icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rastulka
9. dec 2012

@levandullka Možem poprosit recept na vanilkove rožteky? 😅 🙂

fattamorgana
9. dec 2012

ahojte. tak oslava je úspešne za nami, ďakujem za rady a pripomienky ohľadom chystačiek, nakoniec dopadlo všetko dobre, vláčik mohol byť aj krajší, ale nejak som nestíhala, nemala som čas sa s tým piplať, napriek tomu mal úspech. pripájam fotos:

nelinka0401
9. dec 2012

@fattamorgana krásne to je všetko.a tie pizza štangle..mňam,receptík poprosím 🙂

alexandrakiara
9. dec 2012

@miriamr Mozem poprosit recept na tu nepecenu coko torticku? Dakujem

fattamorgana
9. dec 2012

@nelinka0401 pizza tyčinky sú z albumu od danielaj. boli výborné

januschka10
9. dec 2012

Ja som robila pizzu na veceru. Zajtra bude pecene kuriatko a ryza.

nelinka0401
9. dec 2012

@fattamorgana danka je naša záchrana.stále u nej listujem 🙂
@danielaj 🙂

januschka10
9. dec 2012

@fattamorgana ten vlacik je super a urcite aj dobry...hmm dala by som si..na tie pizza stangle musim mrknut u danielaj, tiez sa mi pacia

zuzananinka
9. dec 2012

@fattamorgana velmi vydarené menu -- mne sa velmi pacia tie obležene chlebikove papučky a ja by som chcela na tych malých ježkov receptik, lebo v piatok mame detsku oslavu tak by som urobila, ked budem stihať

mysiatkoo
9. dec 2012

@raza dakujem ;) robila som to podla rad na nete, kedze som zdobila 2.x len... bielok, 4x preosiaty praskovy cukor (povazsky) cca 150g,trosku citronovej stavy do misky a vareskou miesat (asi 25min)...ak je riedke, pridat este cukor

levandullka
9. dec 2012

Práve dokončené vanilkové rožteky 🙂 (ospravedlňujem sa za zlé foto, keď budem mať čas, nafotím krajšie)

natal12
9. dec 2012

@levandullka Martinečka moja, vydarili sa ti také mávam aj ja 😝 a mama mi hovorí že mi šibe z toho pečenia keĎ som jej hovorila o vykrajovačkách 😀

levandullka
9. dec 2012

@natal12 Jeej, ďakujem za pochvalu 🙂. Vykrajovátka proste musia byť, ja by som ich bez mojej maminy nemala ani dve 🙂

natal12
9. dec 2012

@levandullka My ich máme noše vieš koľko nemám to ani kde dávať pomaly 😀 aj všelijaké tuby na ozdobovanie tort proste no všelijaké hovadiny máme 😀 a ešte čo mi majsterka moja podávala 🙂 a dozvedela som sa že babka mi chce pod stromček pokupovať na ozdobovanie tort a všelijaké pomôcky hehe .

bubo1104
9. dec 2012

slepačia polievka s rezancami , domáca knedňa na pare + segedín . Parené buchty s broskyňovým džemom + masielko + granko . Mužovy na cestu bravčové mäsko + zemiaková kaša + uhorky

fattamorgana
9. dec 2012
lululka555
9. dec 2012

medovníčky napečené,uskladnené 🙂
a už sedím s pohárom vareného vínka pri telke 😵

nakup
9. dec 2012

@miriamr ako si robila tu nepečenú čoko tortičku? prosím receptík vyzerá super !!!

gelinka75
9. dec 2012

baby vy tak pekne vypekate, mne sa to zda skoro este, zacnem nieco buduci tyzden, lebo mm ma v sobotu narodky a mozno budeme mat aj hosti 🙂

natal12
9. dec 2012

@lululka555 ako ich uskladnuješ myslím medovníčky ? 🙂

lululka555
9. dec 2012

@natal12 dala som ich do chlebníka od tupperware s jabľčkom 🙂

nakup
9. dec 2012

@mysiatkoo tie medovníčky nemajú chybu suppper , krásne, jedinečné ja by som tak zvládla ich upiecť... ☹

nakup
9. dec 2012

@natal12 práve že nie alebo použijem zatváratko na pero?

abriela
9. dec 2012

@gelinka75 niesi sama, co si to mysli aj ked uz minuly rok som zacala skor a tento tiez, snad tento tyzdnen sa do toho pustim.
@natal12 Tvoja mama ma pravdu, s pecenim okolo 18-teho ci vikend pred je to tak akurat. U nasich sa cele roky zacinalo piect 3 dni pred stedrym vecerom. Nedocitala som sa nikde, co planujes piect?
@lululka555 krasne leskle

abriela
9. dec 2012

@fattamorgana jezkovia jozkovia - minuly rok som ich robila. Co si dava dnu?

gelinka75
9. dec 2012

@abriela aj mna to laka zacat, ale ked si predstavim, zeby to malo vydrzat do noveho roka, takto skoro by sa to zas pojedlo este pred vianocami

natal12
9. dec 2012

@nakup to bude malé nie ? a trubičky na samrole nemáš ?

fordikford
9. dec 2012

@mysiatkoo ahoj ako robiš tie krasne gule zo stužkami ja to naročne 🙂