Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes nevariiiiiiime zenyyy 🙂 mame od nedele :D Hovadzi vyvar s rezancami a masko na smotane s mrkvou + kolienka 🙂 Piekli sme kolac s marhulami a finito 🙂
@sebi123 to Studenkovej mäsko som uz aj ja robila a mali uspech 😉
@levandullka mnam prosim si receptik..dakujem
@pami2 Na cibulke som oprazila ryzu, zaliala bielym vinom a nechala vyredukovat. Potom som uz iba prilievala vodu a za staleho miesania varila az kym nebola ryza makka. Pridala som sol, safran a hotovo 🙂. Ja som podavala s pecienkou na cibulke, no nebola to najslavnejsia kombinacia 😅.
A pre lepsiu chut mozes do toho rizota pridat parmezan, ja som nemala...
@levandullka namiesto vody vyvar..do hotveho maslo a parmezan. To vino je ok 🙂
@ifkael Toto je ale trošku iný recept. Sem ide originál voda a maslo nepridávam, lebo je to potom neskutočne mastné...
...ja dnes zapekany karfiol, ružičkový kel spolu s cestovinkami........a asi aj niečo sladké vymyslím 😀
dnes karfiolove fasirky, varene zemiaky, domaca majoneza
zienky kde nechavate kysnut ten cjhhlieb?v kuchyni mam cca 25 stupnov v spajzi asi o 10 mesnej tak neviem.
Ahojte, dnes nevarím, beháme po doktoroch ☹ , ale máme zo včera kapustovú polievku, bravčové mäso na šťave, tarhoňu a pre mm ryžu, keďže ten tarhoňu nemusí...
u nas pecene kuracie stehna a zemiakove placky 🙂
ahojte robievate koložvarsku kapustu?este som to nerobila
dnes dojedáme z nedele: Hov-kuraciu polievku s rezancami a čiernohorský rezeň + zemiačky s cibikmi a maslom + zeleninový šalát so surovej zeleniny a piekla som birošky.
my mame chripku tak nejdeme ani do obchodu, varim to co byt dal, zeleninova polievka a kuracie steaky , podusim kapustu a knedlik. potom foto
@rastulka 🙂 trošku vyššie nad foto pozrieť :D ...je tam 😉
my dojedáme z nedele polievku zo strúhanej zeleniny a segedínsky guláš knedlou, ale muž dal upiecť zeleninu /cvikla,paradajky,paprika,cibuľa, cesnak + syr/, že na večeru, som zvedavá, aké to bude? 😉
@abriela domáce vajíčka urobia svoje..ja sa im stále poteším, keď mi babka pošle, ale v paneláku na balkóne sliepky chovať nemožem :D,.... s jablkami je super, určite nie suchý 😉
varila som zapekanu cuketu s mletym mäskom.
Baby poradte mi recept na rychly kolac najlepsie tvarohovy a spodok neaky cokoladovy. Pride navsteva a doma nic nemam len veci na pecenie. PROSIM
Muz dojeda obed v praci, dcerka v skolke. Ja som si na obed spravila zeleninovy salat a upiekla som na vecer bananove muffiny.
dnes dojedáme,zajtra bude hrachová kaša s udenym masom
@cawes skus tento: http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/...
neskutocne dobry. ak nemas ananas, mozes pouzit hociaky kompot. cesto nebude suche. a miesto orechov, ak nemas, mozes tiez posypat trebars struhanou cokoladou. lahky a vyyborny.
Baby, mozem si kysnute cesto spravit do zasoby?
Brokolicova kremova polievka a bude sa dojedat pecene kura zo vcera. Dnes k nemu urobim zemiakove pyre, vcera bola ryza a maly mal dnes na obed v skolke rizoto. Takze ryze stacilo.

joj ja som sa pomylila 😒 ,nie madarsky ,ale MEXICKY gulas 😉