš syrom 🙂

katka888
12. nov 2010

ja som prave dokoncila na veceru zemiakovu kyslu polievocku s hubami

dimina
12. nov 2010

@elina313 no to je asi najrozumnejsie, je to jednoduche, casovo nenarocne a lahke.A ake koreniny smiem a ake nesmiem pouzivat?

katka888
12. nov 2010

a zajtra bryndzove halusky, je sobota a v sobotu ked sme doma dodrziavam tradiciu slovenskych receptov ☹

azuz
12. nov 2010

@dimina hlavne polievky si var, ja som casto ficala na vajickovej, mrkvovej, mliecnej, slepaciej a tak stale dookola 😉

azuz
12. nov 2010

@dimina pouzivala som koreniny, ale pomenej a pikantne som nejedla 🙂

azuz
12. nov 2010

ja zajtra varim rychlovku, vajickovu polievku a halusky s tvarohom, poobede upeciem rychly hrncekovy kolac s ovocim 🙂

morca3
13. nov 2010

na dnes mame ešte zo včera kuraciu polievku a kuracie stehna na prírodno na štave +zemiakova kaša 🙂 a dnes som kupila mlete mesko tak zajtra koložvarska kapusta a fašírky 😉 😎

traktor
13. nov 2010

ahojte 🙂 u nas dnes kuracia polievka, mäsko v paradajkovej omacke a ryza a este robim buchty na pare 🙂

laurinkadanielka
13. nov 2010

my dnes pečene kuriatko hrachova polievka a medovy kremeš 🙂 a zajtra čina hranolky a zeleninova polievka

elina313
13. nov 2010

dnes smažené zemiaky + rezne a vyprážaný karfiol a asi hrášková polievka s obláčikmi 😉

berika
13. nov 2010

vyprážaná treska, opekané zemiaky, zemiaková kaša. A ak poobede budem mať dobrú náladu, chcela by som upiecť klobásovo-bryndzové pagáčiky

halashica
13. nov 2010

hovädzí vývar a ryžový nákyp s broskyňami 🙂))

zuziq
13. nov 2010

sojove platky s hlivou, varil svokor a je to neskutocne dobre 😵

jarunka111
13. nov 2010

@zuziq mňam 😝 ja keď som doma mm povedala, žeby som urobila niečo zo sóje, tak skoro nedojedol to, čo mal na tanieri 😒 no čo už, mäsožravec sa nezaprie 😉 a ja si dávam špenátové halušky so syrovou omáčkou a idem pokukať niečo na zajtra 🙂

berika
13. nov 2010

@zuziq čo ešte varíte z hlivy? Včera som kúpila, ale ešte som nikdy z hlivy nevarila

sonka31
13. nov 2010

My sme mali grilovanu tresku s citronom, zemiakove pyre a zeleninovy salat. Polievku sme nemali, nechcelo sa mi varit 🙂 Poradte nieco na zajtra, nejaky rychly a dobry nedelny obed 🙂 Dakujem

zuzkat1
13. nov 2010

ja dnes sama doma takze len brokolicovu polievku a na zajtra z nej ostane takze spravim len restovanu bravcovu pecen, hranolky a ryzu

zuzkat1
13. nov 2010

@berika z hlivy ja robim paprikas🙂 mnam🙂 alebo ju mozes aj vyprazit