icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

fordikford
20. jan 2013

dnes nestiham kuracia polievka s rezancami,kurča na smotane maslové halušky tvarohové šišky od rána leje tak nálada na figu len sa chodi do chladničky ☹ 🙂

hobit
20. jan 2013

@natal12 aha, tak nic 😀

bubu1111
20. jan 2013

@lenka268 Ahoj mozem ta poprosit o receptik na tie fasirky? 🙂)

anos18
20. jan 2013

@lenka268 vďaka

adulikka
20. jan 2013

dnes perkelt z kuracích krídel na smotane s kolienkami a koláč lenivej žienky...našla v mrazáku černice

a včera rožteky a žemle ,ale som nejak zle ich spravila ráno boli tvrdé a včera mäkké...neviem čo zle spravila ...

adulikka
20. jan 2013

@lencyca už dávnejšie robila tie fašírky od teba...vždy zabudnem napísať...boli veľmi super ..a niektoré ak ste hľadali zapekané fašírky sú na strane 1945...isto odporúčam 🙂

danielaj
21. jan 2013

@zklimekova že sú parádne? 😉 ja som ešte včera dojedala pár kúskov večer a aj po troch dňoch boli výborné 😉

danielaj
21. jan 2013

@megika1 presne, ako píšeš, aj ja robím pizzu už roky z jedného cesta, kde ide kyslá smotana, a iné už nerobievam, robím z toho cesta aj škoricovníky, mám ho aj v albume a naozaj tá smotana alebo acidko, to je úplne iná chuť 😉
@katkas1 páči sa, ja som tentoraz plnila bravčové karé http://www.gurman.rimava.sk/vyskusane-recepty/d... 😉

jankapiknova
21. jan 2013

@danielaj mohla by som poprosit recept na tu pizzu s kyslou smotanou? dakujéééééém 🙂

danielaj
21. jan 2013
lencyca
21. jan 2013

@lenka268 Dakujem za pochvalu,som rada,že vám chutia 🙂

lencyca
21. jan 2013

@luciok Veru musím,mám ich doma troch,musím si to vycvičit,starší je vo veku ked začína" žrat"nie jest,je stále hladný,nech vie,že samé sa to neurobí,musí pomáhat 😀

lencyca
21. jan 2013

@adulikka Dakujem 🙂 musím vymýšlat ,pri mojom frflošovi doma,aby zjedol aj to čo nelúbi,takéto fašírky mi zje,obyčajné nie 😉

danielaj
21. jan 2013

keďže som včera nevarila polievku, lebo sa dojedala sobotná, tak dnes netradične v pondelok budem vari´t polievku - zemiaková omáčka na kyslo s vareným vajíčkom a kôprom, druhé máme zo včera a budem piecť sladké briošky, dcéra mi už píli uši asi týždeń, aby som ich urobila, naposledy sa zjedli doslova na posedenie 😉

rastulka
21. jan 2013

Dobre ranko 🙂 Ja dnes nevarim,dojeme zo včera 😀

lencyca
21. jan 2013

dobré ráno,dnes kelová polievka,druhé dojeme zo včera,skúsim na 2 pokus upiect chleba,dúfam,že sa vydarí 😉

danielaj
21. jan 2013

@lencyca Leni, čo sa ti nevydaril 😕

kala
21. jan 2013

my máme ešte pečené stehienka so zem. piré, polievočka zeleninová s domácimi rezancami a žemlovka, na večeru rbyie filé na masle s citronom a zemiak krokety + šalát z rukoly

snu
21. jan 2013

bre ranko, dnes kelova polievka,alebo privarok? ktovie co z toho vznikne 😀 a mozno lekvarove buchty pre maleho .. lebo v skoke sa ich nevie dojest 😉

lencyca
21. jan 2013

@danielaj Dani,z vonka bol super,ale v strede bol surový,nedopečený,aj som ho ešte nechala,ale nepomohlo,tak išiel sliepkam,neviem kde som urobila chybu,skúšala som tvoj recept,ty si ho mala krásny ☹

bubo1104
21. jan 2013

zeleninová polievka , guľáš s bravčového a kuracieho mäska , na cestu kuracie rezne

fordikford
21. jan 2013

dnes sa dojeda asi len dačo upečiem von sa neda ist tak budem kuchtit 🙂

veve39
21. jan 2013

@mysiatkoo ako si robila tu penu ? vyzera uchvatne 🙂

zklimekova
21. jan 2013

@danielaj super sú 🙂..veľa ich síce neostalo, nabalila som mm na cestu večer...,ale ešte som si ráno jeden uchmatla a je fajn aj na druhý deň..a určite aj na tretí ..ako píšeš 😉

natal12
21. jan 2013

@rastulka a robila si ju už ?

womankc
21. jan 2013

@mysiatkoo ja by som si prosila recept na ten dezert

lenka268
21. jan 2013

@bubu1111
@anavila
su na strane 1945 a su od lencyca 😉

rastulka