icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bronia13
20. jan 2013

@zoe_a no teraz si mi pripomenula aj kysnute buchty, uz som ich skusala x krat a nikdy nie su ako to ona robila... 😒 skoda ze nam nenapisala recept..... napisla nam plno receptov ale nie tie "stare" klasicke 😔

zoe_a
20. jan 2013

@bronia13 ja som si tiez neodpisala vobec nic, mozno aj preto ze starka to robila vsetko od oka a aj ked som pri nej bola x krat nikdy ma nenapadlo si tie suroviny aspon priblizne odpisat..teraz uz mozme iba spominat a slintat 🙂
ale inac nedavno som objavila super recept na kysnute cesto a dukatky, buchty pecene ci na pare robim uz iba podla neho: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=49427

megika1
20. jan 2013

po bežkovaní taká rýchlovka ,bába s parmazánom a chrumkavým šalátikom,od hladu sa mi ruky triasli, 😀 😀 😀 nebol čas na estetiku

erni
20. jan 2013

@gianni krasny Brumik 😵 my sme dnes mali belehradske maso s ryzou, konecne dufam,ze zajtra uz budeme zdravsi a spravim jablkovu strudlu, lebo to je kolacik ,ktory moze byt kedykolvek , kdekolvek a v akomkolvek mnozstve 😀

lucikatn
20. jan 2013

k super obedu sa mi ešte podarilo urobiť tieto muffinky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47378 - plnila som ich ríbezlovým džemom až po upečení a sú fantastikuš len mi vyšlo iba 10 kúskov a plus tento chlebík http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8098 - miesto rasce som dala ľanové semienka a 100g múky som nahradila celozrnnou. No a keď to zhrniem tak muffiny už nie sú a z chleba ostala menšia polovica....

nelly3
20. jan 2013

my dneska sushi v sushi bare 😵

kvietocek7
20. jan 2013

@zoe_a dakujeeem 🙂 🙂 🙂

simca1702
20. jan 2013

Ahojte kočky počujte dajte nejaký tip na marinádu na bravcovinku :P 🙂 nejakú pecku ....Ďakujem :*

amdeis
20. jan 2013

U nas dnes bola klasicka nedelna sviatocna pizza a na veceru 123 lapacinky.

wena
20. jan 2013

My sme dnes mali zemiakové placky + smotanovo - syrový dressing.

tunzal
20. jan 2013

@danielaj hej "tvoje" musli som robila, a aj mne sa zdá že ostali trošku dlhšie v rúre 😀 mne sa zdali najprv že sa ani nespojili a ked vychladli boli ako beton , na dnes už boli OK a už ich niet 🙂

sebi123
20. jan 2013

ahojte... my sme mali dnes spenatovu polievku, grilovaneho zraloka a opekane zamiaky 😉 zakusok nam zvysil vcerajsi 🙂

megika1
20. jan 2013

@danielaj ďakujem,je skutočne vláčnejší a chuťovo hodnotnejší než s vodou zamiesený 🙂 zvyknem do pizzového cesta pridať kyslú smotanu a to je tiež iné kafe 😀 😀 😀 zakysané pochutiny majú pridanú hodnotu 😉

katkas1
20. jan 2013

kuraci vyvar a napacovala som na platky pokrajanu krkovicku, supla som to na plech, pohadzala som k tomu domacu udenu klobasku a slaninu a k tomu americke zemiaky plus ladovy salat, malo to byt aj na zajtra ale asi to bolo az prilis dobre lebo sme to vsetko zozrali 😀 tak zajtra urobim maso na smotane s haluskami

titkovamiriam
20. jan 2013

u nas sa dnes len dojedalo prokopske masko a medove stehienka

katkas1
20. jan 2013

@danielaj das recept na tie rezne plenene chlebovou plnkou?

anos18
20. jan 2013

@lenka268 @lencyca Ahojte kocky, na ktorej strane je recept na tie fasirky? Vyzeraju fakt uzasne. Hladam, hladam, ale nic som nenasla. Dakujem.

katkas1
20. jan 2013

zienky neviete nejaky dobry recept na tatarsku?dakujem

lenka268
20. jan 2013

@anos18 ahoj na strane 1945, je to receptik od @ lencyca

lenka268
20. jan 2013

@nexuska
@mirage
ahojte je to receptik od @lencyca na str. 1945, dnes som ich robila prvy krat a su velmi dobre.
@veve39

mysiatkoo
20. jan 2013

vikendovo plne stranky 😉 plno fajnot ste navarili... u nas dnes kuxyna patrila mm... kuracia polievka a pecene kura so zeleninovym salatom... a kedze dosla necakana navsteva, zbuxla som kaloricku bombu - cokoladova pena s matovou slahackou (je to zelensie ako na fotke) ;)

anavila
20. jan 2013

@lenka268 ahoj, posles mi prosim ten recept na tie faširočky???dakujem

zuzananinka
20. jan 2013

@mysiatkoo ako robíš tu čokoládovú penu a nemate niekto tip na horucu čokoládu - čo tam pridať? do mlieka?

zuzananinka
20. jan 2013

@lizatko1009 čo je v tých pohárikoch ? vyzerá to jedlo 😎

sharmana
20. jan 2013

mäsový vývar s rezancami, kurací paprikáž s tarhoňou, a ešte aj palacinky 😉

natal12
20. jan 2013

baby neviete ako sa robí varená biela čokoláda alebo mliečna ?? tak ako sa robí horúca čokoláda tak bi som chcela spraviť ale mliečnu alebo bielu 🙂

hobit
20. jan 2013

@natal12 moja mamina robieva bielu na jeden kolac a tusim ju robi s olejom, nie s margarinom...

luciok
20. jan 2013

@megika1 hmm tak toto som nejedla už tisíc rokov, naposledy mi ju robil ocino, ten už nie je medzi nami...

zklimekova
20. jan 2013

@mysiatkoo neskutočný zážitok už len na foto ..ako vždy 🙂 mňam

natal12
20. jan 2013

@hobit ale ja nemyslim polevu na kolac 😀 😀 😀 ale aby sa to dalo pit niečo ako horuca čokoláda 🙂