icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

grenadinka
21. nov 2010

plnena paprika

eva7780
21. nov 2010

slepačia polievka,grilovaníé kuriatko s plnkou a ryža 🙂 a marhulový kompot

dioliana1
21. nov 2010

hovadzia polievka, pečené kura s ryžou

kibuk
21. nov 2010

dnes zemiakova polievočka na požiadavku deti 🙂 a bravčove na šampionoch s ryžou

katyka10
21. nov 2010

my dnes bryndzove halusky z domacej bryndze.svokra cez tyzden vyvarala maso tak cez vikend troska zmena.

traktor
21. nov 2010

ahojte, vcera - vajickova polievka, domaca pizza a pudingovy kolacik, dnes- polievka z kosti, zemiakovy salat, rezne /obalene v ceste ako na zemiakove placky/ a jablckovy kysnuty 🙂

tereza79
21. nov 2010

ja som varila ražniči,bolo dobré 😀 😀 😝

maculik
21. nov 2010

my dnes pecene pstruhy v alobale a zemiaciky s maslom a rascou 🙂

mia258
21. nov 2010

Zapekané tofu s rajčinovou omáčkou 😀

jarunka111
21. nov 2010

u nás je segedínsky guláš 😝

ludka140281
21. nov 2010

@traktor mnamky 😀
mi dnes kuracia polievka,domace rezance....pecene kurca,zemiaky,uhorkovy salat......................a mafiny z papayou 😀 😅

ludka140281
21. nov 2010

😀

tosomja
21. nov 2010

@katka888 skús rybu osušiť a pri príprave nesoliť, nepustí šťavu, bude vláčna, ale nie rozmočená, ja ju najčastejšie robím na masle s cesnakom a rybacím korením, pokvapkám citrónom

titkovamiriam
21. nov 2010

dneska polievka zo vcera a hrala som sa zo sviečkovou 😀

katka888
21. nov 2010

@tosomja
dakujem

titkovamiriam
21. nov 2010

jej katka ten je užasný asi spravím cez vikend 😀 😀 😀 😀

zucha
21. nov 2010

takze u nas hovadzi vyvar, este zo vcera. Ako hlavne jedlo bravcovy gulas s domacou knedlou a skusala som tento kolac http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34347 Mozem doporucit, ale staci mensia davka pudingu a radsej 2 slahacky

murinka
21. nov 2010

my sme dnes nevarili,papali sme u nasich 😎 zajtra asi kuracie rezne a zemiakove pyre 😉

tradada
21. nov 2010

Ahoj baby. Hladam a nemozem najst recept na - smotanovy, syrovy zaklad na pizzu. Moj nemoze rajciny.
Mali sme take v pizzerii a som im pisala a aj niekolkim inim pizzeriam a mi neodpisali..
Nepoznate niekto nahodou??? Dakujem

beruska.zuzanka
21. nov 2010

dnes sme varili kôprovú omáčku, ale nie nakyselo s vajcom a domácou knedľou,mňam 😝
@tradada žiaľ Ti neviem poradiť ☹ ja som také ani nejedla ešte 😲

titkovamiriam
22. nov 2010

tradada:
200 g kyslej smotany
1/2 črievka - 50 g taveného syru
1/2 lyžičky soli
1/2 lyžičky čierneho korenia
1/2 lyžičky vegety

200 g syru s modrou plesňou, 2 trojuholníky mäkkého roztierateľného syra, 2, 5 dl šľahačkovej smotany, 3 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, 1 ČL citrónovej šťavy, soľ, pažítku alebo petržlenovú vňať

babatko37
22. nov 2010

Zeleninová polievka, maďarský guľáš, ryža.

katka123456
22. nov 2010

špenátová polievka, rezne so zemiakmi 🙂

veverina
22. nov 2010

mame zo vcera rezne a zemiakovy salat..

lunana
22. nov 2010

my máme nedeľnú polievku so smotanou a bravčové mäsko so syrovo - smotanovou omáčkou a ryžou

daniz
22. nov 2010

my v sobotu br. na šampiňónoch a hrášková polievka- večer sa dojedla polievka + broskyňový koláč a v nedeľu čína + ryža+ sójové rezance a zeleninková polievka. dnes dojedáme mám veget.... 😀 😀 😀 .

weverka11
22. nov 2010

zemiakovu kašu, pre mna varenu šparglu, iba taku osolenú 😝 pre mm ju oprazím so slaninkou + k tomu volské oko 😀

laerke
22. nov 2010

Zienky, poradte mi!
Nemam skoro nic nakupene a netusim co varit.
Zasoby: kuracie prsia, hranolky, mrazena pizza ( 😀 😀 ), nejake mliecko, jedna smotanka na varenie, zakladne veci ako muka, cukor, maslo, vajicka a tak mam, 1000 druhov korenia ale ziadna podravka a tisic druhov cestovin.
Ani hlupa struhanka nie je ☹

Da sa z toho nieco spravit? Rozmyslala som ze mozno kuracie prsia nejako na smotane spravit a dat na cestoviny. Nejake napady ci recepty?

Pjosiiiim 🙂

renatka100
22. nov 2010

@laerke ja by som radila udusit kuracie prsia na cibulke - co najmensie kusocky (v kukte za chvilu), potom pridat smotanu na varenie a mlieko nejake bylinky a dat ako omacku na spagety. Keby si mala este syr, ale ked nie aj tak je to dobre...Drzim palce 😉