Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nakup hej som ryba, aj mm 🙂
tak dnes som si konečne sadla že si vás tu prečítam 🙂...robila som tortičku( ešte to nie je finálna podoba..chýba meno..a asi ešte nejaké zvieratko spravím ) pre moju lásku na zajtrajšiu oslavu 🙂..aj grécky šalátik už mám hotový...
dnes sme mali paradajkovú polievku, bravčové pečené spolu so zemiakmi, broskyňový kompót... 🙂
@natal12 oprazis knedlu a ked je do zlatohneda, pridas rozslahane vajcia 😉 a opekas kym su vajcia neni hotove. tot vsio ;)
@danielaj dnes som robila karfiolove fasirky, na ktore si dala tip par stran dozadu, vyborne boli, trosku som si upravila recept a boli mnam 🙂
takze dnes rezne a zemiakova kasa, zajtra nebudeme doma ale vraj bude to iste 😖
@natal12 ja narežem knedľu na kocky, opražím na masle do zlatista, vyšľahám vajíčko do ktorého dám trochu vody alebo mlieka, zalejem a opečiem z jednej aj druhej strany, na vrch si dám platok syra a kečup,
@georgia333 ja robim tak isto, len som nenapisala, ze narezeme na kocky 😀 a syr zvyknem postruhat 🙂 mnam
zajtra budem robit po dlhej dobe rezne 😀 a normalne uvazujem ze by som urobila aj zemiakovy salat...len nemam mrkvu-hrasok - taku tu zeleninu zavaranu, myslite ze to mozem vynechat?alebo obvarit mrkvu a taku dat?ale hrasok mam len mrazeny..hm...alebo ako robievate zemiakovy salat? poradte 😉
nemát eprosím recept na pizza štangle a cesnakový dresing?
sme to včera mali v reštaurácií a bolo to vynikajúce. Boli to také dlhokánske tyčinky, vraj z pizzového cesta. Robili ste touž niekto?
@georgia333 ked das do vajicok na rozslahanie smotany namiesto mlieka, budu uplne lahodne.
@sisanka ja nekupujem tú zmes mrkva- hrášok, pre nás je ten hrach moc rozvarený, ja dávam do skoro uvarenej mrkvy hrach, nechám chviľku povariť aby zmäkol, ale nerozvaril sa a odstavím. Pridám cibuľu a nechám cca 1 min stáť , potom všetko scedím a nechám vychladnúť. Dám k zemiakom a uhorkám. No a potom primiešavam na striedačku 1/2 nálevu(1PLkryštál cukru,1/2 šálky vody,1Ploctu, soľ , mčk) a majolky a 1PL kyslej smotany. Necháme prejsť. Ak je málo kyslý pridám 1 PL octu.
@sisanka uvarene zemiaky, kyslu uhorku, vajce natvrdo a mrazenu kukuricu. Davam veliky biely jogurt, trochu majonezy ( 2 polievkove. lyz. priblizne) a mrazenu kukuricu rozpustim pod horucou vodou. Ja tam nedavam nikdy nic ine. Trochu odlejem z uhorkovej vody a cele to zmiesam. Zemiaky posolim vopred ked su nakrajane , ako prve.
@zklimekova si šikulka čo všetko za deň postíhaš tá tortička nemá chybu 🙂
dajte typ na zajtra niečo fajné dochádzajú mi inšpirácie čo zas navariť z bravčového stehna poradte a nevynechávajte ma nepovšimnutelnú ďakujem a nevie niekto recept na tie kockaté buchty tekvicové z kauflandu syn zje aj 4 bez všetkého na posedenie 😖
@nakup http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48247 ja som dnes toto varila z bravcoveho stehna...fajne...bars!!!
Ahojte baby, robila som slepačiu polievku a mám véééľa mäska. Poradíte mi nejaké fajné receptíky, nerada by som to mäsko vyhadzovala alebo dávala psovi 😀
@briketa ďakujem za radu, určite vyskúšam
@erickaa nasekaj mäso, zeleninu s polievky, dochuť a primiešaj tatarskú a máš z toho výborný šalát, môžeš pridať aj zemiak
@zklimekova krasna torticka 🙂 si sikulka
dobre ranko 😉 dnes brokolicova so zemiakmi,kuracie rezne,zemiakova kasa,kysle uhorky 🙂
@zklimekova Nááádherna tortička 🙂 si velmi šikovna 😉
@olo2003
@nakup
@milenka74
@natal12
@briketa super dievcata dakujem...viem ze kedysi nasi varili mrkvu do salatu lebo sa im zdalo malo z tej zmesi len som si nebola ista ci to bude dobre, ale sice idu tam aj uhorky cize tie budu kysle dost 😉 tak asi sa pustim do toho, aj ked my davame do zemiakoveho salatu aj jablko a to tiez nemam 😀 nevadiii, nemusi byt az taky sviatocny 😀 😀 😀

baby nemáte recept na knedlu s vajcom ale bez slaniny 🙂 ???