icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mysiatkoo
6. jan 2013

@womankc aaaaaaa to znie dobre.... Zapisujem do poradovnika, len sa musim xvilu krotit, lebo povianocne kilecka sa mi dako nepacia 😠

lussy23
6. jan 2013

@irsina83 mňam. a j ten losos pomarančový mňam mňam. už sme to robili podľa vášho receptu a bolo to vynikajúce a to to bola iná ryba, keďže losos je nad naše finančené pomery🙂

lululka555
7. jan 2013

ahojte 🙂
dnes nevaríme,budeme dojedať zo včera sviečkovú s knedlou 🙂

nikita308
7. jan 2013

@lululka555 My takisto a to istéééé... 😀

eva7780
7. jan 2013

dnes dojedame kur.prsia zo zeeninou

natal12
7. jan 2013

Ahojte, my dnes pečienku na štave s kolienkami a kyslá uhorka 🙂 a dezert vianočné koláčiky ešte 😉

danielaj
7. jan 2013

@titkovamiriam presne takto isto vo vlastnej šťave zaváram slivky aj ja - sú fakt ako čerstvé a tento rok som tak robila aj višne a tie sú tiež úžasné 😉 do makovej štrúdle som to pôvodne chcela, aj som ich vykôstkovala, ale malá mi ich vyjedá , ako normálny kompót 😀

danielaj
7. jan 2013

aj my dnes dojedáme zo včera, pekný posledný prázdninový dník 😉

levandullka
7. jan 2013

U nás dnes domáce pečené kuriatko so zemiakmi a k tomu nejaký šalát 🙂.

dabon
7. jan 2013

...Včera sme mali vajíčkovú polievku a cestovinku s tuniačikom, olivami, bazalkou, posypané syrom 🙂 mnamka 🙂 (vôbec som nemala chuť na mäso) ...noooo a dnes netuším, ešte je trošku polievky zo včera, a možno len nejaké slivkové gule s makom, nechce sa mi vyvárať 😝

rastulka
7. jan 2013

Ahojte,aj u nas dnes dojedačky 😉

pami2
7. jan 2013

ahojte, mohla by som vas poprosit na recept na spaldove pecivo/rohliky? alebo myslite ze mozem pouzit recept na chorvatske pecivo len namiesto bielej muky dat spaldovu hladku?

dakujem

nelinka0401
7. jan 2013

aj my dnes dojedáme.len spravím nejakú pomazánku asi vajíčkovú,máme ich až až 🙂

majuskacechova
7. jan 2013

ahojte. my dnes spenatova polievka a kuracie masko s hraskom a cestovinka k tomu. zeleny obed 😀 😉

miskadusko
7. jan 2013

baby potrebovala by som recept na nejaké dobré malé koláčiky- nič vianočné. v sobotu sme pozvaní s mm na Punč-parádu ku známym a mám doniesť niečo sladké napečené. ale nechcem zákusok na plechu... prosíííííím....

bublina83
7. jan 2013

Prispievam po dlhej dobe - rascovo-vajickova polievka aj pre krpca a morcacie v paradajkovej omacke s ryzou. Do obchodu nemozem, lebo maly je prechladnuty, tak sa varilo zo zasob 🙂

womankc
7. jan 2013

a ešte taká minipikoška, ten Pražský múčnik , čo som sem pridala . Na slovensku som ho dostala pod názvom pražský múčnik a v českom časopise , kde som ho náhodne objavila a z ktorého som ho aj písala / starý sa mi nechcel v zošite hľadať/ je uvedený ako Bratislavský múčnik xixixixi ale hlavné mesto trafili 😀

womankc
7. jan 2013

@miskadusko a čo takto minimufinky na rôzne variácie, u Danielaj v albume nájdeš zaručene odskúšaný recept aj s viariáciami , alebo by som urobila z lístkového cesta pečené taštičky / lekvárové, nutelové...../ , alebo bratislavské rožky napríklad , alebo mini osie hniezda , také aj ja berávam do spoločnosti

sweetlemon
7. jan 2013

@irsina83 mozem poprosit receptik na pomarancovu omacku k tomu lososu? 🙂

daniz
7. jan 2013

Strááášne dlho som tu nebola všetkým prajem všetko dobré, a nech nám to varí. 😀
štvrtok - bryndziaky a zemiaková polievka
u nás piatok - zemiaky na pokyslo + vajíčko
sobota cesnaková polievka + pečená rybka na zemiakoch, mm gordon blue + zemiaky
nedeľa - halušková polievka , kur.prsia so šamp.+ zelenninová ryža

pami2
7. jan 2013

@titkovamiriam prosim ta pekne, ja som taky antitalent na zavaranie, ako to robis s tym ovocim? napr. slivky co mas nafotene..to len ocistene nakrajane slivky das do 7decky asi do polovicky, privries vieckom a das na 2 minuty varit do vriacej vody? potom este davas do deky? ako to ze vrch ti nechyti plesen?

daniz
7. jan 2013

a ozaj dnes dojedáme

daniz
7. jan 2013

@jania023 nehnevaj, že tak neskoro, neboj, bude to také vláčne

irsina83
7. jan 2013

@sweetlemon uz som ho sem davala, kuk o stranu-dve po zadu...

zklimekova
7. jan 2013

aj my dnes dojedáme to, čo sme včera dostali nabalené od babky 🙂...a u nás to pre niektorých nebude posledný prázdninový dník :(...a ja som sa už tak tešila 😅... a čo budem vyvárať netuším , lebo pri teplotách aj tak nikdy nechce jesť :(

lienka2
7. jan 2013

dnes francuzska polievka, kuracie sote s tarhonou, pre deti aj jablkovy kompot

fordikford
7. jan 2013

bravčovy perkelt kolienka palacinky s nutelou 🙂

mahmulienka
7. jan 2013

juuuj, dnes po dlhej dobe vyborny vyvar a moje oblubene rizoto zo susenych paradajok...

lencyca
7. jan 2013

Ahojte,aj u nás dojedačky,vrátil sa mi domov prázdninár,idem robit špaldové rožky nech majú čo na desiatu,do obchodu sa mi nechce íst,brrr zima 🙂

megika1
7. jan 2013

z karé kapsy plnené slaninkou,sušenými paradajkami a syrom ( dokopy úžasná chuť )nejde mi pr.strana myši ,tak nemôžem dostať reál z foťáka do počítača,ryža a čalamáda zo súdka,mňááááám......aj chlebík,lebo na kupované nemám šmak,vždy odbehnem do kuchyne prehniesť a v neskorý večer ide do rúry,aby ráno bol k jedeniu 😀 😀 😀 ....láka ma režný kvások bez droždia,ale ešte som neskúšala robiť,češi majú možnosť odberu priamo z pekárni...oni celkovo pestujú staré tradície vo veľkom,obdivujem ich rezbárske,kováčske práce