icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

babulka1978
6. dec 2012

@luciferova na ruzicky do zapekacej misy....zaliat vajickami rozslahanymi v smotane so struhanym syrom.....postruhat syr na vrch a zapiect....k tomu zemiacky a nejaky salatik 🙂

miskakyska
6. dec 2012

.....no žienky ešte nič,lebo som ostala prilepená na koňovi..kks..nemôžem sa odtialto dneska akosi odtrhnúť 😠 😎

maartinkaa
6. dec 2012

ahojte dievcata, ked uz sme pri tych tukoch, tak sa trochu pripletiem aj ja 😉 pouzivam na to jednoduchy sedliacky rozum!!!
cize pre mna je vzdy zdravsie to, co sa vyrobi jednoducho, tak ako to robili nase babicky a prababicky, vymutili si masielko, vytopili mastsicku, a urcite nebolo tolko kardiovaskularnych chorob, ako teraz 😢 , dokonca to vidim, ked umyvam napriklad noz po obycajnom masle a margarine /perla/, skuste na to pustit horucu vodu z vodovodu,,,,,,,och joj, maslo sa v sekunde rozpusti a perla nie a nie, presne taku sarapatu to robi v nasom tele 😝
ale v zasade plati to, co ste tu niektore spominali, ze vsetko s mierou 😉

rosannar
6. dec 2012

@womankc takže s kludom angličana ich môžem skladovať v chladničke a prežijú silvester 😀

natal12
6. dec 2012

baby neviete prečo mi vytekajú vždy šišky počas pečenia ? robim len tieto http://www.receptiky.sk/sisky-pecene-v-rure/
a plním lekvárom hustým a nutelou alebo pudingom 🙂

gelinka75
6. dec 2012

dnes robim tvarohovu zemlovku na zelanie mm a odvcera mame hrachovu polievku s mrkvou 🙂

raszuz
6. dec 2012

ahojte, dnes karfiolovo-brokolicová polievka, fašírky so zemiakovou kaškou, kyslé uhorky

bibi21
6. dec 2012

poctivy bravcovy rezen a zemiakova kasa

veve39
6. dec 2012

@womankc potom daj prosim vediet, ak spravis jezkov s plnkami, co si spominala...ja som vlani robila tu kombinaciu brusnice+praz.lieskovec, bolo to chutne (aj tym, ze cesto bolo z masla 🙂 ), ale mamina tusim hovorila, ze suche, ja mam suche rada, aj muz - cize nie sme asi objektivni...bala som sa, ze ina napln vytecie, ci "zdeformuje" ježka
ono sa to s tou suchou naplnou aj dobre tvaruje
inak urob ich mensich, oni v rure podrastu, mne sa z prvej davky ked som to premierovo robila stali poriadni ježovia 🙂

natal12
6. dec 2012

no baby chytila ma mánia na pečenie len ešte je skoro ale tuším upečiem medovníky a ozdobím len ja som grimblavá na zdobenie 😒 ale nejaký recept na hned mekučké medovničky nemáte ? 🙂

sitko
6. dec 2012

Ahojte, dnes kurací vývar s kopou koreňovej zeleniny a domáce špaldové slížiky; ako druhé budú dve pizze na plechu (syrovo-zeleninová a šunkovo-syrová s olivami), azda zo všetkého zostane i na zajtra.

sweetlemon
6. dec 2012

@danielaj no len ked sa to do toho marhuloveho rozmixuje, nie je az taky stavnaty, teda nie je tam citit tie marhule. ked sa to len jemne vmiesi do cesta, je to ako basen na jazyku 🙂

womankc
6. dec 2012

@kikaneu prepáč heheheh dnes som akási popletená , to patrilo luciferke , tebe som poslalal xixixiixixix 😉

sweetlemon
6. dec 2012

@nakup mnaaam, to moze byt tiez super, zboznujem tieto stavnate stadke veci 🙂

womankc
6. dec 2012

@rosannar stačí v chladnej špajzi , alebo pekne v kartónovej krabičke prekryté servítkou a trebárs niekde na balkóne , v tej ľadničke ti to miesta veľa zaberie, ale kľudne to môžeš dať aj do dóz a do mraziaka , nič sa nestané, ale ja mávam v kartónoch a nič im nikdy nebolo , krabice sú jednoznačne lepšie ako tie plastové dózy

natal12
6. dec 2012

@womankc moja , ty si už piekla medovničky ? ja som zo začiatku hovorila že sucharina to je ale chcem vyskušát aj ozdobiť a neviem aký receptík 😒

sisanka
6. dec 2012

takze dnes bude na obed pizza, som zvedava co povie mm 😀 ale tak dnes sa posnazim a cesticko urobim tenuckeeee 😉 a polievku dojedame este zeleninovu 😉

womankc
6. dec 2012

@natal12 nemáš ich dobre zlepené , a jedna koška plnila šišky napríklad nutelou a pudingom až upečneé pomocou takej tej plniacel pištolky

rosannar
6. dec 2012

@womankc jooj...super...ale špajzu mám mmalú a na balkone je plno prachu z áut...takže asi len chladnička 😀

womankc
6. dec 2012

@veve39 dám vedieť , skúsim tie orech a tie tyčinky, teda ak sa k tomu dostanem

womankc
6. dec 2012

@natal12 pár strán dozadu som pridávala hneď mäkké perníčky, skús polistovať aj viaceré kočky tu dávali recept a daniela má aj u seba v albume a vravela, že ich má pekné mäkučké

womankc
6. dec 2012

@natal12 ešte nemám ani zamiesená a chcem dvoje tento rok robiť aj také starosvetské , čo sem dala jedna kočka rodinný recept aj svoje , už som ho sem pridávala, ak sa ti nechce hľadať stránky dozadu, tak ti ho zajtra pridám

womankc
6. dec 2012

@rosannar no potom by som radšej volila ten mraziak a množstvo, ktoré budeš priebežne servírovať v chladničke

luciferova
6. dec 2012

@womankc dobre si to poslala, kikenau chcela recepty s bravkom 🙂

kikaneu
6. dec 2012

@womankc ďakujem 🙂

kikaneu
6. dec 2012

@womankc však sa nič nestalo 🙂 a ešte raz vďaka 🙂 vyzerjú dobre 🙂 mäsko sa rozmrazuje, tak idem počítať, že kde čo treba a vyberiem si niektorý 🙂

rosannar
6. dec 2012

@womankc akože nejdem nejako toho veľa robiť, ale asi dám do mrazáka toľko čo asi spapáme na silvestra a hotovo...len problém, musím uvoľniť trošku miesta v mrazáku 😀

natal12
6. dec 2012

@womankc ale mám ich dobre zlepené ved tak dávnejšie som minule pridávala foto pametáš ? a oni v trube jak tam bolo teplo tak vytiekli .