Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
cestoviny s omáčkou kura na paprike, a ja na obed hubník + uhorka
My dnes mame hraskovu polievku s kukuricnymi haluskami a ako druhe tvarohove gulky s marhulovym lekvarom.
draaaaaaaaaaaazdite s tymi brioskami 😠 😠 ved budem ako balon vcera chorvatske rozky dnes briosky ale nie dnes nebudu 😀 😀 ved to si potom musim vymenit muza za mlynara tolko muky sa kupuje 😀 no dnes mame strapate kuracie rezne s ryzou a tatarkou ryza moc nepasuje ale zemiaky nemam ,a zeleninova polievocka ..
@zklimekova u nas sa sisky robia ako buchty, plnia sa len sa vyprazaju. Juj, dala by osm is. Ta macicka sa vola Maria? - mam ju na pyzame, videla som ju uz malovanu aj na textile. Sikovna si - na akej torticke bude sediet?
@abriela Michalka mala takú mačičku na školskej taške a tak tam bolo napísané 🙂.....ja plním len nutelové šišky a s lekvárom robím ako moja mama....lekvár až na vrch ...ďakujem 🙂..tortička noo...nejaká jednoduchá..okrúhla ,ružová..asi mašľa okolo...možno kvety ešte neviem 😅 ..až o týždeň bude torta pre susedu, príde jej vnučka a má narodeniny...len som mala čas, tak radšej teraz ako potom nestíhačky 🙂
dievčatá čo urobiť z vareneho kuracieho mäsa čo sa zvýšilo z polievky?
kurací perkelt s kolienkami,pre maminku a Kubko má zeleninovú polievku,zemiakovú kašu s karfiolom a žĺtkom,to by mohol aj každý deň
@zklimekova no dala som do googlu a vyhladalo mi ju. Pekne si vymalovala oci. Co si pouzila na konturu - ceruzku na oci 🤐 ? Pozerala som, ze mi nieco na nej chyba- usmev, aj ked asi tam je ryha, len to nevidiet. Ale je krasna
@lencyca super Leni, nemáš za čo, u nás tiež tak vždy zmiznú, na ráno zostane len vtedy, ak nejaké schovám 😀
@zklimekova podobá, parádna je 🙂
Ja dnes nič... 😀 ostalo zo včera... hrášková krémová s krutónikmi a granadír... no čo zajtra... :-O
@zklimekova neviem ako vyzerá tá mačička v originály, ale tá tvoja je krásna 😵
Dievcata, kde prosim vas najdem recept na tie briosky, ktorych fotkami ma tu uz zopar dni lakate? 🙂
Ahojte, tak dnes som robila dolky a k tomu takú ovocnú zmes - maslo som roztopila na panvici, pridala hnedý cukor a miešala kým mierne skaramelizoval a potom som tak pridala nadrobno nakrájané mango, pomaranč a citrón + šťavu z 1 citróna a miešala som to cirka 5 minút, kým ovocie nezmäklo a nevytvorila sa zo šťavy sirup. Túto zmes som vyliala na dolky + šľahačka = nebíčko v papuľke 🙂
@pami2 nie je za čo,hlavne nech sa podarí chutí 😀
@luciok obdivujem,to sa uz v dnesnej dobe ani nevidi,takto varit majstrom na stavbe 😉 super
ahojte my dnes klasicky gulas s domacim chlebikom z pekarnicky domacej...a zostane aj na zajtra.... 😀
baby prosim si recept na toho brumika dakujem vam pekne... 🙂
@levandullka toto je on aj ja chcem vyskúšat len neviem tie uzlíky robiť 😀

@13mamicka podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44756