icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

vivusika
8. dec 2012

U nás dnes na obed hrášková polievka s krupicovými haluškami, vyprážané plnené šampiňony, varené zemiačky a jogurtová tatárska 🙂

adikad
8. dec 2012

My mame dnes zeleninovu polievku s haluskami a halusky s bryndzou.

sisanka
8. dec 2012

@natal12 ja som medovniky tiez chcela zdobit minule ale ked som videla ake su strasne tak som sa rozhodla ze tento rok budu len leskle alebo ozdobene orechom 😉

sisanka
8. dec 2012

dnes na obed paradajkova polievka so syrom a druhe bude na rychlo kuracie sote (cina) s ryzou 😉

natal12
8. dec 2012

@sisanka a čo keď su strašne určite ža také hrozne su neni mohla si ich ozdobit kludne ved to bude len pre vás nie ? 😉 moje vyzeraju ešte horšie 😀 😀 a uvidíme na tie čo budem robiť v pondelok 🙂

sisanka
8. dec 2012

@natal12 ja som chcela zavesit aj na stromcek ale ked som to videla tak sme ich radsej zjedli 😀 ja nie som na take zdobenie, podobne ani torty neviem zdobit 😀 😀 v pondelok ti to mozno pojde uz lepsie,chytis zrucnost a mas to 😉

natal12
8. dec 2012

@sisanka ja teraz chodoím do krabice na medovníky a papám ich 😀 😀 😀 ani ja niesom na také zdobenie i keď som vyučená ale po čase sa naučím ale zakúsky bi som piekla 😀 no uvidíme potom hodím foto 😉

libad
8. dec 2012

dnes bude svieckova na smotane s domacou knedlou,uz sa tesiiiim 🙂

lululka555
8. dec 2012

@natal12 a na ktorej strane je poleva aku robí womankc prosim ťa?

luciaq
8. dec 2012

kuracie masko s cestovinou a vecer zacinam piect vianocne pecivko 😉

natal12
8. dec 2012

@lululka555 ja som tu polevu robila a je dobrá je 😉 a nájdeš ju na strane 1798 🙂

nanulik
8. dec 2012

Bravcovy vyvar s krupicovymi haluskami a cestovinovy salat (ten je iba pre dospelych lebo malicky v noci vrackal tak ma iba polievku a dietu)

eva7780
8. dec 2012

dnes narýchlo rezance s tvarohom,konečne som robila výzdobu a piekla som medvedie labky 🙂

katjuscha123
8. dec 2012

fazulovy privarok plus spekacky vajicko volske

tanitta
8. dec 2012

zeleninova polievka a lievance pre synatora, pecene zemiaky s kyslou kapustou slaninou cibulou a klobasou pre dospelakov 😝

milenka74
8. dec 2012

Ahojte tak u nas hrachova polievka a dukatove buchticky a pre maminku bezlepkova pizza z mrazaka 😀

joannas
8. dec 2012

@luciaq ake ?

danielitka26
8. dec 2012

tak u nas zeleninova polievocka, od vcera kung fu kuracie prsia s ryzou a dnes morcacie rezanceky v pochutkovej smotane zo zemlou a k veceru rybacie prsty zemiakova kasa

ifkael
8. dec 2012

Hov. polievka, varene zemiaky, kur.maso a nivova omacka- dala som do nej aj brokolicu trochu

Zakusok mame marlenku, ale kedze je sladkeho po mikulasovi nad hlavu- tak nepecieme nic!

dabon
8. dec 2012

My sme si dnes objednali pizzu 🙂 Krpatá sa celú noc budila, neviem čo jej bolo, tak sa mi vôbec nechcelo variť, ani upratovať, drahý mi pred odchodom do práce pustil Pád do tmy2 (skoro som sa po.rala, ešte teraz mám divný pocit). Včera som zamiesila na medovníčky, budem ich robiť v stredu a možno ak sa premožem, začnem dnes linecké 🙂

efci
8. dec 2012

Dnes-zajtra obed hovadzie s fazulami a paprikami podavane s pecivom. Zajtra robime detom Mikulasa (trochu opozdene viem, ale v zahranici sa to nerata) tak sme si to zo zenami podelili budu slane strudle, quiche, pomazanky, pizzinky maso ako zivanksa, medove rezy, medovnicky, varene vinko ojojoooooooooooooj 😀

Zeny otazka mozno blba, ale ako sa pecu kosicky. Chcem robit karamelove kosicky, formicky mam od Tescomy take plechove. Treba ich vzdy pred tym nez tam vlozim cesto vymazat maslom? A vyklapaju sa az vychladnute??? Ako dlho sa to zvykne piect??? Vdaka za odpovede pre laika 😎

tin007
8. dec 2012

Na obed sme zjedli zeleninovu polievku s ovsenymi vlockami a vsetkych som poslala spat. Idem upiect kolac zo struhanych jablk a na veceru asi bude pizza z donasky, alebo mrazaka, lebo mm este nenakupil, tak nie je z coho varit.

nelinka0401
8. dec 2012

baby poradte dobrý recept na knedlu,takú nadýchanú.mne ju vždy robí mama len je nejaká chorá tak si ju chcem spraviť sama 🙂

natal12
8. dec 2012

@efci ahoj, ja keď som si kúpila košičky a boli nové som ich vysypala všetky troškou múky hladkej a natláčala cesto, piekla som pri teplote 180-200 stupňov. a čas sa nedá odhadnúť každá žienka si pozná svojú rúru 🙂 ale keď už budú chytať farbu tak sú upečené , a trošku ich nechám postáť a potom vyklopím 🙂

lenka268
8. dec 2012

Ahojte, dnes som narychlo urobila spenat s vajcom a zemiakmi a od vcera este ostala kelova polievka s klobaskou.

lencyca
8. dec 2012

dnes kelova polievka s parkou,spagety s morcadelou a syrom,idem si zamiesit na medovnicky 😉

natal12
8. dec 2012

@nelinka0401 recept mojej maminy : 0,5 l polohrubej múky , 2 vajcia , troška soli , droždie.

Postup : do pol hrnčeka dáme mlieko , pridáme droždie ,troška cukru. Po vykvasení vymiesime cesto , rozdelíme ho na 2 časti a vyšúlame knedle. Pomastíme parák , uložíme knedle, pomastíme ich a hlavne medzi nimi. 10 minút varíme , potom každú pichneme so špajlou a pomastíme .

lencyca
8. dec 2012

@ellise joj zboznujem ich 😉

lencyca
8. dec 2012

@zklimekova perfektna totricka,si sikulka 😉

nelinka0401
8. dec 2012

@natal12 dakujem 🙂