icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rastulka
28. dec 2012

@zklimekova Skore uzdravenie 😲

kikaneu
28. dec 2012

tak sme sa naobedovali.....mňam, jedna pizza bola so smotanou, kyslou kapustou, cibuľou, slaninou a klobáskou 🙂 a druhá s paradajkovo-cesnakovým základom, kukuricou, šunkou, paradajkami, paprikou a syrom 🙂 och, musela som odísť z kuchyne 😀

miriamr
28. dec 2012

ahojte. nestíhala som pred sviatkami ani počas nich sem chodiť, tak dodatočne pripájam foto predvianočného snaženia 😀 šuhajdy z ľadových kaštanov, parížske rožky, višňové košíčky. linecké srdiečka, marokánky, marcipánové oválky, pľovnícke gombičky, šľahačkové vypuklinky, medovníčky a sviatočný rez 😀, no a keďže zajtra odchádzame na lyžovačku, počkajú nás dobroty aj po novom roku 😉

kikatko
28. dec 2012

dnes prababkina fazulová polievka a dojedanie čo ešte ostalo z vianoc- rezne, ryža, bravčové

lencyca
28. dec 2012

dnes sosovicova kysla,cestoviny s makom,orechami,kto co chce...vcerajsia vecera-jednohubky na zelanie 😉 co napadlo vcera mm-prisiel mu na navstevu kolega,ja som zrovna nebola doma,tak ako dobry hostitel im ponosil z balkona vsetky zakusky v krabiciach,ze nech si vyberu,ktore im chutia 😠 😠 😠

veroninna1
28. dec 2012

zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a pecena klobasa

libka1
28. dec 2012

zemiakovy privarok, vajicko natvrdo, chlieb

zoe_a
28. dec 2012

Aj u nás dnes bola na obed pizza a paradajková polievka + pridávam foto našich vianočných koláčikov 🙂

eva7780
28. dec 2012

@lencyca aspon sa vynasiel,mojho by to veru nenapadlo 😠 ponuknut navstevu kolacikmi

katushka16
28. dec 2012

@diusik 🙂

katushka16
28. dec 2012

ahojte my dnes rajčinová polievka a čína z kur.pŕs a pre mm zapekané kur.prsia na broskyni s ryžou🙂

lululka555
28. dec 2012

@zoe_a krásne koláčiky 😵

alexandrakiara
28. dec 2012

@bobinkask poprosim si recept na puncovy dakujeeem vyzera mnamkovo

sitko
28. dec 2012

Rajčinová polievka a zeleninové rizoto.

papuka
28. dec 2012

žienky pomooooc, niektorá tu niekedy dávnejšie dávala link na španielske vtáčky ale také rýchle akože vtačiky 😀 😀 😀 😀

nelly3
28. dec 2012

poprosim receptik na jablkovu strudlu, mam vela jablcok, ale listkove cesto kupujem, nerobim 😀

nakup
28. dec 2012

@natal12 myslíš tu vajíčkovú placku so strúhankou, ja to robím dosť často nenáročné a dobré

nakup
28. dec 2012

@sisinka29 http://varecha.pravda.sk/recepty/bolonske-spage... tá je úžasná fakt dobrá odporúčam vyskúšať 😀

nakup
28. dec 2012

@nakup a ešte som zabudla, že chlieb potrieš horčicou 😀

nakup
28. dec 2012

@natal12 zabudla som že chlieb potrieš torčicou

tosomja
28. dec 2012

zeleninová polievka s krupicovými knedlíčkami
kelový prívarok, fašírka, varené vajco

sisinka29
28. dec 2012

@lencyca to biele je syr?

ellise
28. dec 2012

dnes nic, celý den jsme byli na turnaji, ale zítra pórková polévka a bryndzové halušky

chorale1
28. dec 2012

my dnes zeleninová polievka a bravčové mäsko na cibuľke so zemiačikmi

betka22betka
28. dec 2012

zajtra bude zemiaková polievka, narýchlo upečené kuracie prsia / prsia rozrezať na 2 tenké plátky po dĺžke, okoreniť korením na hydinu , obaliť v múke a na horúcom oleji upiecť cca 8 min/, dusená zelenina, strúhaný syr.Čas prípravy 30 min.

bubo1104
28. dec 2012

ja dnes kuracia polievka s rezancami a horou zeleninky . Druhé boli zemiačky v rúre a klobásky a kurča . Stále máme kopec koláčikov a tie sa jedia a jedia a stále ich je dosť . Večer rybacia pomazánka

lienka2
28. dec 2012

zemiakovo-krupova polievka, palacinky so slahackou 🙂
zajtra dojeme polievku a na druhe netusim, mozno halusky 🙂

lubka_to
28. dec 2012

@miriamr ahoj mohla by som poprosiť recept na tie šuhajdy z ladových kaštanov????