Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja dnes lečo 🙂 ,mali sme ešte kura so soboty aj polievku 🙂
ahojte
ostali nám varené zemiaky od nedele, tak som spravila francuzske zemiaky a hráškovú pol. s haluškami 🙂
tak nam ostali este rezne,teda budu aj na zajtra+zemiakova kasa+vyprazany karfiol 🙂 a polievocka zeleninova s haluskami 🙂
ahojte dnes mam v plane rizoto a kminkovu polievku 🙂
ahojte dnes palacinky pre deti a mm ma ešte od nedele a od mamky kurča po jordansky 😵
francuzke zemiaky
dnes žemľovka - akosi máme veľa rožkov.... 😵
@claudica beriem si z teba príklad na zajtra, velkú chuť si mi spravila
maskova polievka s pismenkami...panga so syrom, cherry paradajkami + bylinkove maslo...a zemiakova kasa... 😵
dnes máme polievku so žltého hrachu lúpaného,jeternice s chlebíkom, a zajtra bude knedlo-vepřo-zelo, kapusta bude z fialovej kapusty s červeným vínom.
ja som dnes robila tvarohové šišky. výborné sú.
tak ja nejak ficim v poslednej dobe na sojovych produktoch 😀 dnes paprikas so sojoveho masa a udeneho tofu s ryzou
a na piatok sa tesim uz teraz, chcem skusit tvarohovy nakyp 😝
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2612
Madarsky gulas s knedlikom.....
jeden z manzelovych favoritov na dnes -
telacie kotlety s redukciou z anglickeho Sherry vina, s restovanymi peperonata paprikami (v oleji, kupujem hotove vo flasi) a kaperami.
ku tomu polenta zo sladkej kukurice so safranom.
na zajtra robim tiez uz dnes plnenu papriku v paradajkovej omacke.
práve tu rozvoniava segedínsky ... pre family na zajtra 🙂
kuracie masko na cinsky sposob a kari ryzu....
My dnes polievka s nastruhanou zeleninkou a kuracie prsi,nivova omacka a zemiaky
ja dnes demikat-bryndzovú polievku,už som dlho nerobila a je fantastická a granatír so šalátom z cvikle
U nás fazuľová polievka s údeným mäskom a cesnakový posúch... 🙂
vcera to bola zeleninkova pismenkova polievka a syrove a kapustove halusky 😝 zostalo aj na dnes a zajtra sa asi inspirujem tou zemlokou, ja to kombinujem aj s vianockou a je to fantasticke 😎
dnes pangasana rybu 😀 spolu zo zemiakmi v pekači 🙂 😉

@laerke paprikas?