icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kikatko
23. jan 2013

@xberussx aspon nie som jediná kto poslúcha kinder managment

bublina83
23. jan 2013

Gulas s knedlou pre otecka, spagety so smotanou+cottage cheese+kecup pre deticky, k tomu ako dezert vtacie mlieko a maminka zase len podojeda co ostane 🙂

daniz
23. jan 2013

cestoviny s omáčkou kura na paprike, a ja na obed hubník + uhorka

amdeis
23. jan 2013

My dnes mame hraskovu polievku s kukuricnymi haluskami a ako druhe tvarohove gulky s marhulovym lekvarom.

luciok
23. jan 2013

Waaa to je papaníčko 😝

lencyca
23. jan 2013

ahojte,dnes zeleninova polievka s pismenkami,zemlovka od vcera,dnesne briosky od @danielaj su fantasticke,maly ich este horuce bral z plechu...Dani dakujem za recept 😉

zklimekova
23. jan 2013

dnes šišky buď plnené nutelou, alebo s jahodovým, alebo marhuľovým džemom(na foto ešte bez 🙂..), špenátová polievka, včera som sa pokúšala o mačičkou Marie tak tu je ..aj keď sa asi veľmi nepodobá 🙂

miruska73
23. jan 2013

draaaaaaaaaaaazdite s tymi brioskami 😠 😠 ved budem ako balon vcera chorvatske rozky dnes briosky ale nie dnes nebudu 😀 😀 ved to si potom musim vymenit muza za mlynara tolko muky sa kupuje 😀 no dnes mame strapate kuracie rezne s ryzou a tatarkou ryza moc nepasuje ale zemiaky nemam ,a zeleninova polievocka ..

abriela
23. jan 2013

@zklimekova u nas sa sisky robia ako buchty, plnia sa len sa vyprazaju. Juj, dala by osm is. Ta macicka sa vola Maria? - mam ju na pyzame, videla som ju uz malovanu aj na textile. Sikovna si - na akej torticke bude sediet?

zklimekova
23. jan 2013

@abriela Michalka mala takú mačičku na školskej taške a tak tam bolo napísané 🙂.....ja plním len nutelové šišky a s lekvárom robím ako moja mama....lekvár až na vrch ...ďakujem 🙂..tortička noo...nejaká jednoduchá..okrúhla ,ružová..asi mašľa okolo...možno kvety ešte neviem 😅 ..až o týždeň bude torta pre susedu, príde jej vnučka a má narodeniny...len som mala čas, tak radšej teraz ako potom nestíhačky 🙂

ematko29
23. jan 2013

dievčatá čo urobiť z vareneho kuracieho mäsa čo sa zvýšilo z polievky?

maria2012
23. jan 2013

kurací perkelt s kolienkami,pre maminku a Kubko má zeleninovú polievku,zemiakovú kašu s karfiolom a žĺtkom,to by mohol aj každý deň

abriela
23. jan 2013

@zklimekova no dala som do googlu a vyhladalo mi ju. Pekne si vymalovala oci. Co si pouzila na konturu - ceruzku na oci 🤐 ? Pozerala som, ze mi nieco na nej chyba- usmev, aj ked asi tam je ryha, len to nevidiet. Ale je krasna

danielaj
23. jan 2013

@pami2 ja som tieto robila len raz, skôr robbím moje osvedčené hrnčekové, tie sú naj, a skôr nastrúham jablká priamo do cesta alebo nakájam na malé kocky a zamiešam do cesta, do stredu som ich nedávala ešte 😉

danielaj
23. jan 2013

@lencyca super Leni, nemáš za čo, u nás tiež tak vždy zmiznú, na ráno zostane len vtedy, ak nejaké schovám 😀
@zklimekova podobá, parádna je 🙂

dida84
23. jan 2013

Ja dnes nič... 😀 ostalo zo včera... hrášková krémová s krutónikmi a granadír... no čo zajtra... :-O

dida84
23. jan 2013

@ematko29 napr. nátierku... 🙂 alebo rizoto...

luciok
23. jan 2013

@raszuz Môj chlap tiež nevloží do úst brokolicu, môžem ho presviedčať koľko chcem

luciok
23. jan 2013

@zklimekova neviem ako vyzerá tá mačička v originály, ale tá tvoja je krásna 😵

raszuz
23. jan 2013

@luciok sranda je, že môj brokolicovú polievku zje, ale v inej podobe brokolicu nie 🙂

raszuz
23. jan 2013

@ematko29 fašírky, perkelt, kurací šalát 🙂

chorale1
23. jan 2013

@danielaj práve som dopozerala tvoj album a klaniam sa k zemi. si fakt veľmi šikovná, vidieť že ťa to baví a napĺňa a hlavne že to robíš s láskou 🙂 odpísala som si niektoré receptíky tak ked vyskúšam dám vedieť

levandullka
23. jan 2013

Dievcata, kde prosim vas najdem recept na tie briosky, ktorych fotkami ma tu uz zopar dni lakate? 🙂

liviadanova
23. jan 2013

Ahojte, tak dnes som robila dolky a k tomu takú ovocnú zmes - maslo som roztopila na panvici, pridala hnedý cukor a miešala kým mierne skaramelizoval a potom som tak pridala nadrobno nakrájané mango, pomaranč a citrón + šťavu z 1 citróna a miešala som to cirka 5 minút, kým ovocie nezmäklo a nevytvorila sa zo šťavy sirup. Túto zmes som vyliala na dolky + šľahačka = nebíčko v papuľke 🙂

marionetta
23. jan 2013

@pami2 nie je za čo,hlavne nech sa podarí chutí 😀

lululka555
23. jan 2013

@luciok obdivujem,to sa uz v dnesnej dobe ani nevidi,takto varit majstrom na stavbe 😉 super

drobik1
23. jan 2013

ahojte my dnes klasicky gulas s domacim chlebikom z pekarnicky domacej...a zostane aj na zajtra.... 😀

drobik1
23. jan 2013

baby prosim si recept na toho brumika dakujem vam pekne... 🙂

natal12
23. jan 2013

@levandullka toto je on aj ja chcem vyskúšat len neviem tie uzlíky robiť 😀

http://varecha.pravda.sk/recepty/briosky-a-slad...