Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@fattamorgana krásne to je všetko.a tie pizza štangle..mňam,receptík poprosím 🙂
@miriamr Mozem poprosit recept na tu nepecenu coko torticku? Dakujem
@nelinka0401 pizza tyčinky sú z albumu od danielaj. boli výborné
Ja som robila pizzu na veceru. Zajtra bude pecene kuriatko a ryza.
@fattamorgana danka je naša záchrana.stále u nej listujem 🙂
@danielaj 🙂
@fattamorgana ten vlacik je super a urcite aj dobry...hmm dala by som si..na tie pizza stangle musim mrknut u danielaj, tiez sa mi pacia
@fattamorgana velmi vydarené menu -- mne sa velmi pacia tie obležene chlebikove papučky a ja by som chcela na tych malých ježkov receptik, lebo v piatok mame detsku oslavu tak by som urobila, ked budem stihať
@levandullka Martinečka moja, vydarili sa ti také mávam aj ja 😝 a mama mi hovorí že mi šibe z toho pečenia keĎ som jej hovorila o vykrajovačkách 😀
@natal12 Jeej, ďakujem za pochvalu 🙂. Vykrajovátka proste musia byť, ja by som ich bez mojej maminy nemala ani dve 🙂
@levandullka My ich máme noše vieš koľko nemám to ani kde dávať pomaly 😀 aj všelijaké tuby na ozdobovanie tort proste no všelijaké hovadiny máme 😀 a ešte čo mi majsterka moja podávala 🙂 a dozvedela som sa že babka mi chce pod stromček pokupovať na ozdobovanie tort a všelijaké pomôcky hehe .
slepačia polievka s rezancami , domáca knedňa na pare + segedín . Parené buchty s broskyňovým džemom + masielko + granko . Mužovy na cestu bravčové mäsko + zemiaková kaša + uhorky
@zuzananinka ježkovia sú tu:http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21086
baby vy tak pekne vypekate, mne sa to zda skoro este, zacnem nieco buduci tyzden, lebo mm ma v sobotu narodky a mozno budeme mat aj hosti 🙂
@lululka555 ako ich uskladnuješ myslím medovníčky ? 🙂
@natal12 dala som ich do chlebníka od tupperware s jabľčkom 🙂
@gelinka75 niesi sama, co si to mysli aj ked uz minuly rok som zacala skor a tento tiez, snad tento tyzdnen sa do toho pustim.
@natal12 Tvoja mama ma pravdu, s pecenim okolo 18-teho ci vikend pred je to tak akurat. U nasich sa cele roky zacinalo piect 3 dni pred stedrym vecerom. Nedocitala som sa nikde, co planujes piect?
@lululka555 krasne leskle
@fattamorgana jezkovia jozkovia - minuly rok som ich robila. Co si dava dnu?
@mysiatkoo ahoj ako robiš tie krasne gule zo stužkami ja to naročne 🙂

@levandullka Možem poprosit recept na vanilkove rožteky? 😅 🙂