Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
u nás dnes brokolicová polievka s ovsenými vločkami, pre mm vyprážané kura so zemiakmi a ako dezert pre neho palacinky, pre mňa s malým to bude ako druhé jedlo. 🙂
môj manželík dnes urobil maslové halušky a perkelt 🙂 nááádherne to rozvoniava po celom byte...mňááám 🙂
my mame hraskovu ryzu a bravcove s hribikovo- kurkumovou omackou. ale samozrejme ze po poslednom prispevku som dostala chut a perkelt 😝 😀 😀 😀
dnes dojedáme kapustnicu s hubami a údeným mäsom zo včera, robila som zemiakové placky s cesnakovo-smotanovým dressingom a ešte zo zvyšných zemiakov som urobila haruľu na plech s údeným mäsom a slaninkou, k tomu šalát z kyslej kapusty, mrkvy a jabĺk, poobede ideme na vianočné nákupy, večeru si dáme v reštike, tak koláčik asi nestihnem, ale zajtra budem robiť jablkový kvetinkový z krehkého cesta 😉 pekný dník 🙂
Ahojte,dnes máme dojedací den,malý sa domáha brumíkov 😖 ešte nemože,potom mu ich napečiem 🙂
Pórová polievka a studený šalát s celozrnými žemľami. Šalát je z údeného tofu, hlávkového šalátu, olív, rajčín a preliaty je bielym jogurtom.
ahojte 🙂 my sme cestovali a dnes nam mama navarila slepaciu polievku a bryndzove halusky so slaninkou a rolada s jahodovym dzemom 😉
@katussska24 no poviem ti, že perkelt bol naozaj úúúúžasný 😉 ešte nám zostalo, pošlem ti? 😉 🙂
my sme dnes mali cestoviny so syrovo smotanovou omáčkou, dala som do nej aj šunku. Mňam
ahojte nemate dobrý recept na avokádovú pomazánku? Ďakujem za pomoc
@zklimekova ja 30.3.takže si ryba?
@nakup hod do googlu guacamole, my robime takto: vydlabat avokado a roztlacit vidlickou, pokvapkat citronom (aby nescernalo), pridat nadrobno nakrajanu cibulku, rajciny, kvapku olivoveho oleja, sol, korenie, niekto dava aj cesnak. Premiesat a mnam je to s tortilami 🙂
@luciferova ďakujem za tipy a to avokádo má neutrálnu chuť ?
@luciferova a guacamole robis zo zeleneho avokada ci z dozreteho s tmavou supkou? ja stale neviem ako to vlastne ma byt 🙂
my sme dnes mali klasika slepaci vyvar, pecene kuriatko po indycky s kari ryzou a smotanovy pohar a la moj vymysel ako dezertik 🙂
a inakšie dva dni minulý piatok a sobotu som tu nebola a až dnes som na poslednej strane dočítané 😒 chvála bohu nech som v témach a tak píšem a odpovedám po zadu 😝 ale píšte kopec dobrých rád ďakujem za inšpirácie 🙂
@sunflower87 ok, poprosim 2 porcie 😉
pekný večer 😉 u nás dnes francúzske zemiaky so zaváranou uhorkou + svokra priniesla gule s lekvárom a makom, mňamka, zajtra kurča na kyslej kapuste a pečené zemiaky, v chladničke máme orechovú roládu, kúpenú 😀 , ja milujem sladké, ale pečenie ma nebaví 😔
@katussska24 ok, posielam 😀
my dnes sme piekli sacherovu tortu podľa nového receptu, drahá ale veľmi chutná...
zajtra bude slepačí vývar s cestovinou, bravčová panenka v omáčke z teľacieho vývaru, tyrolské knedlíčky, dusená zelenina, vývar z teľacích kostí som si pripravila už dnes, tak som zvedavá ako to zajtra dopadne

dnes u nas pirohy z rožkov plnené lekvárom navrchu s makom ,na večeru si mm zaželal kur.pečienku na cibulke s chlebom/pirohy su prenho ako koláč 😀 😀 /zajtra bude kurací perkelt s kolienkami,polievku ešte netuším a asi upečiem pudingoš