Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
u nás bryndzové halušky čo som včera písala a karfiolová polievky so šunkovými haluštičkami
ahojte!u nas dnes pecene masko ryza,zeleninovy salat,upiekla som chlebik a spravila tri druhy pomazanok-lososovu.nivovu a cesnakovu nech maju detičky co zobkat 🙂
Mrkvova polievocka, brokolicovy salat. 🙂
tak torta dokončená, už len čakáme kým ocino príde z práce 🙂
@titkovamiriam ahojky, mam v mrazaku udeneho lososa a neviem čo s ním, nedala by si mi receptík na tu pomazanku, ďakujem
baby ahojte. Všetkým všetko dobré v novom roku 🙂 , hlavne veľa zdravia vám aj rodinkám a nech sa darí pri varení a pečení 😀 😀
u nás dnes len špageta (manžel s malou išli lyžovať) a zajtra budú kyslé hríby, zemiakový šalát a pstruh na masle 😉 sladké mám našťastie ešte od vianoc 😉
vcera polievka zeleninova - mrkva, brokolica, ryza, lievance s lekvarom a slahackou, dnes sme dojedli polievky a na druhe bryndzove halusky, deti mali s bambinkom, zajtra je na plane spenatova polievka s opecenyym chlebikom, fasirky so zemiakmi a jablkovy kompot, chcela by som robit tie fasirky v rure ale neviem ako.. na papier na pecenie a treba ich aj pokvapkat olejom alebo ako?
zienky mate nejaky tip na zajtrajsi obed? nieco lahke by som prijala.. mozno cestoviny..
ahojte,dnes cukinová nakyslo so zemiakmi,jablkovo-škoricové palacinky s jahodovým džemom a smotanou,konečne nemasový den 😉
My dnes ryžu a morčacie masko s baby mrkvičkou a hráškom 🙂 mnam 🙂
my dnes karfiolová polievka , špenát a pyré zemiaky
@lululka555 ten punčový vyzerá super, nedáš sem aj receptík 🙂
dnes sme mali vajíčkovú polievku s brokolicou, špagety s maskovou omáčkou a syrom, k večeru sa chystám na koláčik, najstarší syn má v pondelok narodeniny a praje si kiwi koláčik tak na rozkaz som dnes rýchlo všetko nakúpila a ide sa naňho 🙂 ...tortu bude mať až dodatočne, keď budeme mať dom a aj ocka lebo už je zase fuč..v práci 😒
@macka23 mňam vyzerá to dobre ,čo je to? ten dezertík ? 🙂
Sviečková na smotane s domácou knedľou. Veľmi sme si pochutili a asi ostane aj na zajtrajší obed 😀
@zklimekova gastanove pyre, slahacka, indianky, v srncom chrbate, vychladene, vyklopene a poliate cokoladou. Je to mnam.. 🙂
..dnes polievka z holuba, losos so zemiakmi a hraskove pyre 🙂
poradte mi prosim recept na fakt dobru babovku. dakujem
uhorka,paprika,paradajka,lad.salat.-osolene,okorenene a ana to gril.prsia..,mnam 🙂 🙂 🙂
@sesilia http://varecha.pravda.sk/recepty/trojfarebna-ba... najlepsia..,vyskusaj 🙂 🙂 🙂 🙂
fazulova polievka, dali sme si do nej aj kyslu kapustu (do taniera) :D aaa drahy robil kysnute tasticky plnene lekvarom 🙂 Zajtra planujeme kapustnicu :D zase...lebo sak šveto :D viľija :D ... robime si srandu, ze si spravime rusnacke vianoce este raz po nasich krasnych 🙂
obed: polievka z kyslej kapusty a tofu-vege alternativa betarskej polievky napr: http://varecha.pravda.sk/recepty/betarska-polie...
(mm pridal ako druhy chod pre seba a dceru palacinky)
vecera: quiche so slaninkovo-cuketovo-porovou plnkou
ahojte, u nás dnes kelová polievka, pizza rezne, slovenská ryža, marhuľový kompót, sladké máme ešte vianočné 😉
Andrejkám prajem všetko najlpešie k meninkám 😉

my od noveho roku varime zdravo 🙂
dnes morcaci vyvar z kosti a odrezkov so slizikmi, vykostene morcacie stehno v paraku, parene zemiaky a pecena cvikla 😉