icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katkas1
11. jan 2013

@diusik v nedelu budeme oslavovat, dcera bude mat 3 roky tak bude zurka 😀

babajaga
11. jan 2013

@nakup dakujem.

nakup
11. jan 2013

@ibajeho tieto langoše sú asi naj : že cesto vydrží aj 4 dni v chladničke a môžeš si spraviť aj o dva dni čerstvé http://varecha.pravda.sk/recepty/ham-mnam-smota...

nakup
11. jan 2013

@babajaga vyskúšaj a potom daj foto

tinuskaha
11. jan 2013
ibajeho
11. jan 2013

@nakup jejda super, diky moc. Dufam ze sa mi podaria 🙂

natal12
11. jan 2013

@luciok nedáš mi recepták na tie pečené zemiaky ?

luciok
11. jan 2013

@natal12 Zemiačky som nakrájala na kocky, dala piecť do rúry na 200 stupňov. Keď boli "skoro hotové", pridala som k nim postrúhanú Nivu a kukuricu z konzervy a dala dopiecť. Veľká mňamka

natal12
11. jan 2013

@luciok dakujem 🙂

amdeis
11. jan 2013

@danielaj robievam ho odkedy si ho uverejnila a mame ho radi, lebo je stavnaty a chutny. Ale nakoniec som si dnes tvoj kolacik rozmyslela hned po tom ako som uvidela tie krasne pecene buchty co tu @tretulka zavesila. Prave sa hreje rura. Ale tvoj kolacik spravim hned ako sa dojesia buchty a za tymi sa zaprasi - sa obavam.

amdeis
11. jan 2013

@lucikatn je to plundrove cesto

anos18
11. jan 2013

@danielaj Ahoj, aky kolacik mala amdeis na mysli? Hladam, hladam spatne, ale nic nenachadzam.

reni1512
11. jan 2013

privarocek zelena fazulka a zemiacky aaaaa polievka nebola :D zajtra bude, neviem aka ale robime šuľance so struhankou :D v nedelu krkovicka, kapusta a knedlik, klasicka nedelna kuracia 🙂 polievocka

danielaj
12. jan 2013

@slniecko77 určite vyjde, nie je tam čo pokaziť, potom daj vedie´t, či chutil 😉

lucikatn
12. jan 2013

@amdeis to môžem použiť hocijaké pľundrové cesto? Nerozdeľuje sa to sladké slané a pod.?

leanax
12. jan 2013

my dnes bryndzové halušky 😀 dostala som na nich stráášnu chuť 😀

zuzkaamato
12. jan 2013

zienky prosim nejaky dobry rychly recept na mrkvovy kolac? dakujeem

bubo1104
12. jan 2013

dnes bude klasická kyslá polievka , zemiaková kaša + kuracie rezne v trojobale ( do strúhanky dám postrúhaný syr ) , kompót . No a mám na pláne znovu piecť medovníky , už sa pojedli

maryennn1
12. jan 2013

Tak mi dnes mrkvovo-hrášková polievka a špagety bolognese, zajtra kuracia polievočka a pečené kurča s plnkou, zemiaková kaša a cvikla mňam, prajem pekný víkend 🙂

titkovamiriam
12. jan 2013

U nas bude morcacia polievka a čína 🙂

catrena
12. jan 2013

včera som uvarila hrnec kapustnice...bude aj na tri dni...na vianoce sme ju jedli len na štedry den,lebo sa mi pokazila 😢

pojezdalova
12. jan 2013

Dnes varím ryžový nákyp a asi zeleninovú polievku a zajtra by som chcela robiť bravčové mäso z brusnicami a opečenými
zemiakmi. Viete mi poradiť ako na to? Mám aj zavárané brusnice aj brusnicový džem.... 😉

amdeis
12. jan 2013

@lucikatn no plundrove je tak sladke kolko cukru don pridas. A pokial kupujes tak musis odskusat, pretoze ja nekupujem. 🙂

vivusika
12. jan 2013

u nás dnes slepačia polievka s rezancami a veľa zeleninky, a druhé pečené plnené zemiaky so zakysankou http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39045&use... 😉

rebeka7501
12. jan 2013

Cukinovo kôprovú omáčku, zemiaky a varené párky. Polievka ? Kelová. Samá zdravá zelenina 😵

levandullka
12. jan 2013

Ja dnes po prvý krát v živote robím sviečkovú 😅. Uvidíme ako to dopadne, už je v rúre 🙂

anos18
12. jan 2013

@danielaj Ďakujem, vyskúšam.

luciok
12. jan 2013

Ahojte, my dnes na obed dojeme svokrin segedínsky guláš od štvrtku a na večeru asi urobím pizzu. Už som stihla urobiť rezy Margot pre zajtrajšiu návštevu, ale obávam sa, že mm neodolá 😀 takže neviem či sa návšteve niečo ujde 😝

lucikatn
12. jan 2013

@amdeis mohla by si mi dať recept? Ja si najradšej robím všetko sama lebo tie kupované potraviny stoja za ... Nikdy som z takého cesta nič nerobila a ani ho nemiesila 😒