icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lizatko1009
11. jan 2013

sosovicovo mliecnu polievku a slivkove gule 🙂

gianni
11. jan 2013

@rastulka dúfam že hej,ešte som ju nechutnala,robila som s čokoládovým pudingom bo iný som nemala,ochutnám večer,ja som mala na obed lososa s cestovinovo-zeleninovým šalátom,bo sladké veľmi nemôžem , poväčšine len slintať 🙂

tomasko27
11. jan 2013

Ja dnes tekvicovy privarok a zemiaky.A skusam dnes poprve laskonky 🙂

katkas1
11. jan 2013

pecena kacka, kapusta a lokse, bude aj na zajtra, detom vyvar z kralika a masko na cinu, sobotu pirohy s orechami a makom a nedelu mame oslavu tak bude zemiakovy salat, kuracie rezne a pecena plnena rolada z kare, vyvar z bravcovych kosti s pecenovymi haluskami, chlebicky a milion kolacov a torta 🙂

natal12
11. jan 2013

@rastulka ahoj ty ked si robila tu zemlovku tak poslednu vrstvu si dala puding?? tak som este nerobila. ja vzdy 🙂 ukoncujem rozkami

zklimekova
11. jan 2013

@mysiatkoo krása, a určite aj chutné 🙂...ja si pri tvojich fotkách , stále zaslintám pc 😀

zklimekova
11. jan 2013

dnes kelová polievka , plný obrovský hrniec tak bude aj na zajtra 🙂, pangasius pečený na masle k nemu emiaková kaša pre deti a zelenina na pare pre mňa 🙂...a idem si dať kávu a oddych, mám dosť, toľko nám nasnežilo, kým som našla auto v snehu a odhrnula ho a už aj chodník pred vchodom, pretože sa už nedali poriadne dvere otvoriť ..a u nás to nikoho netrkne, že treba s tým niečo spraviť :(...malá sa okolo mňa zatiaľ úplne zasnežila 🙂..zlatá bola

lizatko1009
11. jan 2013
danielaj
11. jan 2013

ahojte ja som dnes navarila obrovský hrnčisko gulášu, bude určite aj na zajtra, k tomu som robila ako ináč domáci chlebík, najlepší aký som doteraz robila, a po dlhom čase som nepiekla v pekárničke, ale na plechu a takýto obrisko mi vyšiel, ale už je skoro polka fuč a to som doma len ja s deckami, keď príde muž a naši z roboty, tak do večera určite zmizne celý 😉 ďruhé som varila bravčové mäsko na rezance, dusené so zeleninkou a slovenskú ryžu, hruškový kompót 😉 a u nás tiež toľko nasnežilo, ešte sme stihli doobeda s malou aj iglu postaviť 😀

tretulka
11. jan 2013

@danielaj chlebik vyzera uzasne, mozem poprosit recept 🙂, dakujem
ja som dnes robila brokolicovu polievku s kukuricou a mrvenickou a pecene buchty, tu je dokaz, ze polievka bola vyborna, kedze sa nou s chutou krmila aj nasa bambulka 🙂 , predpokladam, ze buchty dnes zmiznu, ked pride domov mm a synator 😀, zajtra budem robit bryndzove halusky, mnaaam

rastulka
11. jan 2013

@gianni Som si ista,že bude chutit aj vam 🙂 je lepšia ako s tvarohom,je taka štavnata 😝
@natal12 Ano,aj poslednu vrstvu som poliala pudingom a posypala van.cukrom 😉

natal12
11. jan 2013

@rastulka to moze byt fajne, niekedy vyskusam.

lencyca
11. jan 2013

@nikita308 ale moja kludne prídi aj každý den 😀 by sme konečne pokecali aj pokávičkovali 😉 ,veru škoda,že bývame daleko od seba 😖

abriela
11. jan 2013

@rastulka krasny detail, az lutujem, ze som ju dnes nespravila kedze ma hned nazvom zaujala

lencyca
11. jan 2013

ahojte,dnes šošovicová kyslá,kedže chlapi včera nejedli francúzske,majú ich dnes,žiadne vyhadzovanie psíkovi nebude 😉

jankapiknova
11. jan 2013

@megika1 to su pizza rožky tam na druhej strane pre toho kozorožca? mohla by som poprosit recept? dakujem 🙂

diusik
11. jan 2013

dnes sme mali lasagne

diusik
11. jan 2013

@katkas1 take menu,nieco oslavujete? 😝 😀 😲

drobik1
11. jan 2013

dnes dojedame zo vcera,slacna ma dietu kedze celu noc a rano si pokecala zo zachodom... 😉 zajtra polievka s muslickami a francuzske zemiaky s uhorkami,v nedelu vyvar z kosti ale co druhe to ani srnka netusi... 😝

lululka555
11. jan 2013

ahojte 🙂 u nás dnes mrkvovo zemiaková polievka rozmixovaná a s vysmážaným hráškom a bryndzové halušky 🙂

kibuk
11. jan 2013

ahojte
vcera francuzke zemiaky
dnes trenciansky parok 🙂

olo2003
11. jan 2013

Ahojte, my dnes rajčinová polievka so syrom a šišky, mňam. Na víkend odchádzame k svokrovcom, zajtra zabíjačka. Takže celý víkend nevarím, v pondelok to bude určite niečo bezmäsité po takých hodoch. 😉

fattamorgana
11. jan 2013

ahojte. ja som dnes robila bielu karfiolovú polievku a veľmi nezdravé langoše. ale tak chcela som potešiť mm, čo sa mi aj podarilo 😉

amdeis
11. jan 2013

Nuz tak my dnes sme mali paradajkovu polievku a chlebovnik. Babka este doniesla kapustovu vakaru. No a na cely vikend bude svieckova (ale zo zajaca) s knedlami a maskova polievocka zo zvyskov zo zajka bojka (hlava, kosti, pecen, srdce). Na vikend uklohnim asi kolac a la @danielaj so stratenym ovocim a lekvarovou capicou.

jania023
11. jan 2013

@tretulka ahoj hodis receptik na buchty?mne nikdy nevidu take velke

jania023
11. jan 2013

@danielaj ajoj posles mi recept?pomaly sa pripravujem na domacu robenu stravu lebo to vyzera tak ze prejdem na bezlepkovu dietu ☹

mravvcek
11. jan 2013

@jania023 aj ja poprosim receptik na buchty 🙂

luciok
11. jan 2013

Po sto rokoch som konečne zas urobila pečené zemiaky s nivou a kukuricou 😝

luciok
11. jan 2013

@tretulka Na pečené buchty by som sa rada nechala pozvať 😉

slniecko77
11. jan 2013

@danielaj prosim ta mozes mi poslat recept na chlebik? dakujem 🙂