Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ja dnes tekvicovy privarok a zemiaky.A skusam dnes poprve laskonky 🙂
pecena kacka, kapusta a lokse, bude aj na zajtra, detom vyvar z kralika a masko na cinu, sobotu pirohy s orechami a makom a nedelu mame oslavu tak bude zemiakovy salat, kuracie rezne a pecena plnena rolada z kare, vyvar z bravcovych kosti s pecenovymi haluskami, chlebicky a milion kolacov a torta 🙂
@mysiatkoo krása, a určite aj chutné 🙂...ja si pri tvojich fotkách , stále zaslintám pc 😀
dnes kelová polievka , plný obrovský hrniec tak bude aj na zajtra 🙂, pangasius pečený na masle k nemu emiaková kaša pre deti a zelenina na pare pre mňa 🙂...a idem si dať kávu a oddych, mám dosť, toľko nám nasnežilo, kým som našla auto v snehu a odhrnula ho a už aj chodník pred vchodom, pretože sa už nedali poriadne dvere otvoriť ..a u nás to nikoho netrkne, že treba s tým niečo spraviť :(...malá sa okolo mňa zatiaľ úplne zasnežila 🙂..zlatá bola
ahojte ja som dnes navarila obrovský hrnčisko gulášu, bude určite aj na zajtra, k tomu som robila ako ináč domáci chlebík, najlepší aký som doteraz robila, a po dlhom čase som nepiekla v pekárničke, ale na plechu a takýto obrisko mi vyšiel, ale už je skoro polka fuč a to som doma len ja s deckami, keď príde muž a naši z roboty, tak do večera určite zmizne celý 😉 ďruhé som varila bravčové mäsko na rezance, dusené so zeleninkou a slovenskú ryžu, hruškový kompót 😉 a u nás tiež toľko nasnežilo, ešte sme stihli doobeda s malou aj iglu postaviť 😀
@danielaj chlebik vyzera uzasne, mozem poprosit recept 🙂, dakujem
ja som dnes robila brokolicovu polievku s kukuricou a mrvenickou a pecene buchty, tu je dokaz, ze polievka bola vyborna, kedze sa nou s chutou krmila aj nasa bambulka 🙂 , predpokladam, ze buchty dnes zmiznu, ked pride domov mm a synator 😀, zajtra budem robit bryndzove halusky, mnaaam
ahojte,dnes šošovicová kyslá,kedže chlapi včera nejedli francúzske,majú ich dnes,žiadne vyhadzovanie psíkovi nebude 😉
@megika1 to su pizza rožky tam na druhej strane pre toho kozorožca? mohla by som poprosit recept? dakujem 🙂
dnes dojedame zo vcera,slacna ma dietu kedze celu noc a rano si pokecala zo zachodom... 😉 zajtra polievka s muslickami a francuzske zemiaky s uhorkami,v nedelu vyvar z kosti ale co druhe to ani srnka netusi... 😝
ahojte 🙂 u nás dnes mrkvovo zemiaková polievka rozmixovaná a s vysmážaným hráškom a bryndzové halušky 🙂
ahojte
vcera francuzke zemiaky
dnes trenciansky parok 🙂
Ahojte, my dnes rajčinová polievka so syrom a šišky, mňam. Na víkend odchádzame k svokrovcom, zajtra zabíjačka. Takže celý víkend nevarím, v pondelok to bude určite niečo bezmäsité po takých hodoch. 😉
ahojte. ja som dnes robila bielu karfiolovú polievku a veľmi nezdravé langoše. ale tak chcela som potešiť mm, čo sa mi aj podarilo 😉
Nuz tak my dnes sme mali paradajkovu polievku a chlebovnik. Babka este doniesla kapustovu vakaru. No a na cely vikend bude svieckova (ale zo zajaca) s knedlami a maskova polievocka zo zvyskov zo zajka bojka (hlava, kosti, pecen, srdce). Na vikend uklohnim asi kolac a la @danielaj so stratenym ovocim a lekvarovou capicou.
@danielaj prosim ta mozes mi poslat recept na chlebik? dakujem 🙂
btw vyzera uzasne 😵

sosovicovo mliecnu polievku a slivkove gule 🙂