Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my dnes robíme palacinky 😉
@sunflower87 mnaaaam 🙂
u nás kukuricová polievka a domáca pizza
@mysiatkoo chcem sa spytat ako si robila tie pekne pecivove stromceky?? mas na to vykrajovatka ci? a to cesto mas overene?
pekný deň prajem všetkým 🙂 , chcem sa spýtať ako dlho mi môže odpočívať cesto na medovníky v chladničke, chcela by som si ho urobiť zajtra a piecť najskôr vo štvrtok, príp v piatok, budem totiž odcestovaná a skôr mi to nevíde 😒
Babule navnadili ste ma na tie klbka som niekolko stran sice pozadu takze neviem ci ste to tu rozoberali a ak nie tak mi pls poradte ked nemam ten lis na cesnak cim inym to urobit? Kebyze to cesto nejak vyvalkam a spravim ako medovnicky to je blbost? Alebo co s tym cestom, lebo fakt strasnu chut mam na ne hlavne tie citronove co tu danka pisala. Diky moc za odpovede
@danielaj @natal12
takze dnes som urobila bacovske hrianky, upiekla som kokosove fukane rozky a skoricove hviezdicky a zajtra bude kuraci vyvar a kuracie nugetky v zemiakovom cesticku s ryzou a americkymi zemiakmi a uhorkovym salatom a bude aj na pondelok 🙂
Dnes sa mi nič nechce variť.navečer spravím slepačiu polievku.zajtra sa chystáme do mesta a nech je aspoň niečo navarené.
@natal12 tu sú tie klbká 🙂
@nelinka0401 mám pravdu ty ich máš krajšie 😀
@natal12 ale nie,to sa ti len zdá 😉 ale robili sa veľmi lahúčko..perfektne to šlo cez ten lis
🙂 vyprazany syr ale to asi moc inspirujuce nie je 🙂
@gizmo22 no ale dala by som si 🙂
@nelinka0401 máš pravdu ja som to mala zachvílu hotové 😉
včera špagety+kečup+syr
dnes zemiaky a pangas
zajtra knedľa+bravčové+ červená kapusta podľa tohto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/dusena-cervena...
Baby už ste to robili ? vyzerá to zaujímavo môže to byť aj mňamka http://varecha.pravda.sk/recepty/vianocne-peciv...
dnes palacinky s medom, malemu nechutili :( takze spravim aspon na veceru bravcove platky dusene na paprike a paradajke s tarhonou.
dnes sme dojedli polievočku zo včera a na druhé som spravila fašírku pečenú vcelku s vajíčkom vo vnútri a zemiakovú kašu 🙂
My dnes gulášová polievka domáca a zemiakové lokše... 😀
ja ruské vajce s rožkom 😀 decká sú u sestry a muž v práci, takže ja len tak popri pečení a upratovaní 😉
@sisanka ja ich robievam , skoro podobne . Cesto je fantastické a aj chutné aj s tou plnkou . Len ja robím s malou zmenou , že ich nerobím obdľžničky , ale ružičky . Keď sa cesto vaľká , tam si urobím s každej guľky placku ( guľatú ) a naplním kokosovou plnkou a uzavriem , no a hore konce rukami vytvarujem ako ružu . Treba ich piecť strašne pomaly , aby nám nezhoreli . Fakt sú svetové , určite ich ešte spravím
@danielaj kokosové keksíky aj študentskú pečať určite spravím , skoro som na ne zabudla . Fajn , že si to sem dala , znovu nemusím hľadať , len si odpíšem a je to . Študentskú pečať som robievala ešte s mamou , keď som chodila na strednú školu a bola to vždy zábava . My sme ju robili na plech do alobalu a potom len nakrájali na kocočky , ale páči sa mi Tvoja verzia do košíčkov . Určite urobím
dnes som objavila toto,uz ani nepametam kedy som to jedla naposledy:
http://varecha.pravda.sk/recepty/kolozvarska-ka...

@firstbaby fajn 🙂 vďaka 🙂 tak to idem šupnúť do tlakáča a zatvoriť 🙂