Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mizulienka to masko je len nakrajana panenka, opeprena a osolena, upecena na grilovacej panvici na troske olivoveho oleja... nic viac,nic menej 😉 ale hribova bola mnam k tomu... namocene susene hriby, troxa cerveneho vina, brusnice, lyzicka dijonskej horcice a maslo...
@mysiatkoo mnam dakujem, slinky sa mi zbiehaju 😉
dobré ránko prajem. dievčatá, mám na vás obrovskú prosbu 😅
v práci sme sem tam mali na obed prívarok s hovädzinou... bol to zemiakový prívarok ( to by som logicky ešte vedela spraviť) a navrch na tanier nám tam dávali ešte za naberačku hovädzieho na šťave. nikdy sa mi to nejako nežiadalo, ale moje chute sa v poslednej dobe zbláznili a ja za tým nenormálne zabážam... dokonca sa už chystám do mesta kúpiť mäsko 🙂 akurát, že neviem recept a neviem ani, pod akým názvom ho mám hladať... nerobievate to niektorá doma???
@raza ja to robievam, ale s bravcoveho maska 😉 a je to obycajne masko na stave, cibulovy zaklad, korenie, paprika , sol a cesnak,,,,nakoniec davam trochu majoranky 😉
ďakujem veľmi pekne 🙂 nakoniec som našla na nete toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37484 vôbec som nevedela, že to takto jednoducho, nikdy som to nerobila aleni neoblubovala... tehotenstvo robí divy a mení chute 😀 😀
dnes u nas nebudud spagety ale hrachova kasa s klobaskou,zajtra by som rada urobila langose,uz sme strasne davno nemali 🙂
@raza vidis, presne tak isto a rascu som ti zabudla napisat 😀 a tiez to robim na tekvicovy, sosovicovy a aj fazulovy privarok 😉
@maartinkaa muž už sa vyjadril, že môže byť na obed, ale že on len tú hovädzinku si dá do hlbokého taniera s chlebíkom 😀 😀 aký skromný a naivný 😀 😀
dobre ranko prajem, mam na vas prosbicku, uz milion krat to tu bolo zavesene, ale akosi to neviem spetne najist, potrebujem dake overene super cesto na pizzu, tak aby mi vysli aspon dva plechy, dakujeeem 😉
@vevuska1 http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-makkucke... ja som robila podľa tohto a dala som 2 dávku a vyšlo na 2 plechy. A dobré bolo aj na druhý deň
bre ranko,, dnes idem skusit urobit lasagne,, 😉
ja idem tiez robit kyslu polievku a pecenu hurku, viac sa mi dnes nechce 😀
Porkova polievka a carbonara spagety.
ahojte. u nas dnes francuzske zemiaky a polievka? netusim 😀 😀
My máme rybku na prírodno - aljašskú tresku a k tomu ako príloha zelenina, mrkva, hrášok a kukurica ...s možno večer nejaký dezert urobím, niečo banánové...
vzhledem k tomu že jsem lazar, tak dnes za mně vaří pizzerie Corso
Knedla s vajcom 😅 😅 😅 na prianie mm... co uz... nemusime jest kazdy den ako v restauracii 😉
šalát s kuracím mäskom a druhé studené cestoviny s kuracím mäskom.. 😉
ahojte, my dnes budeme mať zapekané plnené šampiňóny, k tomu pečené zemiaky 😉 a idem robiť aj tortu pre ocina (zajtra má 50) a večer ešte nebeské rezy, že keby mu náhodou prišiel niekto blahoželať 😉
a dnes zase nevarim, sme pozvani na obed ku svagrovcom 😝
Ahojte všetko dojedené 😵 😵
dnes zeleninova polievka s karfiolom,,,zapečeny karfiol,varene zemiaky,a vypraženy syr k tomu,,,polievka a karfiol budu aj na zajtra.
No z ryby je kaša 🙂 a to som ju rozmrazila a vodu odtiaľ vyštavila... super!
granadírsky pochod 😉
ahojte 🙂
u nás sa ešte len začína variť a to zeleninová polievka so slížikmi a farmárske zemiaky so slaninkou a kyslou kapustou 😉

Dievčatá, prosím si radu. Keď varím kyslu polievku napr dnes zemiakovu, mne sa stale zrazi, ked tam dám ocot....ako to mam urobiť, aby sa nezrazila??? takisto aj omáčka na sviečkovú, ked ju idem dochutiť citronom tak hned je jak grc (na pohľad)dakujem