icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katy2
5. jan 2013

my od noveho roku varime zdravo 🙂
dnes morcaci vyvar z kosti a odrezkov so slizikmi, vykostene morcacie stehno v paraku, parene zemiaky a pecena cvikla 😉

jachin
5. jan 2013

Zeleninové fašírky, americké zemiaky, škoricová bábovka s arašidovým maslom:

luciok
5. jan 2013

@womankc Tak na také jedlo by som sa s radosťou nechala pozvať 😝 Bohužiaľ nemám morku, takže asi len niečo z bravčového...

nanulik
5. jan 2013

u nás bryndzové halušky čo som včera písala a karfiolová polievky so šunkovými haluštičkami

katkas1
5. jan 2013

@dabon dakujem

titkovamiriam
5. jan 2013

ahojte!u nas dnes pecene masko ryza,zeleninovy salat,upiekla som chlebik a spravila tri druhy pomazanok-lososovu.nivovu a cesnakovu nech maju detičky co zobkat 🙂

chloe001
5. jan 2013

Mrkvova polievocka, brokolicovy salat. 🙂

kikaneu
5. jan 2013

tak torta dokončená, už len čakáme kým ocino príde z práce 🙂

kikaneu
5. jan 2013

a fotku som zabudla

smejkovia
5. jan 2013

@titkovamiriam ahojky, mam v mrazaku udeneho lososa a neviem čo s ním, nedala by si mi receptík na tu pomazanku, ďakujem

miriamr
5. jan 2013

baby ahojte. Všetkým všetko dobré v novom roku 🙂 , hlavne veľa zdravia vám aj rodinkám a nech sa darí pri varení a pečení 😀 😀
u nás dnes len špageta (manžel s malou išli lyžovať) a zajtra budú kyslé hríby, zemiakový šalát a pstruh na masle 😉 sladké mám našťastie ešte od vianoc 😉

lienka2
5. jan 2013

vcera polievka zeleninova - mrkva, brokolica, ryza, lievance s lekvarom a slahackou, dnes sme dojedli polievky a na druhe bryndzove halusky, deti mali s bambinkom, zajtra je na plane spenatova polievka s opecenyym chlebikom, fasirky so zemiakmi a jablkovy kompot, chcela by som robit tie fasirky v rure ale neviem ako.. na papier na pecenie a treba ich aj pokvapkat olejom alebo ako?

novazena
5. jan 2013

zienky mate nejaky tip na zajtrajsi obed? nieco lahke by som prijala.. mozno cestoviny..

lencyca
5. jan 2013

ahojte,dnes cukinová nakyslo so zemiakmi,jablkovo-škoricové palacinky s jahodovým džemom a smotanou,konečne nemasový den 😉

dabon
5. jan 2013

My dnes ryžu a morčacie masko s baby mrkvičkou a hráškom 🙂 mnam 🙂

katushka16
5. jan 2013

my dnes karfiolová polievka , špenát a pyré zemiaky

macka23
5. jan 2013

My dnes nedelna polievka, poobede navsteva, tak budu chlebicky, jednohubky a dezertik.

zklimekova
5. jan 2013

@lululka555 ten punčový vyzerá super, nedáš sem aj receptík 🙂

dnes sme mali vajíčkovú polievku s brokolicou, špagety s maskovou omáčkou a syrom, k večeru sa chystám na koláčik, najstarší syn má v pondelok narodeniny a praje si kiwi koláčik tak na rozkaz som dnes rýchlo všetko nakúpila a ide sa naňho 🙂 ...tortu bude mať až dodatočne, keď budeme mať dom a aj ocka lebo už je zase fuč..v práci 😒

zklimekova
5. jan 2013

@macka23 mňam vyzerá to dobre ,čo je to? ten dezertík ? 🙂

tereziaadamiova
5. jan 2013

Sviečková na smotane s domácou knedľou. Veľmi sme si pochutili a asi ostane aj na zajtrajší obed 😀

macka23
5. jan 2013

@zklimekova gastanove pyre, slahacka, indianky, v srncom chrbate, vychladene, vyklopene a poliate cokoladou. Je to mnam.. 🙂

janula2011
5. jan 2013

..dnes polievka z holuba, losos so zemiakmi a hraskove pyre 🙂

zoe_a
5. jan 2013

@macka23 aky je to dezertik, vypada super a mozem poprosit receptik? dakujem.

zoe_a
5. jan 2013

Ja som si dnes zamakala aby bolo aj na zajtrajšok, takže dnes fazuľová kyslá s klobásou, langoše, fašírka plnená vajíčkom a kápiou v srnčom chrbáte, jemná bábovka a za odmenu fajná kávička 🙂

sesilia
5. jan 2013

poradte mi prosim recept na fakt dobru babovku. dakujem

vierka987
5. jan 2013

uhorka,paprika,paradajka,lad.salat.-osolene,okorenene a ana to gril.prsia..,mnam 🙂 🙂 🙂

vierka987
5. jan 2013

@sesilia http://varecha.pravda.sk/recepty/trojfarebna-ba... najlepsia..,vyskusaj 🙂 🙂 🙂 🙂

reni1512
5. jan 2013

fazulova polievka, dali sme si do nej aj kyslu kapustu (do taniera) :D aaa drahy robil kysnute tasticky plnene lekvarom 🙂 Zajtra planujeme kapustnicu :D zase...lebo sak šveto :D viľija :D ... robime si srandu, ze si spravime rusnacke vianoce este raz po nasich krasnych 🙂

jonki
5. jan 2013

obed: polievka z kyslej kapusty a tofu-vege alternativa betarskej polievky napr: http://varecha.pravda.sk/recepty/betarska-polie...
(mm pridal ako druhy chod pre seba a dceru palacinky)
vecera: quiche so slaninkovo-cuketovo-porovou plnkou

danielaj
5. jan 2013

ahojte, u nás dnes kelová polievka, pizza rezne, slovenská ryža, marhuľový kompót, sladké máme ešte vianočné 😉

Andrejkám prajem všetko najlpešie k meninkám 😉