icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lola7712
18. dec 2012

@maculik
@weronyca ..........môžete dať kyp. ale musíte ho dať naopak viac ako sody

maculik
18. dec 2012

@lola7712 jej, dakujem, ja som myslela, ze menej. Tak myslis, ze mozem dat 2lyzicky, ked soda ma byt 1lyz?

dabon
18. dec 2012

@katkas1 do ježkov som dávala 1hrozienko take väčšie a dve brusnice sušené 🙂

luciok
18. dec 2012

Mamina stráži drobca a ja idem robiť griláž. juchúúúú 😝

dabon
18. dec 2012

@mima1311 ...aj ja ho mám trošku tvrdšie (robila som ich prvý krát), neviem či to zmäkne - dúfam, že áno, ale krpatej chutili aj také "chrumkavé". Asi som ich nechala dlhšie piecť, neviem... ale inak by boli surové v strede.

sitko
18. dec 2012

Kalerábová polievka a granatiersky pochod.

lenadka
18. dec 2012

Kelová polievka a tašky plnené slivkovým lekvárom posypané orechami a rozpusteným masielkom 🙂

weronyca
18. dec 2012

@lola7712 vdaka, tak napr.ked je, ze do medovnickou pol sacku SB tak kypriaceho na medovn.dam cely sacok?

lola7712
18. dec 2012

@maculik ..........myslím, že 2 lyžičky budú stačiť 🙂

dabon
18. dec 2012

....dnes bude objednané z číny 🙂 mám chuť na opečené rezance s kur. maskom 🙂 ale idem spravit narýchlo aspon nejaku polievočku 🙂

lola7712
18. dec 2012

@weronyca ...ano ja to takto robievam, ked nemám sodu alebo naopak ak nemám kyp.pr. 🙂

dabon
18. dec 2012

Žienky nejaký osvedčený receptík na orechové košíčky (aj orechové cesto) 🙂

miriamr
18. dec 2012

u nás plnená fašírka a zemiaky a koláčiky k dnešným manželovým narodkám - kardinál https://www.modrykonik.sk/fotoblog/miriamr/albu... a ovocné kocky 😀

maculik
18. dec 2012

@lola7712 dala som 2 take mensie, nie plne, cesto je uz v chladnicke, vecer uvidim, co z toho vyjde 😀
a teraz idem na polievku, dnes len taka jednoducha na 2dni - cibulka, mrkvicka, zemiak a brokolica a do toho struhanceky. A druhe - mm ma este kusok morcacieho stehna z nedele a pre nas idem robit taku "farmarsku panvicu" - morcacie prsia na kocky osmahnut, do toho pridam taku vybornu mrazenu zeleninovu zmes, par kuskov mini kuskov slaninky (ale len tej mäskovej casti), dusit, zalejem smotanou na varenie a pridam uvarene, na drobnucko nakrajane zemiaky a este chvilku hrejem. Je to fakt vyborne, ja sa vzdy tak obzeriem, ze mi je vecer az zle 😅

lola7712
18. dec 2012

@maculik ......potom daj vedieť ako to dopadlo 🙂

drobik1
18. dec 2012

cafte..my dnes polievka z cervenej sosovice a rizoto zo zeleninou a slepacim määsom z polievky od nedele... 🙂 a ideme dnes piect kokosovych jezov a snehovo orechove pecivo... 😀

daniz
18. dec 2012

@jania023 mlieko a cukor varímr tak dlho, že je s toho taká riedka kaša 🙂

michaelamilan
18. dec 2012

@katulik851 ha háááá super medovníčky 🙂 žiadem chlap neodolá.....no nezakúsni sa do takej riťky 😀

ibajeho
18. dec 2012

Babule mam blbu otazku idem robit tie citronove klbka a je tam pisany puding, to tam mam vysypat len ten prasok alebo ho mam normalne predtym uvarit? Dikes

mysiatkoo
18. dec 2012

dnes fliacky s kapustou

luciferova
18. dec 2012

@ibajeho aj ja idem teraz robit. Nevar, daj prasok, nahradza co cast muky.

nelinka0401
18. dec 2012

@ibajeho len vysyp prášok 🙂

dabon
18. dec 2012

@tatianka.g dakujem 🙂 skúsim tie z varechy 🙂 snad sa podaria 🙂

ibajeho
18. dec 2012

@luciferova
@nelinka0401 diky moc babulky 🙂 a ako dlho ich piect a na kolko stupnov? mam teplovzdusnu potvoru 🙂

bis
18. dec 2012

@miskap2111 ahoj,receptíky by neboli?vyzerajú výborne🙂

nelinka1311
18. dec 2012

@daniz prosím,aký to je bačovsky rezeň?dík

miskap2111
18. dec 2012

@bis boli 🙂 napíšem ich k večeru, lebo teraz ešte pracujem. Sú naozaj výborné! 🙂

chovancova27
18. dec 2012

Baby, dostala som knihu od Pyca - Moje jedlo, a sú vnej fakt bohovské recepty... rýchle, zdravé, chutné... dneska som robila premiérové jedlo - fazuľovú polievku, je fantastická, hustá a to bez použitia zápražky a múky, čisto zeleninka... 🙂

bis
18. dec 2012

@miskap2111 dakujem,teším sa🙂