Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ryža a bravcové maso- ale nepravé vtačiky
@mizulienka ja peciem sucharik na takom mensom vyssom plechu a po dopeceni prekrojim pozdlzne...takze mam dva dlhe kvadriky (neviem ci to pisem zrozumitelne alebo ako madar)...tie nakrajam na tenke obdlznicky a susim v trube...tento rok som nerobila,tak foto nemam :(
grilovany losos a varene zemiacky.. 😉 dnes tak light 😀
@majuskacechova super, som rada že chutia 🙂 su strasne rychlo a perfektne chutia, ziadne vykrajovanie a coja viem co, proste parada 🙂 ozaj robila si nakoniec aj s tymi supkami ci to nejako vadilo alebo nie ?
kuracie prsia naprudko osmažené, dané na plech, na ne broskyne, plátkový syr, zaliate 10%smotanou a zapečené s ryžou, je to mňamka 🙂
@mizulienka ja mam recept, ze sa to este horuce zabali do alobalu, potom do utierky a nexa sa stat do druheho dna...potom sa to dobre kraja;) susi az nakoniec..
@titkovamiriam
@erni dakujem dievcata 😉
akurat som dopiekla pardubicke, ach jaaj ved to je aka dobrota a to este ani nie su naplnene...to by sa v pohode dalo jest aj take ciste, su perfektne, dakujem @danielaj...este ich vecer naplnim, dufam, ze budu chutit aj mojmu muzovi, bo on ma veeelmi vyberavy jazycek a zhana sa po pernickoch, ale mali by byt makke a take ako jeho mamka piekla 😀 😀 😀 bola by som stastna, keby to boli prave tieto 😀 😀 😉
kočky,ja mám tie pardubické perníky v krabici na balkone a zdajú sa mi akési tvrdé.Mám ich dať dovnútra?Vy ich máte aké?Už ich mám pozliepané aj ponamáčané v čokoláde.Hm....
@kucminka ja neviem, ja som len teraz dopiekla, zatial su makke, ty si ich mala po upeceni makke?
@mizulienka nie su len stuhnute od chladu ? ja ich mam tiez na balkone, asi 3dni, po otepleni na izbovej teplote su makkucke...
@mizulienka dakujem pekne...pytam sa asi ako spomalena, ale prosim ta aku visnu ? zavaranu, susenu 😲 ?
my dnes tekvicova mliecna polievka a palacinky.
a chcela by som aspon symbolicky nieco upiect tak skusim tie cokoladova gulicky pecene co tu bol recept a tiez tie klbka
@veve39 v lidli kupujem vykostkovane visne, kompot a tie pouzivam
@mizulienka po upečení áno,len teraz ich mám na balkone,je tam zima,tak či sa nevysušili.
@kucminka nemuseli sa vysusit, mozno su iba zatuhnute, skus ich dat dovnutra....neviem, iba tipujem 😉
dnes hned zrána gaštanové rezy,medový krémeš 🙂 a na obed narýchlo tekvicový prívarok s klobáskou 😉
zeleninova polievka s pismenkami, sosovicovy privarok s vajcom. a este dorobit limetkovy krem na zliepanie koliesok 😉
Baby , viem ze sa to tu asi uz spominalo, ale chcela by som sa spytat ako urobit polevu na zdobenie medovnickov? dnes som izh upiekla podla receptu od @bubo1104 , potrela som ich vajickom, piekla som ich rano, myslite ze ich mozem vecer ozdobit alebo mam radsej pockat do zajtra?dakujem, inak kocky chcem sa Vam podakovat za super inspiracie , chodievam casto do tejto temy , len neprispievam , ale zato sa inspirujem . STE SUPER!!!
@bubo1104 tvoj recept na medovnicky je skvely este nikdy sa mi take dobre nepodarili a uz budem piect len podla tvojho receptu, dakujem🙂
ahojte,dnes sa dojedla fazulova polievka,druhe cestoviny s orechami,grankom,co bude kto chciet...moji chlapi sa pustili do vcerajsich rozkov,musim ich pred nimi schovat,aby nieco zostalo aj na vianoce 😀 mm hovori,ze su fantasticke,mozes urobit aj makove...
@agathokleous
ja pouzivam takyto recept na zdobenie: 1 bielok vymiesat s 15 dg praskoveho cukru, 1 mokka lyzicka citronova stava a 2 mokka lyzickami solamilu.
@mizulienka dakujem, mozno na silvestra zaradim do planov, ak budem stihat 🙂
toto je naj naj co som teraz zjedla :D gulicky z bb pudingu s visnou v alkohole :D booooooooooooooze moooj
1bb puding
100g masla
5lyzic orechov a 1L poseknych hrozienok
1l kakaa
1l skorice
cukor podla chuti
4lyz rumu vanilkovy cukor
stava z polky citrona
a visne vo vodke nalozene
vsetko polievkove lyzice
mam od tety recept,, pojdem ich robit,ale mam ceresne a supla som ich do rumu,lebo vodku nemam :D snad to bude podobne,,ale isto urobim aj s visnami ak budem mat

@veroni87 ahoj. robila som tie cokoladove gulicky. hned z dvojitej davky a mnaam 😝 😝