icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

luciok
23. jan 2013

@lululka555 Na čo si ja sprostá sadám k tejto téme hladná?? Keď som videla tvoje fotky, taaaaaaaaakaa slina mi vybehla... 😝

nakup
23. jan 2013

@nelinka1311 Myslíš tu roládu? Jje plnená nutelovou plnkou a banánom 🙂

adulikka
23. jan 2013

Dnes zeleninová polievka s krupicovými haluškami...popučila jeden cesnak do nich. A vyprážaný obalovaný syr zo zemiakmi a s tatarskou a pre mna zel.šalát. a tiež pri obalovaný som dala do vajíčka jeden cesnak pretlačený....tak upíri nemajú šancu a ani chrípka 🙂

nakup
23. jan 2013

@kucminka prepáč že neskoro ale som pozadu ale to je dobrý nápad

hobit
23. jan 2013

dnes sme boli cely den prec tak len vajickova polievka rascova a natierka tvaroh-mrkva-parmezan, zajtra makove sulance a v piatok zapekana brokolica....vikend u nasich, u maminky objednany segedinsky 🙂

lenka268
23. jan 2013

@natal12 no aku plnku to este neviem, musim to co si mi napisala pekne vstrebat ale myslim ze som tomu pochopila lepsie ako zo vsetkych tych clankov co som pozerala. Dakujem ti velmi pekne za ochotu pomoc a vysvetlenie. Hadam to zvladnem 🙂

veve39
23. jan 2013

@olo2003 vdaka, vyskusam ich tiez v najblizsom case 🙂

extrate
23. jan 2013

@ibajeho ďakujem, spravila som omelety a minula som 6 vajec.. ale ešte stále ich mám veľa! ako sa robia tie vajíčkové halušky?

mariana0915
23. jan 2013

@extrate tak ako normalne zemiakove len miesto zemiakoch su vajička + hladka muka 🙂

mariana0915
23. jan 2013

babulky čo zajtra varite nejake tipy na varenie ?

natal12
23. jan 2013

@lenka268 potom daj vediet ako to dopadla aj foto hadám že budem krajšia než tá moja. ved korpus bude birly ci kakaový ? a plnku daj trebárs kakaovu alebo bielu to zaleží od teba 😉 ja ked som prvu tortu tak som potierala korpus spodný aj džemom, a stredný som pokvapkala rumom 🙂

natal12
23. jan 2013

@extrate ahoj, vajičkové halušky klasika spravíš si halušky klasické, hodíš si do panvice alebo do hrnca olej potom dáš halušky hotové popražíš trošilinku a pridáš vajičká a miešaš 😉

akika722
23. jan 2013

@mariana0915 zemiaky a "záhradnícke" rezne..po našom liate rezne
kuracie prsia nakrajať na tenulinke slížiky -fakt malinke..
dať vajka,korenie,sol,majzenu,odliate lečo a naberačkou davať na panvičku-vysmažať ako rezne z oboch stran...
/nezvyknem vysmažať no tieto deti miluju,robim na tefalke a min,oleja/ a su užasne /snad som nevynechala nič 😅

mariana0915
23. jan 2013

@akika722 my to volame maso v pacu a ešte do toho davame aj kukuriću sampiony lenže nemam prsia a na nakup pojdem až v sobotu ☹

adel22
23. jan 2013

Zapekana brokolicka mnam mnam a skusala som niekde vyuzit bambus a lala- celkom to je dobre s bravcovym maskom a s ryzou🙂

akika722
23. jan 2013

@mariana0915 kukurica by mi do toho nepasovala 😅 juj keby že ja som mala isť až v sobotu moji chlapi pomru hladom..do obchodu chodim denno denne-chvala bohu ho mam par krokov

mariana0915
23. jan 2013

@akika722 no my mame ale tak drahšie su tamveci tak chodime 1x do tyždna na velky nakup

bubu1111
23. jan 2013

Zeny len varte varte ja sem chodim tak rada slintat 😝

lenka268
23. jan 2013

@natal12 tak ti poviem ze ked ju spravim tak ti foto urcite poslem, nech uz vypada hocijak, ale stale vaham ci sa na to vobec dam, ale moc casu som tomu venovala aby som sa teraz na to vykaslala. Este mam cas do oslavy dva tyzdne tak sa uvidi. 😵

