icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

pancake
4. mar 2010

segedin -musim pominat zasoby v mrazaku lebo sa stahujeme. 😀

jaaty
4. mar 2010

zuzu tá sekaná v cestíčku ma oslovila -nejedla som to roky a urobila si mi na chuť 😀 . Sekanú máš svoju alebo kupuješ?

zuzu13
4. mar 2010

jaaty...sekanu som kupila...ako som zlenivela... 😀 😀 😀

jaaty
4. mar 2010

no na zajtra mám "vystarané". Už teraz mám na to chuť 😀 😀 😀 😀
...a ja k tomu spravím zemiakové pyré a kyslú uhorku- mňam, mňam..... Papá to aj tvoje slniečko?

zuzu13
4. mar 2010

jasne...maju to radi vsetci...tiez je k tomu uhorka ale mala miluje cviklu takze ona cvikluje...xixixi...a ja som si dala k tomu kyslu kapustu...mnam...

zuzana76
4. mar 2010

ja dnes slepaciu polievku / zo vcera/ 😀 a granadir

ta sekana to je co?

zuzu13
4. mar 2010

zuzi, to je take masko z lidla...za 1,16 Eur....a mas obed pre celu family... 😀

zuzana76
4. mar 2010

aha, vdaka zuzu 🙂 a ako to vyzera? to je take nieco mlete? myslim,ze moj otec to kupovava a to nakrajas nejako a obalis v cesticku?

zuzu13
4. mar 2010

presne tak...bud v cesticku alebo klasika ako rezen... 🙂

zuzana76
4. mar 2010

aha, no super , vyskusam niekedy

apna
4. mar 2010
apna
4. mar 2010

mukky, ja som si rezen dala do rury piect ok? 😀 😀 😀 nie vyprazany 😀
a nejak mi vyschol 🙄

ichbinich
4. mar 2010

Polny salat s jarnou cibulkou, rozdrobenou chrumkavou slaninkou, tekvicovymi semiackami a tekvicovym olejom, k tomu volske oko :-P
Nieco podobne sme raz mali v Zürichu, tak sme si to doupravili podla nasej chuti (tekvicovy olej plus semiacka), mnam. Dnes mali pekny polny salat, tak bolo rozhodnute, co bude na veceru 😉

mukky
5. mar 2010

ahojky,
malému som robila kukuričné cestoviny s paradajkou,šalat.uhorkou,jarnou cibulkou,koprom a s kyslou smotanou,mm idem teraz robiť banánové šišky../ja som na diete od dnes, som sprisnila tak mozem len variť a čumieť 😝 🙄 😀 ..ach jo.. 😝

mukky
5. mar 2010

cessy ano dobre si pamatáš..do trojobalu,naolejovaným pierkom trosku potriet alebo pokvapkať,piecť neprykryte,otacat podla potreby,najprv na slabsom piecť..verím ze sa podaria 😎

apna ale to si nedavala do trojobalu,ze? 😕 /ten rezen,či? 😕 nemi možne zeby vyschol 😔 😀

lydia22
6. mar 2010

Bryndzove halusky a malemu cestoviny s Lucinou

mukky
6. mar 2010

zeleninovu polievku s krupicovými haluškami pre seba,drobcek má od včera,mm čo bude chcieť netuším..

babulina
6. mar 2010

uz mam stastne navarene na zajtra, pre mna s dcerou cicerova polievka a ovsene placky a mm ma sampiony na smotane a knedlu
este keby sa nam podarilo sa zbavit kelu co som varila v stredu bolo by fajn, nepride niekto k nam na veceru? 😀

mukky
6. mar 2010

babul 😀 a na aký sposob si ten kel robila?podla toho co napíses ja kludne dojdem 😀 😀
že štastne navarené..to som este nepočula 😀 😉

mama.wolfka
6. mar 2010

ty kokos mukky 😕 😕 😕
veď sme si dnes rovnakú polievku varili 😀 ... písala som ti do tvojej témy

inak dnes som prvý krát testovala haluškár, normálne halušky som sa ešte neodvážila, tak som skúsila aspoň takto 😀

mukky
6. mar 2010

wolfina 😀 😀 aj ja som prave citala co si varila 😀 😀 a aj presne vnat som dala do halušiek a na masle zeleninku osmahla 😀
prídem neskor aj docitam...tak za 2 hodky som u mna 😀

babulina
6. mar 2010

mukky, ja som kuchar zaciatocnik pre mna kazde dovarenie bez podpalenej kuchyne je stastne dovaranie 😀
a kel???? klasika uduseny so zemiakmi, troska korenia troska cesnaku a zasmazka 😅

mama.wolfka
6. mar 2010

😀 dobré sme
no ja som ju asi nemala mixovať, ale chcela som trošku inú ako bežnú, ale aj takto je jedlá a lepšie je to takto pre Samka, lebo keby boli kúsky a vývar, tak to neviem ako by jedol, lebo pri jedle číta letáky a stále sa hýbe, tak je lepšie, keď mám niečo takto trošku hustejšie 😉
OKi, aj ja budem dnes dlho, tak budem sledovať 😉

mukky
6. mar 2010

babul 😀 😀
ja som uz kel veru davno nerobila,len ruzickový malému zvyknem dávat..ja z kelu robím fajnučku polievku alebo kelovo-sojove fasirky

wolfka 😀 tak do vývaru mu pridaj pohankove jemne alebo ryzove jemne vločky a tým ti polievkocku krasne a zdravo zahustia jemu priamo v tanieri a za pár sekund..
no ja som polievku varila sebe po 100 rokoch 🙄 mm nemusí a ja sebe samej neviem preco nenavarím..odkedy žijem s mm tak som aj polievky prestala jedavať,co je zlé..takže mávam max u mamy ci babky...snad raz za 3 mesiace ci polroka ked zjem polievočku 😔
ale dnes som na nu dostala neskutocnu chut a prinutila aj mm si dať a chválil../prisiel z cvicenia ako vlk hladny a stal v dverach tak som mu ju strcila do ruky a nemal kam cuvnuť 😀 /.a ja som zjedla 3 plne taniere 😀 keby som nebola svinka zjem aj 4 😀 😝 /ved to len zeleninka je 😀 / 😝

mama.wolfka
6. mar 2010

mukky 😀
hej aj tak sa dá zahustiť, ale nejak vždy vymýšľam niečo iné 😀
ani je veľmi pri mm nejedávam polievky, on si občas zaželá len gulášovú z mletého mäsa, alebo zeleninovú s fazuľou ale zapraženú a iné nie a sebe sa mi tiež nechce, ale som sa nasrala a urobila som si
aj minule tú pórovú a teraz túto 😉

cessy
8. mar 2010

dnes asi nikto nic 😀 .....ved mame zo vcera..... 😉

mukky
8. mar 2010

ja dnes nevarím,ale mm,práve robí bryndzové halušky,mnam 😎

cessy a co si varla včera?

wolfka no vidíš si hotová kuchárka 😀 😅

mama.wolfka
8. mar 2010

no veď už dlho som varila stále rovnaké jedlá, nie moc veľký výber podľa mňa, tak sa niekedy na..riem a skúšam 😉

inak varenie u mňa ešte ok, ale pečenie ☹

lyongirl
8. mar 2010

špenátová polievka a rizoto, zajtra nevarím 🙂

babulina
8. mar 2010

kel dojedeny tak mozme si dat bryndzove halusky na zajtra 🙂