icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

azmuk
18. jan 2013

Ahojte
ja dnes varim na zeleno. Kremovu brokolicovu polievku s tymianom a druhe jedlo spenat 🙂

azmuk
18. jan 2013

@mysiatkoo to je mnamka!!! vyzera ro supis!

catrena
18. jan 2013

dnešny gulaš s domacu knedlu...a aj zajtrajši 🙂

rastulka
18. jan 2013

@mysiatkoo Mnááám,krasne ich maš 😉 Aj ja sa na ne chystam už par dni,ja ich plnim vždy čoko pudingom 😝 😉

firstbaby
18. jan 2013

Dnes som varila zeleninovu polievku z mrazenej zeleniny s cestovinou a kuracie pecienky s ryzou a kyslou uhorkou 😉 zajtra premiera - pecene buchty s domacim lekvarom 😉

diusik
18. jan 2013

@a2303 co je falosna zivanska?

lola7712
18. jan 2013

@lencyca ...dakujem moooc zajtra vyskúšam 🙂

lenartha
18. jan 2013

Dnes morčacie rezančeky s gyros korením a k tomu zamiaková kaša🙂

popelka5000
18. jan 2013
lola7712
18. jan 2013

......akurat pečiem palacinky s domácim malinovým dzemikom 😝

kikatko
18. jan 2013

tvarohovo-jablčná žemlovka

extrem000
18. jan 2013

výborný šalát s pekinskej kapusty, s maskom.... paráda

danielaj
18. jan 2013

dnešné tvarohovo-syrové pagáčiky, neskutočne dobré 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38192

zklimekova
18. jan 2013

dievčence , cýbali ste mi , ale nestíhačky...včera sme mali ešte paradajkovú polievku, cestoviny s omáčkou.. čo dala chladnička 🙂smotana, syr, brokolica, zaúdená šunka, cibuľka..., dnes sme dojedli cestoviny, našťastie bol mm na školení a tam aj obed 😅 , a brokolicová , vajíčková polievka 🙂...plus od včera dve dvojposchodové torty na krst a svadbu zároveň 🙂...teraz idem už len oddychovať..a dočítať vás 🙂

lululka555
18. jan 2013

dnes narychlo a nalahko - omeletka so zemiacikmi a polievka bola zo vcera karfiolova 😉

mysiatkoo
18. jan 2013

@womankc nie, to je klasika parene.... len som to mala na plexu poukladane xvilu kym este nebola voda hotova 😉

mysiatkoo
18. jan 2013

@rastulka s pudingom som ix este nejedla... moze to stat za pokus ;) dedko stale robieval len so slivkovym lekvarom a poliate cokoladou, ale tyx jeho sa nedalo prejest 😝

dianka3
18. jan 2013

Ahojte maminy, mohli by ste mi poradit nejaky recept ako inac urobit kuriatko? nechcem stale pecene,chcem nieco nove a v tych knizkach su neoverene recepty a tak by som poprosila ak mate nejake odskusane recepty tak sup s nimi 🙂 dakujem

lubkaeck
18. jan 2013

kuracie stehna na kyslej kapuste 😉

na spodok nakrajat zemiaky, osolit, na to naukladat premytu kapustu, zatriet kyslou smotanou s mukou a solou, na to orascovane stehna a osolene a sup s tym do rury - zakryte na 220° cca 1hod 20 min a potom odkryt a dozapekat - treba pichnut do kurata, ci je hotove cas je orientacny - je to velka mnamka a syte 😉

nelinka1311
18. jan 2013

no napriklad:naporciuješ si kurča,každy kusok zvlašť osolíš.Na tanier si pripravíš hladkú múku,pridáš do nej soľ,ml.čierne korenie,ml.sladkú papriku,grilovacie korenie,karí,všetko podla oka,obalíš kúsky kurčaťa,dáš na plech,zaleješ vodou,aby bolo mäso zakryté,podávaš kúsky masla po vrchu a dáš upiecť na hodinku.je to úžasné so zemiakovou kašou.

miculienka
18. jan 2013

@danielaj - ďakujem , posnažím sa 🙂

firstbaby
18. jan 2013

Moje premierove pecene buchty s malinovym lekvarom 😉

firstbaby
18. jan 2013

@lululka555 mnam, zboznujem 🙂

megika1
18. jan 2013

@firstbaby skutočne slintááááám 🙂 🙂

firstbaby
18. jan 2013

@megika1 dakujem, su vyborne 🙂

megika1
18. jan 2013

čerstvý syr,maslo a z podmaslia miesto vody bude chlebík 😀 😀 😀

ellise
18. jan 2013

na večeři zapečené palačinky s tvarohem a na zítra uzenou polévku a šunkofleky

a2303
18. jan 2013

@diusik Naklepem si hovädzie a bravčové mäso, oba druhy mäsa trocha polosím, pokorením a posypem červenou paprikou ale len z jedne strany (a hovädzie mäso ešte z tej strany aj potriem horčicou). Pripravím si jánsku misu a začnem ukladať plátok slaniny,bravčové mäso, slanina, kolieska cibule, hovädzie mäso, kolieska cibule, zas slanina, bravčové mäso a tak dookola.. toto si večer pripravím, šupnem do chladničky a rano to len dám piecť do trúby. Najprv pečiem asi tak hodinu zakryté, potom dopekám odokryté a na vrch ešte poukladám zemiaky, ktoré sa mi dopečú do chrumkava, kým sa mäso pečie odokryté. 😵

miskap2111
18. jan 2013

@megika1 ten syr si robila ty?

natal12
18. jan 2013

@firstbaby krásne ich máš, jak to že tebe nevyteče ani z jednej džem ?? mne vždy 😒 a receptík nedáš ?