icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
20. jan 2013

@ibajeho normálne v tuhom stave, presne tak ako v recepte 300 g , ale ja som dala Heru 😉

11nika11
20. jan 2013

U nas to bola dnes vajickova na kyslo a omeleta plnena dusenym kuracim maskom a mrkvou 🙂

miruska73
20. jan 2013

ahojte kocky mi mame este kapustnicu a dnes som robila po sto rokoch chrenovu omacku s knedlou a hovadzinou....boze som sa neskutocne nazrala 😀 😠 a este nepeciem mame vianocne kolaciky a vcera doniesla svokra sisky a dnes moja sestra jej prve mafinky podla danky s coko kuskami .......

miruska73
20. jan 2013

@vivusika neskutocne ze manzelova ex manzelka 😀 😀 😀 😀 mojho muza ex by doniesla arzen aj ked ma este nevidela nepocula a manzelstvo bolo ukoncene davno pred nami......

zoe_a
20. jan 2013

U nás dnes bola brokolicová krémová, knedlik + kapusta + pečený bôčik a keďže sú Fašiangy aj šišky s jahodou penou. Robila som ich prvýkrát a sú supiš 🙂

drobik1
20. jan 2013

ahojte dnes vyvar z husich drobov... 🙂 druhe ryza a pecene kura plus domaci kompot zavarane marhule...dnes bez dezertu nechce sa mi nic... 😀

natal12
20. jan 2013

ahojte my dnes máme slížikovú polievku s kopou zeleninky a meska a druhé máme kuracie vyprážane rezne s tarhonou a domácim kompotom marhuľami, a dezertík je čerešnová bublanina 😉

veve39
20. jan 2013

@lenka268 prosim ta na ktorej strane najdem recept na tie fasirky zapekane ? vdaka 🙂

4divokakocka
20. jan 2013

ahojte dnes mame bravcove rezne, zemakova kasa a cervena kapusta 🙂

11nika11
20. jan 2013

zeny nemate nejaky dobry recept na bananovy kolacik alebo roladu?

4divokakocka
20. jan 2013

ahojte dnes mame bravcove rezne, zemakova kasa a cervena kapusta 🙂

zklimekova
20. jan 2013

dnes hovadzia polievka s rezancami, pečené kuracie stehná, zemiaková kaša, mm ide večer do práce , tak aj knedľa a segedínsky guláš, skúšala som pagáčiky, čo som odkukala od @danielaj 🙂..sú super

luciok
20. jan 2013

@lencyca Súhlasím, chlapov treba zapriahať aj do varenia!!

lizatko1009
20. jan 2013

moj je stale zapojeny do varenia, my este teraz varime, ale isiel skocit kupit listkove cesto na kolacik, stale mi asistuje v kuchyni, este aj riady poumyva 😉 u nas dnes karfiolova polievka a halusky, obratene rezne, zemiakove pyre, a jablkovo pudingovy kolac neskor fotodokumentace 🙂

kvietocek7
20. jan 2013

@zoe_a jeeejj mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamm 🙂 🙂 🙂 🙂 chutnuckeee siskyyy, ak sa da prosim si receptiiik, zajtra urcite spravim 😉

bublina83
20. jan 2013

Dnes a vcera bola u nas brokolicova polievka a cina s ryzou. Trosku som sa pozabavala aj s tortickou, len tak pre radost 🙂

ellise
20. jan 2013

bramborová česnečka, sekaná, brkaše, zelný salát

vivusika
20. jan 2013

@miruska73 ja sa smejem, že u nás je to ako v Amerike 😉 bežne sa stretávame /oni sa rozviedli pred 23 rokmi a my sme spolu 15/ a dokonca si chodíme aj na oslavy, s nevlastnou dcérou /28 rokov/ sa poznáme od jej 13 rokov, kedy bola v najblbšom veku a vychádzam s ňou super, oveľa lepšie ako jej tatko. Dokonca rozmýšľame s jeho ex nad spoločnou dovolenkou 😀

lizatko1009
20. jan 2013

kolac neskor 😀

bronia13
20. jan 2013

@gianni dakujem aj vasemu vsetko naj naj naj 😉

bronia13
20. jan 2013

@zoe_a mnam tak to tie sisky vyzeraju perfektne a ako ich robis a tak isto tu penu... mnaaaam mne to hrozne pripomina detstvo ked ich robila nasa starka v nedelu 😉 ale uz nezije takze recept nemam ☹

nadulka88
20. jan 2013

My dnes porkova polievka kremova a francuzske zemiacky 🙂

nexuska
20. jan 2013

@lenka268 prosim recept na fasirky 🙂

mirage
20. jan 2013

@lenka268
ahoj, nechce sa midohladavat recept na fasirky, poprosim Ta 😉

chorale1
20. jan 2013

jééééééééj vy ste ale navarili samé dobroty 🙂 my dnes karfiolovú polievočku s ovsenými vločkami a pečená klobáska s cibuľkou a zemiakmi

reni1512
20. jan 2013

no baby..doma sme mali zeleninovu, rezne, vyprazany karfiol a na navsteve u svokry maso na hubach, tarhonu, kuraciu polievku, potom rezne a salat :D este tortu a ja o chvilu vybuchnem :D

mirage
20. jan 2013

@zoe_a Prosim si recept na šišky 😉

zoe_a
20. jan 2013

@bronia13
@mirage odkaz na receptik podla ktoreho som sisky robila, takisto aj postup na penu najdete tu: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zoe_a/album/...
@bronia13 sisky od starkej su tie naj, ziadne ine ich neprekonaju ani u mna.. coby som za tie sisky, buchty na pare, pecene buchty atd.. od mojej starkej dala aj ja, bohuzial uz to ani u mna nie je mozne :(

dianka16
20. jan 2013

tak my sme dnes mali domac.knedlu,cervenu kapusticku a pecenu kacku 😉