icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
11. nov 2012

@rastulka super podarila sa 🙂..zafarbila si nakoniec tým kakaom?

zklimekova
11. nov 2012

@danielaj :D..aj my sme dnes mali slepačiu polievku, kapustu, knedľu a bravčové pečené 🙂

včera sme boli na obed pri babke, kakaový závin si objednali deti, ..kelová polievka, zemiaková kaša, a husacia pečienka(mala byť kuracia, len babka nemala v obchode okuliare 😉 )

lienka2
11. nov 2012

ahojte, dnes bravcovy vyvar so zeleninou a struhanou cestovinou, dukatove buchticky s vanilkovym pudingom, a zajtra bude polievka - zemiak, zeleny hrach suseny, a hovadzie masko s tarhonou, jablkovy kompot
robila som aj kolac s parizskym kremom, prave sa chladi, manzel mal vcera narodky, dnes meniny, tak dufam ze si vsetci pochutia 🙂

lussy23
11. nov 2012

@nelly3 mňam, ako to robíte tie rolkyy?

chorale1
11. nov 2012

dnes polievka zo suchého hrachu a bryndzové halušky 🙂 zajtra stroganov asi s kolienkami

titkovamiriam
11. nov 2012

fotecky varenia a kuchyne

mysiatkoo
11. nov 2012

dnes delba prace v kuxyni - obed mm - vajickova polievka, paradajkova kapusta zemiakova kasa a fasirky z rury ... a ja rezy mascarpone po vlastnej uprave aj s cokohratkami 😀 a este sa xystam na xlebik aby bola vonava vecera

natal12
11. nov 2012

@erni ahoj, potom daj vedieť či sa podarila tá potahovka a jak snou robilo 🙂 lebo ju chcem tiež niekedy vyskusať .

lencyca
11. nov 2012

@rastulka mnam,sme sa dohodli,aj ja som robila pizza,ale rozky 🙂

zklimekova
11. nov 2012

@erni ja by som maslo namiesto cery nedávala, (namiesto hery, palmarínu..maslo dávam ale ceru tým nezamieňam)

lencyca
11. nov 2012

ahojte,dnes sa dojedla zemiakova kysla,vyprazane kuracie rezne plnene sunkou,syrom,ryza,kapustovy salat a na zelanie miesto torty si syn rozkazal pizza rozky k narodkam 🙂

natal12
11. nov 2012

@lencyca mnam rožteky vyzeraju uzasne 🙂 ja tiez robievam

miruss
11. nov 2012

U nás dnes: fazuľová polievka zo včera, segedínsky guláš s domácou knedľou a mufiny.

danielaj
11. nov 2012

@erni
@rastulka určite nie maslo na MMF poťahovku, jedine Ceru to je stužený tuk, maslo alebo margarín by tiekol, aspoń ja mám také skúsenosti 😉
@natal12 to si musíš sama zasadi´t vypestovať, voľne v prírode tento strom nerastie 😉

danielaj
11. nov 2012

včerajšia úžasná hrnčeková vianočka, za posledný mesiac som ju robila hádam 10 krát 😉 a práve som nakrájala Grófkine rezy, Mńam 🙂

tosomja
11. nov 2012

U nás stále "hustá" nálada, takže zase nevarím, mama varila slepačiu polievku, zemiakové knedle, červenú kapustu a pečený bôčik - manžel nech žije z "lásky" 😀 😔
Zajtra má narodeniny, mala som veľké plány a predstavu na peknú oslavu, ale nech si oslavuje s kým chce - ja oslavím bez neho 🙂

natal12
11. nov 2012

@danielaj a dajú sa kupiť v kauflande alebo v nejakom takom obchode ? 🙂

danielaj
11. nov 2012

@natal12 to netuším, ale snáď ano 😉

clarissa
11. nov 2012

My dnes sote z kuracich stehien s hranolkami 🙂 A navecer to vyzera na kolacik,lebo ste mi narobili chute 🙂

kikaneu
11. nov 2012

ahojte 🙂 obed som nefotila, mali sme maďarský guláš a domáce knedle 🙂 mňam 🙂 ale aspoň foto včerajších nebeských rezov 😉

joannas
11. nov 2012

@titkovamiriam pekna kuchna ale ta polička hore je strašne visoko ,ako tam dostaneš ? 😉

natal12
11. nov 2012

@kikaneu aj my sme mali madarský gulášik 😀

natal12
11. nov 2012

@damielaj a tie dule si od koho dostala ? podla mna nemaju také v obchodoch ale pokukám 🙂

zoe_a
11. nov 2012

@danielaj krása, môžem poprosiť recept na tu vianocku? dakovala 🙂

megika1
11. nov 2012

overená klasika 😀 😀 😀

adel22
11. nov 2012

Tak dnes super obedík- Lokše s kapustou a bravčové masko...no a pre tehulku aj nealko pivo🙂

lydia22
11. nov 2012

Šampiňónova polievka s mrveničkou,kuracie rezne a zemiaky a na večeru listkove trojuholníky so šunkou a syrom.

miruska73
11. nov 2012

no sikulky sste ja este dopekam mm jelena aby si mal co nosit do prace...do obeda som stihla postavit kapustnicu vianocnu supeeer,predpiekla maso a uvarila zemiaky v supke potom sme isli s malou von bolo uzasne teplucko na slniecku potom rychlo nakrmit dieta dat spat a dopiect masko a dorobit cibulkovy salatik a piect dalsie maso.. 😝 kolacik sa dnes nerobi mozno zajtra daco vymyslim 🙂

maryennn1
11. nov 2012

Hráškovo- mrkvičková polievka, vyprážané šampiňóny, zemiaková kaša a paradajkový šalát s tatárskou a mätou, mňam 🙂

olo2003
11. nov 2012

@keira ahoj, veľmi jednoducho 😉 ja robím vždy od oka, dnes som robila aj s ryžou, tak Ti napíšem množstvá: 800g mleté mäso,2 stredné cibule,2 strúčiky cesnaku, 1vajce, a 1 šálku už uvarenej ryže, soľ, korenie, drvený kmín a vegeta. zmiešať všetko spolu, vytvarovať guľky, podliať vodu a dať piecť na 180C na 20 min prikryté, potom som pridala do pekáča kyslú kapustu a nechala dalších 30 min odokryté.podávala som k tomu aj uvarené zemiaky.
ked robím rýchle večere, tak do mletého mäsa pridám hocaké korenie, napr. len gyros korenie a upečiem malé placky na panvici-podávam v žemli so zeleninu a cesnakovým dresingom.