icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miriamr
14. nov 2012

@mirellka skús pozrieť tu http://www.dobre-recepty.sk/vyhladavanie/?s=kur... je tu veľa receptov s kuracou pečienkou, ja ich robím v cestičku, v kukuričných lupienkach, v múke, ako rizoto.. 😉

natalia7591
14. nov 2012

Tak co dnes varitee ????dajte tyyp

miriamr
14. nov 2012

baby pozerám, že vy už vo veľkom "vypekáte" na vianoce 😀, ja nestíham ani poriadne variť 😖, ale fajn, aspoň popozerám nejaké nové vianočné dobroty 😵, stále si vravím, že tento rok len štyri druhy upečiem a stále je to cca aj desať, keď skončím 😀
a dnes len rýchla zeleninová polievka a rezance s tvarohom 🙂

levandullka
14. nov 2012

@mirellka Niekto ma rad vyprazane v trojobale... Ja zrovna nie, ale mozno by vam chutilo 🙂

mirellka
14. nov 2012

@levandullka
@miriamr Baby ďakujem 🙂

mirellka
14. nov 2012

@vivusika tak totok idem skúsiť,jednoduché,rýchle a všetko z toho mám doma 😀 Ďakujem 🙂

rastulka
14. nov 2012

ahojte 🙂 U nas dnes kysla šošovicova polievka a granadir s čalamadou 🙂

rastulka
14. nov 2012

@zklimekova Dakujem 😲 ešte dnes vyskušam 😉 😀

firstbaby
14. nov 2012

U nas dnes zapekana brokolica a polievka zo vcera - kelova 😉

titkovamiriam
14. nov 2012

tak u nas dnes len rychlovecka zeleninova polievka,dojeme plnenu papriku a kto bude chciet tak knedla s vajickom,zelenonovy salat 🙂

daniz
14. nov 2012

včera som urobila kurací parkelt + cestovina, dnes paradajkovú omáčku, alebo kôprovku + zemiačky

lululka555
14. nov 2012

u nas dnes polievka zeleninova zo vcera a domaca pizza 🙂

lululka555
14. nov 2012

moj vianocny zoznam pecenia je zatial kratky,mam tam len medovniky,pardubicke pernicky,grilazky,linecke inak a stedrak , ten musi byt kazde vianoce 😉 este doplnim o nejake 3 druhy.Ja tiez ,nieco doma,nieco svokrovcom 🙂 a aj podostavam.

dance_shoes
Odpoveď bola odstránená
zklimekova
14. nov 2012

@rastulka dúfam, že budú chutiť, u nás sa za nimi len tak zapráši 🙂

dnes máme smotanovú polievku so zelenou fazuľkou, kuracie sote so zelenou fazuľkou 🙂, k tomu ryža...krásny deň vám prajem...my ideme von , keď je tak krásne dnes 🙂

pawlinka1
14. nov 2012

ahojte ja som dnes skusala zemiakove placky z kuracou pečienkou

ewana73
14. nov 2012

baby idem aj sem po radu.moze sa zvysny krem do torty uskladnit v miske v chladnicke?urobila som perfektny cokonugatovy krem malemu do torty a kedze ho bolo dost vela,tak som si zvysok dala do chladnicky,ze ho na druhy den vyuzijem ale ked som ho potom vybrala bol ale,ze uuuuplne zrazeny 😒 co som urobila zle ?? aby som sa mohla nabuduce tomu vyhnut,moze sa takyto krem dat napr.do mraziaka?

zklimekova
14. nov 2012

@titkovamiriam tá kokosová roláda je supeeer , minulý rok som ju robila prvý krát a zmizla bleskovo 🙂

hokejka111
14. nov 2012

..paradajkova polievka s cestovinou,,,a jablkovo- orechova zemlovka,,,dobru chut prajeme🙂)..pekny den 😉 😉

hokejka111
14. nov 2012

@miriamr ....baby pecu na vianoce??to nie je skoro???....hm,,,to ake pecivo???.... 🙂

mia258
14. nov 2012

Cesnakovu polievku! Dufam ze ma konecne dostane z tej hnusnej choroby co ma trapi uz od minuleho tyzdna 😖

lululka555
14. nov 2012

@lencyca ahoj co si pisala ten recept na studentsku pecat ,tak ked sa to vsetko zmiesa ,tak je z toho taka husta masa,ci je to riedke?myslim predtym ,ako sa to da stuhnut.

obi
14. nov 2012

Ahojte ja som vcera navarila kapustnicu,a dnes nakladane zemiaky

mizulienka
14. nov 2012

@danielaj jeej a to tolko pojete? zneju uplne super vsetky...hodila by si mi prosim recept na tie citronove klbka, puncove rohlicky a marlenka gulky a medove trubicky s karamelovym kremom 😀 😀 😀 to iba,ked budes mat nazvys casu 😉

inac chcem ti podakovat za recept na hrncekovu vianocku, je fantasticka, moj muz tiez pochvalil a on je narocny stravnik 😠 😉 urobila som jednu vianocku a z druhej polovice plnene rozteky a mnam ozaj super, odteraz iba tuto. 😉

miriamr
14. nov 2012

@hokejka111 to pečú so dala do úvodzoviek 😉 , myslela som tým, že sa už bavia o receptoch na vianočné pečenie 🙂

sweetlemon
14. nov 2012

@manila421 receptik na kralika na mrkve: kralika naporcujem, nasolim, dam do pekaca, pokvapkam olejom. poukladam na neho platky slaninky a kruzky cibule. dam cele cierne a nove korenie a bobkovy list. na to dam zmiesanu nastruhanu mrkvu (ja davam vela, cca 7ks), petrzlen (2ks) a na kolieska nakrajany por. este raz posolim a pokvapkam olejom). Dam do rury zakryte piect - minimalne hodinu, pokial je masko makucke a ide lahko od kosti. Potom masko povyberam navrch na mrkvovu zmes spolu so slaninkou a zam uz len zapiect. K tomu robim tarhonu. A je to mnamka 🙂

dabon
14. nov 2012

...my dnes dojedáme z predošlého dňa - rascová polievočka s vajíčkom a bravčové mäsko dusené s kukuričkou, hráskom a baby mrkvou + ryza, no a upiekla som buchty so slivkovým lekvárom 🙂

bellada
14. nov 2012

karfiolova kremova polievka, rezance s makom

simca06022011
14. nov 2012

🙂 my mame dnes privarok s maskom a polievku kalerabovu s vajickom🙂

manila421
14. nov 2012

@sweetlemon dakujem velmi pekne, urcite skusim teraz cez vikend