Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
slepačia polievka,grilovaníé kuriatko s plnkou a ryža 🙂 a marhulový kompot
hovadzia polievka, pečené kura s ryžou
dnes zemiakova polievočka na požiadavku deti 🙂 a bravčove na šampionoch s ryžou
my dnes bryndzove halusky z domacej bryndze.svokra cez tyzden vyvarala maso tak cez vikend troska zmena.
ja som varila ražniči,bolo dobré 😀 😀 😝
my dnes pecene pstruhy v alobale a zemiaciky s maslom a rascou 🙂
Zapekané tofu s rajčinovou omáčkou 😀
u nás je segedínsky guláš 😝
@traktor mnamky 😀
mi dnes kuracia polievka,domace rezance....pecene kurca,zemiaky,uhorkovy salat......................a mafiny z papayou 😀 😅
dnes taketo kolaciky:
http://varecha.pravda.sk/recepty/kiwi-rezy-foto...
jej katka ten je užasný asi spravím cez vikend 😀 😀 😀 😀
takze u nas hovadzi vyvar, este zo vcera. Ako hlavne jedlo bravcovy gulas s domacou knedlou a skusala som tento kolac http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34347 Mozem doporucit, ale staci mensia davka pudingu a radsej 2 slahacky
my sme dnes nevarili,papali sme u nasich 😎 zajtra asi kuracie rezne a zemiakove pyre 😉
Ahoj baby. Hladam a nemozem najst recept na - smotanovy, syrovy zaklad na pizzu. Moj nemoze rajciny.
Mali sme take v pizzerii a som im pisala a aj niekolkim inim pizzeriam a mi neodpisali..
Nepoznate niekto nahodou??? Dakujem
dnes sme varili kôprovú omáčku, ale nie nakyselo s vajcom a domácou knedľou,mňam 😝
@tradada žiaľ Ti neviem poradiť ☹ ja som také ani nejedla ešte 😲
tradada:
200 g kyslej smotany
1/2 črievka - 50 g taveného syru
1/2 lyžičky soli
1/2 lyžičky čierneho korenia
1/2 lyžičky vegety
200 g syru s modrou plesňou, 2 trojuholníky mäkkého roztierateľného syra, 2, 5 dl šľahačkovej smotany, 3 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, 1 ČL citrónovej šťavy, soľ, pažítku alebo petržlenovú vňať
Zeleninová polievka, maďarský guľáš, ryža.
špenátová polievka, rezne so zemiakmi 🙂
mame zo vcera rezne a zemiakovy salat..
my máme nedeľnú polievku so smotanou a bravčové mäsko so syrovo - smotanovou omáčkou a ryžou
my v sobotu br. na šampiňónoch a hrášková polievka- večer sa dojedla polievka + broskyňový koláč a v nedeľu čína + ryža+ sójové rezance a zeleninková polievka. dnes dojedáme mám veget.... 😀 😀 😀 .
zemiakovu kašu, pre mna varenu šparglu, iba taku osolenú 😝 pre mm ju oprazím so slaninkou + k tomu volské oko 😀
Zienky, poradte mi!
Nemam skoro nic nakupene a netusim co varit.
Zasoby: kuracie prsia, hranolky, mrazena pizza ( 😀 😀 ), nejake mliecko, jedna smotanka na varenie, zakladne veci ako muka, cukor, maslo, vajicka a tak mam, 1000 druhov korenia ale ziadna podravka a tisic druhov cestovin.
Ani hlupa struhanka nie je ☹
Da sa z toho nieco spravit? Rozmyslala som ze mozno kuracie prsia nejako na smotane spravit a dat na cestoviny. Nejake napady ci recepty?
Pjosiiiim 🙂
@laerke ja by som radila udusit kuracie prsia na cibulke - co najmensie kusocky (v kukte za chvilu), potom pridat smotanu na varenie a mlieko nejake bylinky a dat ako omacku na spagety. Keby si mala este syr, ale ked nie aj tak je to dobre...Drzim palce 😉

plnena paprika