icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
1. dec 2012

dnes u nas pirohy z rožkov plnené lekvárom navrchu s makom ,na večeru si mm zaželal kur.pečienku na cibulke s chlebom/pirohy su prenho ako koláč 😀 😀 /zajtra bude kurací perkelt s kolienkami,polievku ešte netuším a asi upečiem pudingoš

chorale1
1. dec 2012

u nás dnes brokolicová polievka s ovsenými vločkami, pre mm vyprážané kura so zemiakmi a ako dezert pre neho palacinky, pre mňa s malým to bude ako druhé jedlo. 🙂

sunflower87
1. dec 2012

môj manželík dnes urobil maslové halušky a perkelt 🙂 nááádherne to rozvoniava po celom byte...mňááám 🙂

katussska24
1. dec 2012

my mame hraskovu ryzu a bravcove s hribikovo- kurkumovou omackou. ale samozrejme ze po poslednom prispevku som dostala chut a perkelt 😝 😀 😀 😀

danielaj
1. dec 2012

dnes dojedáme kapustnicu s hubami a údeným mäsom zo včera, robila som zemiakové placky s cesnakovo-smotanovým dressingom a ešte zo zvyšných zemiakov som urobila haruľu na plech s údeným mäsom a slaninkou, k tomu šalát z kyslej kapusty, mrkvy a jabĺk, poobede ideme na vianočné nákupy, večeru si dáme v reštike, tak koláčik asi nestihnem, ale zajtra budem robiť jablkový kvetinkový z krehkého cesta 😉 pekný dník 🙂

levandullka
1. dec 2012

Náš dnešný obed - pečené kuracie prsia s mrkvovo-zemiakovým pyré, duseným ružičkovým kelom a jablkovo-smotanovou omáčkou

lencyca
1. dec 2012

Ahojte,dnes máme dojedací den,malý sa domáha brumíkov 😖 ešte nemože,potom mu ich napečiem 🙂

sitko
1. dec 2012

Pórová polievka a studený šalát s celozrnými žemľami. Šalát je z údeného tofu, hlávkového šalátu, olív, rajčín a preliaty je bielym jogurtom.

lululka555
1. dec 2012

ahojte 🙂 my sme cestovali a dnes nam mama navarila slepaciu polievku a bryndzove halusky so slaninkou a rolada s jahodovym dzemom 😉

sunflower87
1. dec 2012

@katussska24 no poviem ti, že perkelt bol naozaj úúúúžasný 😉 ešte nám zostalo, pošlem ti? 😉 🙂

gucz
1. dec 2012

my sme dnes mali cestoviny so syrovo smotanovou omáčkou, dala som do nej aj šunku. Mňam

nakup
1. dec 2012

ahojte nemate dobrý recept na avokádovú pomazánku? Ďakujem za pomoc

nakup
1. dec 2012

@natal12 ja robím podobnú verziu ako tie tvarohové rožky ale so sendvičom každé koliesko natriem tvarohom s vanilkovým cukrom a s hrozienkami prilepím druhým plátkom sendviča obalím v troj obale vyprážam do zlata a pocukrujem fajnotka

nakup
1. dec 2012

@zklimekova ja 30.3.takže si ryba?

nakup
1. dec 2012

@maba pomel urob fašírky, omáčku na špagety, rizoto ...

natal12
1. dec 2012

@nakup a ked to obalujes ten tvaroh ti nevyteká ? a inak mam taký menší kúsok vinaočky mi ostal čo s nim nevieš 🙂 čo bi som také urobila 😒

luciferova
1. dec 2012

@nakup hod do googlu guacamole, my robime takto: vydlabat avokado a roztlacit vidlickou, pokvapkat citronom (aby nescernalo), pridat nadrobno nakrajanu cibulku, rajciny, kvapku olivoveho oleja, sol, korenie, niekto dava aj cesnak. Premiesat a mnam je to s tortilami 🙂

nakup
1. dec 2012

@natal12 skús na ten spôsob a tvaroch hrudkový ale to sa spoji keď to dáš do múky vajec a strúhanky ten sendvič vianočka sa napiju tvarohom tak sa to zlepí 😉

nakup
1. dec 2012

@luciferova ďakujem za tipy a to avokádo má neutrálnu chuť ?

bellada
1. dec 2012

@luciferova a guacamole robis zo zeleneho avokada ci z dozreteho s tmavou supkou? ja stale neviem ako to vlastne ma byt 🙂

bellada
1. dec 2012

my sme dnes mali klasika slepaci vyvar, pecene kuriatko po indycky s kari ryzou a smotanovy pohar a la moj vymysel ako dezertik 🙂

nakup
1. dec 2012

a inakšie dva dni minulý piatok a sobotu som tu nebola a až dnes som na poslednej strane dočítané 😒 chvála bohu nech som v témach a tak píšem a odpovedám po zadu 😝 ale píšte kopec dobrých rád ďakujem za inšpirácie 🙂

katussska24
1. dec 2012

@sunflower87 ok, poprosim 2 porcie 😉

milenka74
1. dec 2012

My sme dnes dojedali karfiolovu polievku a buchty na pare a moj syncek sikovnicek piekol babovku 🙂

firstbaby
1. dec 2012

Dnes premiera - zltkove rezy 🙂

rainbow1
1. dec 2012

pekný večer 😉 u nás dnes francúzske zemiaky so zaváranou uhorkou + svokra priniesla gule s lekvárom a makom, mňamka, zajtra kurča na kyslej kapuste a pečené zemiaky, v chladničke máme orechovú roládu, kúpenú 😀 , ja milujem sladké, ale pečenie ma nebaví 😔

sunflower87
1. dec 2012

@katussska24 ok, posielam 😀

georgia333
1. dec 2012

my dnes sme piekli sacherovu tortu podľa nového receptu, drahá ale veľmi chutná...
zajtra bude slepačí vývar s cestovinou, bravčová panenka v omáčke z teľacieho vývaru, tyrolské knedlíčky, dusená zelenina, vývar z teľacích kostí som si pripravila už dnes, tak som zvedavá ako to zajtra dopadne

rastulka
1. dec 2012

Papagajovy kolačik a naše šikovnice 😉

luciferova
1. dec 2012

@nakup neutralnu...co ja viem, take zvlastne, ale nie vyrazne chutovo...
@bellada malo by byt makksie, ale zelene bez tych ciernych skvrn 😉 cierne iba ak je to ta cierna odroda a tiez makksie 😉