icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adulikka
4. jan 2013

a v nedeľu maďarský guláš

strihalka
5. jan 2013

Dneska rano nalozim a zitra bude kralicek na cesneku se spenatem a bramborovym knedlickem🙂

lululka555
5. jan 2013

pekné ránko 🙂
pridávam fotky...včerajšie farmárske zemiaky a piekla som punčový rez 😉

dnes pizza,už kysne a poobede ideme na oslavu 🙂

erulka77
5. jan 2013

Ja dnes koprovu omacku s knedlou a vajickami. 🙂

denisa87
5. jan 2013

@lululka555 tie farmarske zemiaky,to ako?poprosim recept,dakujem 😉

kikaneu
5. jan 2013

ja dnes pečiem pstruhy a k nim len zemiaková kaša asi, včera sme mali pečené zemiaky, tak nech sú na iný spôsob dnes

andrejka74
5. jan 2013

na tie farmarske zemiaky poprosím aj ja receptík, ďakujem

lululka555
5. jan 2013

@denisa87
@andrejka74 takto nejako http://varecha.pravda.sk/recepty/farmarske-zemi... ,len ja som zemiaky uvarila a so slaninkou ešte zapiekla v rúre a nakoniec primiešala podusenú kapustu.

sisanka
5. jan 2013

dnes to budu halusky ci strapacky s kyslou kapustou a slaninkou 😉 a premyslam co uvarim zajtra...planovala som kacku co sme nepiekli cez sviatky ale nejako sa vytratila chut 😀

vivusika
5. jan 2013

u nás sa dnes doje granadír a zajtra bude pečená kačica, červená kapusta a knedla 😉 chystala som sa na ňu cez sviatky, ale akosi stále bolo všetkého dosť...

babulka123
5. jan 2013

@lululka555 tie farmarske zemiaky vyzeraju neeeskutocne.. ako si ich robila prosim .. normalne tu slintaaam

babulka123
5. jan 2013

@lululka555 uz som nasla dik.

lululka555
5. jan 2013

@babulka123 ďakujem ,ak máte radi kyslú kapustu,tak odporúčam,pochutili sme si 🙂

babulka123
5. jan 2013

@lululka555 jaaaaj zboznujem .. a nastastie aj krpata...

sharmana
5. jan 2013

cesnaková polievka so zemiakmi aj karfiolom, pečené karé s ryžou

nakup
5. jan 2013

dnes dojedáme špenátovú polievku, palacinky s grankom a šlahačkou, urobím meninové chlebíčky a šľahačkové poháre s ovocím. 😀

martinkatinka
5. jan 2013

@nakup všetko naj k meninám, Andrea.... 😉

mata71
5. jan 2013

@lululka555 tak a farmarske zemiaky budu u nás zajtra... 😝 vyzeraju mňamkovo.

Všetko najlepšie k meninám Andrejky..

kulinan
5. jan 2013

Máme bryndzovú polievku zo včera....a druhé budú lasagne,idem do toho....manželove obľúbené jedlo a deti ho tiež môžu, a komu sa nepáči,tak zo včera trošku špenátiku ostalo 😎

roberta6
5. jan 2013

polievka zostala zo včera zeleninová s krupicovými knedličkami a druhé varím zemiakový prívarok s párkom/ s vareným vajíčkom 🙂

martinkatinka
5. jan 2013

Dnešný obed práve vybratý z rúry...

bobinkask
5. jan 2013

ahojte 🙂 najskor by som chcela všetkým popriat len to naj v novom roku...a andrejkám všetko najlepšie k dnešným meninám 😉
včera som robila palacinky a dnes muffiny z acidofilného mlieka s čokoládou a na obed bude zeleninová polievka s haluškami a cestoviny so syrom -detičky si rozkázali 🙂

sife
5. jan 2013

My dnes polievku nemame, idem spravit obratene bravcove rezne s na cibulke a zemiakova kasa, a obloha alebo nejaky salat vymyslim 😉

tinuskaha
5. jan 2013

dnes kuraci vyvar poriadne silny kedze ja a maly sme chori a pecena vsakovaka zelenina na plechu..zajtra kuracie srdcia na smotane a knedla 😉

kucminka
5. jan 2013

dneska slepačí vývar,šunka fleky,a keďže máme oslavu,tak tvarohové a lekvárové rožky,slivkový koláč s posýpkou a gyros šalátik,prvý pokus,receptík od jednej maminy,tak uvidíme,či bude chutiť 🙂

kucminka
5. jan 2013

@lululka555 mňaaaam,punčový,môj obľúbený 😉 ako robíš prosím ťa tie zemiaky?

firstbaby
5. jan 2013

Dnes nevarim, mame sosovicovu polievku a dusene kura s cestovinou a predvcerom som urobila zamatovu roladu 😉

janinah
5. jan 2013

hov. polievku a pečiem hus,o chvíľu bude hotová 😉

lucikatn
5. jan 2013

polievka z malej bielej fazuľky na kyslo s domácim chlebíkom a v parnom hrnci kuracie závitky (prsia plnené údeným syrom šunkou a pórom) so zemiakmi

clarissa
5. jan 2013

Cesnakova polievka zo vcera a ktomu som spravila cestoviny a syrovu omacku 🙂