icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
19. dec 2012

@mariettka27 no čo ja viem, mnesa to nikdy neroztieklo, ale kľudne si to môžeš robiť na menšej teplote a dlhšie, nič sa nestane

womankc
19. dec 2012

@levandullka a čo si nakoniec všetko popiekla????

jarabicka
19. dec 2012

Ahojte baby, ak máte nejaký recepis na slané pečivo, prosím vás hoďte mi ho tu, chcela by som dnes poobede niečo upiecť 😉

levandullka
19. dec 2012

@womankc Iba medovníky, škoricové hviezdičky, vanilkové rožteky a šuhajdy 😅. Ale dokopy mám cca 600ks. Snáď to bude stačiť 🙂

kibuk
19. dec 2012

dnes mame bravcove na hubach a uhorke,ryza zemiaky
a idem piect linecke kolačiky a perničky 🙂

womankc
19. dec 2012

@dabon jéj ja mám presne takto ozdobené šuhajdy 😉 ten istý posyp, len som dala viac xixixixiixi

womankc
19. dec 2012

@miskap2111 prosím recepty 😅 😝

kadan
19. dec 2012

@danielaj
ďakujem

miskap2111
19. dec 2012

@womankc 🙂 Rada! Už som ich tu aj zavesila, na tejto strane asi v strede: https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/co-dnes-varite-dajte-inspiraciu/

womankc
19. dec 2012

@kadan tie čo sa ti rozpadávajú, rozmrv do guliek

veroni87
19. dec 2012

@lucikatn ano dakujem 🙂

ivanka2134
19. dec 2012

@danielaj môžem poprosiť recept na tie grilážky?

wewe8584
19. dec 2012

Dobre ranko zienky vypekacie 🙂,
uz som asi 3 recepty skusala na vanilkove rozky (peciem ich tento rok prvykrat 😀) a stale sa mi stalo, ze mi klesli a vyzeraju skor ako podkovicky...akoby sa rozliali, nemaju taky tvar, ako ked som ich dala do rury :( viete mi povedat, cim to moze byt? Dakujeeem 🙂

nelinka0401
19. dec 2012

@stankapk ja som včera plnila úloky a spravila som si krém s pudinku,taký hustejší a vmiesila som doň maslo.

veroni87
19. dec 2012

Ahojte žienky, tak my sme včera s maminou pokračovali vo vypekaní . Maminka robila vanilkové rožteky a perníčky smolíčky, čo sú tuším tie vaše pardubické perníky, lebo tiež tam ide salajka, robíme ich dva dni atď. A ja som robila prvýkrát u nás oriešky plnené salkovou plnkou a inšpirovanie v albume @danielaj - citrónové klbká a bounty rezy. Okrem toho máme napečené linecké, šľahačkové keksíky, čokoládové guľky a ja som urobila tiež novotu - keksíky z BB pudingu, ktoré ale ešte len budem plniť tiež plnkou z BB pudingu - dnes budem plniť, plus oriešky obaľovať v cukre. A mamina večer ešte grilážky 🙂 Juj celkom ma to vypekanie baví 🙂 😵

babulka1978
19. dec 2012

@levandullka vanilkove rozteky som robila podla tvojho receptu......podarili sa uplne super 🙂 este som robila kokosovych jezkov podla @danielaj ....tie su tiez uplne mnam.....linecke kolaciky......a este ma cakaju pernicky....to uz mam cesto 2 den v chladnicke, takze v piatok peciem 🙂

nelinka0401
19. dec 2012

@veroni87 mňam,perfektné sú tie koláčiky..už len zjesť 🙂

kikatko
19. dec 2012

dojedanie zo včera- sojové mäso ala čína a urobím rýchlo langoše + budem sa kochat čo pečiete- ja vianoce ignorujem

tatianka.g
19. dec 2012

@abriela @danielaj @rastulka baby prosim, co so zvysnou plnkou do pardubickych? ake gulky mi odporucate urobit? prosim postup 🙂

tatianka.g
19. dec 2012

@veroni87 prenadherne kolaciky

veve39
19. dec 2012

@tatianka.g treba tej plnky robit teda menej ?... tusim sa viacerym zienkam zvysila...ja ich dn budem piect (a dufam ze aj plnit stihnem)

luciok
19. dec 2012

Ja som dnes napiekla na obed palacinky a teraz balím darčeky 🙂

jarabicka
19. dec 2012

Baby, prosím nejaké overené a dobré slané pečivo 😉

luciok
19. dec 2012

@veroni87 Wow 😝

tatianka.g
19. dec 2012

@veve39 niekde som citala ze na plnku si treba nechat patinu cesta alebo ak urobis zo vsetkeho kolieska tak takych 30 treba na plnku a pozor naprelej si ju velmi aby nebola mokra, potom som zase musela pridavat orechy a piskoty, aby bola hustejsia, ale tie pernicky su bozske

lencyca
19. dec 2012

ahojte,dnes dojeme polievku zo včera,bravčové rizoto so zeleninou,strúh.syrom,uhorky k tomu,idem robit grilášky 😉

lencyca
19. dec 2012

@jarabicka ja robievam syrové praclíky-alebo aj iné tvary možeš spravit-potrebuješ 25dkg hl.múky,25dkg masla,2 žltky,2 bambina,1/2 pdp,1 1/2čl.soli,všetko spolu zmiešaš,cesto vyvalkáš,vykrojíš,dáš na plech s pap.na pečenie,potrieš bielkom,posypeš-seza,mak,kmín,pečieš pri 180c,čas neviem,prikúkam na ne,ked začnú hnednút-vyberieš von 😉

veve39
19. dec 2012

@tatianka.g ty si nechala tu zhruba patinu ? bolo to vela ? chcela by som, aby sa podla moznosti plnka nezvysila, alebo ak aj ano, nech sa jej nezvysi vela...

libka1
19. dec 2012

na obed gulášová polievka, večer bryndzové halušky, smotanový puding s ribezlami a piskotami

pancuska
19. dec 2012

cawte babky.....ja som varila hovadzie a chrenovu omacku s knedlou......strasne to lubime a dostala som chut 🙂