icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

renata5
1. dec 2012

my dneska kuracia pecienka zemiaky pecene zajtra tekvicovy privarok fasirka a krpec detto a este kuracia polievka 🙂

lola7712
1. dec 2012

.....my dnes maďarský gulášik s knedlou.........a zajtra fakt netuším.........uvažujem nad pečenou kačkou......ale nechcem s lokšami.......musím pohľadať nejaký receptík s ryžou..... 🙂

lola7712
1. dec 2012

@miskap2111 ...prosím prosím receptík na tie slimáčiky.....vyzerá to úžasne 🙂

majuskacechova
1. dec 2012

ahojte. u nas dnes segedin ale polievku netusim aku 😝 😝

rastulka
1. dec 2012

Ahojte 🙂 U nas dnes kuraci perkelt s haluškami a papagajove rezy od @danielaj 😉 🙂

rastulka
1. dec 2012

@titkovamiriam Ano,ja ich pražim na suchej panvici do zlatista 😉

titkovamiriam
1. dec 2012

@rastulka dakujeeem 😉

miskap2111
1. dec 2012

@lola7712 už ho máš v IP! 🙂

jankastubka
1. dec 2012

Ja dnes idem vyskusat cestoviny s morskymi plodmi a paradajkovou omackou. A polievku zrejme vyskusam dubakovu kremovu, len este idem hladat recept.

vivusika
1. dec 2012

u nás kyslá zemiaková polievka, a druhé slivkové zemiakové knedle s makom alebo s grankom - každému podľa chuti 🙂

clarissa
1. dec 2012

takze u nas na ranajky vajickova natierka,na obed cesnacka a bryndzove halusky a mozno si najdem cas na nejaky dezertik,ale to az podvecer,aby sme sa neprejedli 😅 😉

natal12
1. dec 2012

baby akurát robim tie rožteky a plnim ich vanilkovým a čokoládovým pudingom 😉 ale ten vanilkový puding zhustol volako a tažko to ide do toho rožka a ten čokoládový je v pohode..čo mám robit ? aby ten vanilkový zriedol ?

chloe001
1. dec 2012

Brokolicova polievocka so syrovymi knedlickami, palacinky - niektore s lekvarom, niektore s tvarohom a mm ma tuzbu po slahacke, tak aj so slahackou 😉

jedinecna
1. dec 2012

Uz dnes varim slepaci vyvar - ten nam chuti jest aj 3 dni, k tomu robim cestovinu so zeleninou a syrovou omackou. Mam chut aj na rukolovy salat - ale zabudla som si kupit rucolu 🙂 😀

stellamaris
1. dec 2012

dnes mame kysle zemiaky,k tomu fasirky....este upeciem orechovy kolacik,mnam dobrota 🙂

ukana
1. dec 2012

@kikaneu medovníčky
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20698
sú hned makke 🙂 , cesto rozvalkaj na tenšie, oni trochu vyskočia...

jachin
1. dec 2012

Syrová polievka s hráškom, rybka s opelanými zemiakmi, bábovka

enya00
1. dec 2012

domaca knedla a segedin 🙂

levandullka
1. dec 2012

Dievčatá, máte nejaký dobrý tip na netradičné pečené kurča?

milka1978
1. dec 2012

@levandullka skús kura rozporciovať .... na plech nalej trocha oleja, rozlož naň kyslú kapustu a na kapustu poukladaj osolené rozporciované kura, polej vodou a daj piecť .... keď sa začne zapekať tak si v mištičke rozrob trocha oleja s korením na pečené kura a každú polhodinu potieraj touto zmesou kura v rúre .... do zmesi môžeš dať aj nejaké bilinky alebo koreniny, ktoré máte doma radi, potom len dopeč kurča do mäkka a podávaj s čím chceš ..... ja však najčastejšie k tomu robím zemiakovú kašu, keďže tam je kyslá kapusta ;)

milka1978
1. dec 2012

Dnes varím mrkvovú omáčku s bravčovými medajlónkami a knedlíkom 😝

milenka74
1. dec 2012

@levandullka ja nacistim zemiaky a poukladam na pekac,osolim a na to dam naporcovane kurca a zalejem smotanou a este okorenim podla chuti,ja tam davam kari korenie. 🙂

levandullka
1. dec 2012

@milka1978 Ďakujem za tip 🙂. No kura na kyslej kapuste robievam bežne, len trošku na iný spôsob... Už ho mám ale pripravené, bude na jablkách a rozmýšľam, že keď sa bude dopekať, budem ho potierať zmesou medu a citrónovej šťavy, alebo niečo podobné. Uvidíme, či sa mi to vydrí 🙂. Aj tak ešte raz veľmi pekne ďakujem 🙂

levandullka
1. dec 2012

@milenka74 Ďakujem pekne 🙂. Ako som už písala vyššie, kuriatko je už v rúre, no toto, čo si mi napísala, rozhodne niekedy vyskúšam 🙂. Znie to perfektne 🙂. Toto dnešné budem asi podávať s mrkvovo-zemiakovým pyré a sudeným ružičkovým kelom na masle 🙂. Snáď sa mi podarí chute zladiť tak, ako sa má 🙂

miimii
1. dec 2012

@chloe001 prosím ťa,mohla by si mi napísať recept na tu brokolicovu so syrovými knedličkami?? Hlavne som zvedáva na tie knedličky,že ako?? 🙂 ja robím klasicku brokolicovu-uvarím s 2 zemiakmi a zahustím sladkou smotanou + krutony.
Neviem či do tej mojej kremovej by sa hodili aj tie syrové knedličky. ďík!

chloe001
1. dec 2012

@miimii Ahoj, polievku robim nekremovu mliecnu - urobim si zaprazku - olej, kukuricna krupica, cervena paprika, zalejem vodou, pridam brokolicu, uvarim, na zaver pridam smotanu alebo mlieko.
Knedlicky robim - kocka tvrdého syra * 2 vajcia * detská krupica * petržlenová vňať - krupicu (tak cca 150g), vajicko, nastruhany tvrdy syr a vnatku vymiesam na cesticko a robim knedlicky, do vriacej polievky povkladam a ked vyplavaju na povrch, este necham chvilu povarit a hotovo. A da sa obmenit, da sa dat aj bambino syr, alebo nejaky aj ochuteny, minule som dala sunkovy. Takze sa da aj s tavenym aj s tvrdym.
Myslim, ze by sa hodili aj do kremovej, ale rob ich take drobnejsie, ono to mierne nabobtna 😉

iinuska
1. dec 2012

plnena parika s knedlou

luci78p
1. dec 2012

kuracie prsia s brusnicovou omáčkou a ryžou a pre mm zemiaková kaša a rezníky z karé 😵

kikaneu
1. dec 2012

@ukana ďakujem, ale už mám urobené cesto....tieto možno ako druhá dávka alebo na budúci rok 😉

janaal
1. dec 2012

kelová polievka, srnec na červenom víne s knedlou mnaaaaaaaam 🙂