Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dneska rano nalozim a zitra bude kralicek na cesneku se spenatem a bramborovym knedlickem🙂
Ja dnes koprovu omacku s knedlou a vajickami. 🙂
@lululka555 tie farmarske zemiaky,to ako?poprosim recept,dakujem 😉
ja dnes pečiem pstruhy a k nim len zemiaková kaša asi, včera sme mali pečené zemiaky, tak nech sú na iný spôsob dnes
na tie farmarske zemiaky poprosím aj ja receptík, ďakujem
@denisa87
@andrejka74 takto nejako http://varecha.pravda.sk/recepty/farmarske-zemi... ,len ja som zemiaky uvarila a so slaninkou ešte zapiekla v rúre a nakoniec primiešala podusenú kapustu.
dnes to budu halusky ci strapacky s kyslou kapustou a slaninkou 😉 a premyslam co uvarim zajtra...planovala som kacku co sme nepiekli cez sviatky ale nejako sa vytratila chut 😀
u nás sa dnes doje granadír a zajtra bude pečená kačica, červená kapusta a knedla 😉 chystala som sa na ňu cez sviatky, ale akosi stále bolo všetkého dosť...
@lululka555 tie farmarske zemiaky vyzeraju neeeskutocne.. ako si ich robila prosim .. normalne tu slintaaam
@lululka555 uz som nasla dik.
@babulka123 ďakujem ,ak máte radi kyslú kapustu,tak odporúčam,pochutili sme si 🙂
@lululka555 jaaaaj zboznujem .. a nastastie aj krpata...
cesnaková polievka so zemiakmi aj karfiolom, pečené karé s ryžou
dnes dojedáme špenátovú polievku, palacinky s grankom a šlahačkou, urobím meninové chlebíčky a šľahačkové poháre s ovocím. 😀
@nakup všetko naj k meninám, Andrea.... 😉
@lululka555 tak a farmarske zemiaky budu u nás zajtra... 😝 vyzeraju mňamkovo.
Všetko najlepšie k meninám Andrejky..
Máme bryndzovú polievku zo včera....a druhé budú lasagne,idem do toho....manželove obľúbené jedlo a deti ho tiež môžu, a komu sa nepáči,tak zo včera trošku špenátiku ostalo 😎
polievka zostala zo včera zeleninová s krupicovými knedličkami a druhé varím zemiakový prívarok s párkom/ s vareným vajíčkom 🙂
My dnes polievku nemame, idem spravit obratene bravcove rezne s na cibulke a zemiakova kasa, a obloha alebo nejaky salat vymyslim 😉
dnes kuraci vyvar poriadne silny kedze ja a maly sme chori a pecena vsakovaka zelenina na plechu..zajtra kuracie srdcia na smotane a knedla 😉
@lululka555 mňaaaam,punčový,môj obľúbený 😉 ako robíš prosím ťa tie zemiaky?
Dnes nevarim, mame sosovicovu polievku a dusene kura s cestovinou a predvcerom som urobila zamatovu roladu 😉
hov. polievku a pečiem hus,o chvíľu bude hotová 😉
polievka z malej bielej fazuľky na kyslo s domácim chlebíkom a v parnom hrnci kuracie závitky (prsia plnené údeným syrom šunkou a pórom) so zemiakmi
Cesnakova polievka zo vcera a ktomu som spravila cestoviny a syrovu omacku 🙂

a v nedeľu maďarský guláš