icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
15. jan 2013

@lencyca no aj som si to myslela , skoro som uhádla, až na tú actíviu , ďakujem asi dnes spraví, si mi chute narobila

womankc
15. jan 2013

no tak ja som včera urobila zeleninovú polievku s jemnou zápražkovu a zatrepaným vajíčkom a ostala ryža z nedele , tak som urobila krémové rizoto so šampiňonmi , no a na večeru dnes nemám ani poňatia dajte tipa

ematko29
15. jan 2013

@bubo1104 super dakujem ti.Ja si tiež doma sama zaváram lečo amám ho v špajzi tak ma zaujal tvoj recept.dnes ho spravím : 🙂 mám nádchu acítim sa nievelmi dobre tak sa mi nechce dlho pri sporáku stáť atento receptt vyzerá rýchlo 🙂

majuskacechova
15. jan 2013

@bubo1104 no ja som to robila minule so sojovym maskom. a bolo to super mnam 😝 😝

lucikatn
15. jan 2013

kuskus so zeleninou a cottage nátierku s vajíčkami s domácim chlebíkom

nelinka0401
15. jan 2013

@lovela1 jasné je na strane 1921 od @megika1 dnes zostal len kúsok a to som robila včera navečer 😀

lululka555
15. jan 2013

ahojte 🙂
ja dnes varim saminonovu omacku a k tomu bude knedla ( zostala este z nedele ) a urobim velku misku ovocneho salatu,kedze ma nieco obchadza tak vitaminy musia byt 😉

stellamaris
15. jan 2013

dnes robim bryndzove pirohy,posledna bryndza slovenska v nich bude .....joj pochutname si,hlavne mm Nemec 😀

tunzal
15. jan 2013

ahojte, dnes fazulová kyslá polievka, pečené kuracie stehná a k tomu ryža s hráškom a mrkvou, a pre chlapcov domáca pizza, poobede asi bábovka keď nájdem dobrý receptík 🙂

nelinka0401
15. jan 2013

baby idem robiť tie rožkové pirohy ak ich spravím viac ako ich potom mrazíte? len spravené dáte do mrazáku alebo ich uvaríte a potom zamrazíte? ešte som ich nemrazila tak vôbec neviem 😒

lululka555
15. jan 2013

@nelinka0401 ahoj ja mrazim normalne surove ulozim na tacku,tanier dam zamrazit a potom ked su zamrzunte prelozim do sacka... 😉

abriela
15. jan 2013

Moje ranajky. Varena vlockova kasa s bananom - recept poznam len vdaka tejto teme 😉

nelinka0401
15. jan 2013

@lululka555 dakujem 🙂
@stellamaris ako robíš bryndzové pirohy?aj ja dnes idem dobiť na sladko a spravila by som aj takéto 😉

stellamaris
15. jan 2013

@nelinka0401 plnim ich uvarenymi zemiakmi,v ktorych som rozmiesala bryndzu......ja ich jem poliate roztopenou slaninou,mm poliate roztopenym maslom a posypane cukrom 🙂 cesto robila kamaratka,ja nerada miesim cesto 😉

sebi123
15. jan 2013

@womenne ahoj, ja robim podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654 a su stale pekne,ani jedna sa nepripali 😅 a namazem panvicu iba pri prvej palacinke a potom uz nie 😉 vyskusaj 😉

womenne
15. jan 2013

@sebi123 ďakujem dnes skusim, je fakt, že do cesta nedávam olej. A robíš to presne na gramaž, alebo od oka? 😅

sebi123
15. jan 2013

@majuskacechova ja som robila toto http://littlecookingdiary.blogspot.sk/2011/02/b... 😉 tiez mi dozrelo viac bananov naraz 😅

sebi123
15. jan 2013

@womenne pridavam trosku viac muky, lebo sa mi zda cesto dost riedke, ale to len tak od oka prisypem 😉 daj vediet ako sa podarili 😉

iwet7
15. jan 2013

@tunzal ahoj, ak hladas dobry a jednoduchy recept na babovku, prikladam link. nasla som na mmb, inu uz nerobim, nie je taka sucha ako vacsina baboviek 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38556

kikatko
15. jan 2013

snád po pár rokoch koložvarská kapusta s kyslou smotanou

kikatko
15. jan 2013

@abriela a daš recept aj dalej?

megika1
15. jan 2013

@nelinka0401 som rada,že chutí rodinke 😵

ellise
15. jan 2013

holky potřebuji poradit, dostala jsem uzená kuřecí stehna. Co s tím? Uvařít, upéct? máte s tím nějakou zkušenost? jak to připravujete vy?

bellada
15. jan 2013

dnes kuracie pecienky na cibulke, ako priloha pohanka

megika1
15. jan 2013

@ellise udusím kyslú kapustu,alebo otvorím konzervu pečenej fazule s chilli a iba ohrejem v kapuste na záver,lebo je to tepelne upravené, k tomu zvyknem zemiaky varené v šupke s praženou cibuľkou ,ale smäd potom veľký 😀 😀 😀

mysiatkoo
15. jan 2013

@cacika aku cast hovadzieho mas?

my dnes zeleninova a francuzaky

cacika
15. jan 2013

@mysiatkoo tak to keby som ja vedela 🙂🙂 len vytahujem z mrazaku a mam tam poznamku ze "na kocky" takze svieckovica to zrejme nebude. a co sa tyka hovadziny som ja totalny zaciatocnik, tak vobec nemam tusenia co dobreho z toho uvarit.

viktoria12
15. jan 2013

@nakup poprosim recept na tu roladu

mysiatkoo
15. jan 2013

@cacika toto je vynikajuce a pomerne jednoduxe ;) http://www.apetitonline.cz/recepty/7610-hovezi-...

lucka1987
15. jan 2013

karbonatky ( kuracie masko s kurkumou ) so zelerovymi hranolkami . pre smeja mam vajickovu polievku