danielaj
24. jan 2013

@chorale1 tak to ma teší a ďakujem ti za kompliment, no veru baví ma to, už od základnej školy, som doslova posadnutá varením, pečením, a zbieraním receptov, mám doma obrovskú dvojdielnu skriňu všelijakých receptov , ktorá bude už o chvíľu plná a to nerátam to, čo mám v PC, stále mám málo 😅 v albume mám len pár fotiek, čo som piekla za posledný rok-dva, dovtedy som nefotila, a potom ak niečo vyskúšaš, daj vedie´t, či sa vydarilo a chutilo 😉
@levandullka v mojom albume 🙂

danielaj
24. jan 2013

@rastulka aj ja som mala včera piecť tiež slivkový a marhuľový koláč s posýpkou, a zrazu sme sa poobede vybrali na neplánovanú návštevu, tak piecť budem až dnes 😒
@mravvcek
@olo2003 baby, výborné je, aj keď zmiešate džem s nastrúhaným perníkom, ja tak pomýňam perníky, čo deti napr. mnedojedli a je to výborné 😉

danielaj
24. jan 2013

u nás dnej dojeme hríbovú polievku so zemiakmi a haluškami zo včera a zostalo aj rizota so slovenskej ryže s kuracím mäsom a zeleninou, tak urobím lievance s ovocnou omáčkou a slivkový a marhuľový koláč , budem mať rýchlo uvarená, aspoň múžme byť doobeda dlhšie na sánkovačke - ešteže máme kopec pri dome, malú to veľmi začalo baviť, škoda len, že sme tam samé, neviem, kde sú všetky deti, ani poobede nikoho 😒 a pritom je tak parádne na čerstvom vzduchu 😉

zuzananinka
24. jan 2013

@danielaj prosím Ťa môžem do Tvojej hrnčekovej vianočky primiešať do polovice kakao? cca 1PL - nič y sa tomu nemalo stať? a ešte sa chcem opýtať v receptoch kde sa píše, že treba použiť múku hladkú T650 môžem ju nahradiť hladkou špeciál? Dakujem

Dnes idem odskúšať vianočku z receptíkov od Daniely, brokolicovú krémovú a pečené namarinované rebrá - včera sme si urobili klobásky domáce z 11 kilo mletého mäsa a dnes nám ich vyúdia moji rodičia - mňam

rastulka
24. jan 2013

Ahojte 🙂 U nas dnes vypražany karfiol,varene zemiaky s vnatou+domaca tatarka 🙂 a paradajkova polievka zo včera 😉

snu
24. jan 2013

dobre ranko,, na ranajky hlivova prazenicka 😉 na obed hlivovy paprikas 🙂 na veceru hlivovy parikas 😀

abriela
24. jan 2013

@zuzananinka 😀 Ak pridas do cesta kakao a hladku muku kvalitnejsiu ako T602 tak z cesta budu klobasy 😀 😀 😀.
Prepac mam asi dobru naladu, ale ja som sa pri tvojej otazocke nasmiala.

danielaj
24. jan 2013

@zuzananinka podľa mńa môžeš, síce som nerobila, ale niekedy by som skúsila, aj ke´d máme radšej obyčajnú bez kakaa 😉 a k tej múke T650 sa pouziva na chlieb, kysnuté pečivo, medovníky a pod., je to v podstate chlebová múka,. 00 špecial je hladká múka, svetlejšia, kvalitna , na koláče, zákusky... 🙂 a mňam domáce klobásky

bublina83
24. jan 2013

Tiramisu po domacky

stanislavao
24. jan 2013

tak dnes idem vyskusat tu porkovu kremovu polievku. dufam, ze dostanem u nas kupit por.

fordikford
24. jan 2013

ahojky do mrznuceho rána dnes nakolko malý ma chrípku tak cesnaková polievka a kurča pečené na kyslej kapuste pečené zemiaky 🙂