icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anavila
3. jan 2013

Dievčatá, prosím si radu. Keď varím kyslu polievku napr dnes zemiakovu, mne sa stale zrazi, ked tam dám ocot....ako to mam urobiť, aby sa nezrazila??? takisto aj omáčka na sviečkovú, ked ju idem dochutiť citronom tak hned je jak grc (na pohľad)dakujem

megika1
3. jan 2013

@anavila dochucujem octom až keď dovarím,už mimo plameň......funguje to,pridaním mrkvy zaručím príjemnú sladko-kyslú chuť 😉

mysiatkoo
3. jan 2013

@mizulienka to masko je len nakrajana panenka, opeprena a osolena, upecena na grilovacej panvici na troske olivoveho oleja... nic viac,nic menej 😉 ale hribova bola mnam k tomu... namocene susene hriby, troxa cerveneho vina, brusnice, lyzicka dijonskej horcice a maslo...

anavila
3. jan 2013

@megika1 dakujem

abriela
3. jan 2013

@syla pecies bud na zlej teplote alebo kratko
@lejluska mnam salatik vyzera uzasne
@danielaj Od vcera na teba myslim a dnes som zablahozelat zabudla 🤐 . Pripajam sa ku gratulantom a prajem vsetko najlepsie

mizulienka
3. jan 2013

@mysiatkoo mnam dakujem, slinky sa mi zbiehaju 😉

raza
4. jan 2013

dobré ránko prajem. dievčatá, mám na vás obrovskú prosbu 😅
v práci sme sem tam mali na obed prívarok s hovädzinou... bol to zemiakový prívarok ( to by som logicky ešte vedela spraviť) a navrch na tanier nám tam dávali ešte za naberačku hovädzieho na šťave. nikdy sa mi to nejako nežiadalo, ale moje chute sa v poslednej dobe zbláznili a ja za tým nenormálne zabážam... dokonca sa už chystám do mesta kúpiť mäsko 🙂 akurát, že neviem recept a neviem ani, pod akým názvom ho mám hladať... nerobievate to niektorá doma???

maartinkaa
4. jan 2013

@raza ja to robievam, ale s bravcoveho maska 😉 a je to obycajne masko na stave, cibulovy zaklad, korenie, paprika , sol a cesnak,,,,nakoniec davam trochu majoranky 😉

raza
4. jan 2013

ďakujem veľmi pekne 🙂 nakoniec som našla na nete toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37484 vôbec som nevedela, že to takto jednoducho, nikdy som to nerobila aleni neoblubovala... tehotenstvo robí divy a mení chute 😀 😀

eva7780
4. jan 2013

dnes u nas nebudud spagety ale hrachova kasa s klobaskou,zajtra by som rada urobila langose,uz sme strasne davno nemali 🙂

maartinkaa
4. jan 2013

@raza vidis, presne tak isto a rascu som ti zabudla napisat 😀 a tiez to robim na tekvicovy, sosovicovy a aj fazulovy privarok 😉

raza
4. jan 2013

@maartinkaa muž už sa vyjadril, že môže byť na obed, ale že on len tú hovädzinku si dá do hlbokého taniera s chlebíkom 😀 😀 aký skromný a naivný 😀 😀

vevuska1
4. jan 2013

dobre ranko prajem, mam na vas prosbicku, uz milion krat to tu bolo zavesene, ale akosi to neviem spetne najist, potrebujem dake overene super cesto na pizzu, tak aby mi vysli aspon dva plechy, dakujeeem 😉

moni244
4. jan 2013

@vevuska1 http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-makkucke... ja som robila podľa tohto a dala som 2 dávku a vyšlo na 2 plechy. A dobré bolo aj na druhý deň

snu
4. jan 2013

bre ranko,, dnes idem skusit urobit lasagne,, 😉

erni
4. jan 2013

@anavila ja som tiez niekedy davala ocot az ked nie je polievka horuca,ale vraj by sa mal ocot trochu zavarit takze teraz to robim tak ze si ho dam zovriet do mikrovlnky a vylejem do polievky 😉
my dnes budeme mat kyslu fazulovu a bryndzove halusky

maartinkaa
4. jan 2013

ja idem tiez robit kyslu polievku a pecenu hurku, viac sa mi dnes nechce 😀

mimi21mimi
4. jan 2013

Porkova polievka a carbonara spagety.

majuskacechova
4. jan 2013

ahojte. u nas dnes francuzske zemiaky a polievka? netusim 😀 😀

martinkatinka
4. jan 2013

My máme rybku na prírodno - aljašskú tresku a k tomu ako príloha zelenina, mrkva, hrášok a kukurica ...s možno večer nejaký dezert urobím, niečo banánové...

ellise
4. jan 2013

vzhledem k tomu že jsem lazar, tak dnes za mně vaří pizzerie Corso

chloe001
4. jan 2013

Knedla s vajcom 😅 😅 😅 na prianie mm... co uz... nemusime jest kazdy den ako v restauracii 😉

rosannar
4. jan 2013

šalát s kuracím mäskom a druhé studené cestoviny s kuracím mäskom.. 😉

kikaneu
4. jan 2013

ahojte, my dnes budeme mať zapekané plnené šampiňóny, k tomu pečené zemiaky 😉 a idem robiť aj tortu pre ocina (zajtra má 50) a večer ešte nebeské rezy, že keby mu náhodou prišiel niekto blahoželať 😉

firstbaby
4. jan 2013

a dnes zase nevarim, sme pozvani na obed ku svagrovcom 😝

mata71
4. jan 2013

Ahojte všetko dojedené 😵 😵
dnes zeleninova polievka s karfiolom,,,zapečeny karfiol,varene zemiaky,a vypraženy syr k tomu,,,polievka a karfiol budu aj na zajtra.

martinkatinka
4. jan 2013

No z ryby je kaša 🙂 a to som ju rozmrazila a vodu odtiaľ vyštavila... super!

vivusika
4. jan 2013

granadírsky pochod 😉

mia258
4. jan 2013

Zeleninova polievka a oblubene jedlo celej rodiny - losos. Robim ho na vela vela sposobov a nikdy sa nam neobjedol 🙂

lululka555
4. jan 2013

ahojte 🙂
u nás sa ešte len začína variť a to zeleninová polievka so slížikmi a farmárske zemiaky so slaninkou a kyslou kapustou 😉