icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lila77
28. jan 2013

@cawes POzri mimibazar.sk ja varim len odtial tam je vela receptov

natal12
28. jan 2013

@cawes http://www.akosatorobi.sk/video/1183/struhany-t...
ved si hod do googla a vyhodí ti plno receptíkov 😉

cawes
28. jan 2013

@baryana ten vyzera velmi dobre a mam vsetko doma aj ananas aj orechy

denisa87
28. jan 2013

@megika1 Dakujem pekne,je to Hulala cukrarenska slahacka,a ta ked sa dobre vyslaha je fantastická 😀

cawes
28. jan 2013

@natal12 hej no keby som mala cas hladat , preto som sa obratila sem, nieco osvedcene uz.

baryana
28. jan 2013

@cawes tak skus, a daj mi vediet, ci chutil 🙂 u nas mal veeelky uspech.

cawes
28. jan 2013

@natal12 dakujem vyhral ten rychly cokoladovy, fakt rychly a cokoladovy super dakujem

eva7780
28. jan 2013

@egyptanka ja mám recept,na kysnute cesto na langose,ktore moze stat max.1 tyzden v chladnicke v naolejovanom sačku,uz som to skusala,bolo to v pohode 🙂

cawes
28. jan 2013

@baryana dam vecer vediet

rastulka
28. jan 2013

@zklimekova 😀 som slepa jak patron 😀 vdaka 😉 🙂

veve39
28. jan 2013

@baryana na aky cca velky plech vyjde prosim ta ten ananasovy kolac z daneho receptu ? a hrncek si cca aky velky pouzila ?

lienka2
28. jan 2013

dnes dojedacky zo vcera - fazulova polievka a pecene buchty, na zajtra uz je navarene zeleninova polievka s vlockami, bravcove kare na rasci a horcici, ryza

mirellka
28. jan 2013

@nelinka1311 no len tak sa zaprášilo po nej ☹ tak dnes sladké nebude ☹

egyptanka
28. jan 2013

@eva7780 dik. Skor mi ide o nejake pizzove cesto.

firstbaby
28. jan 2013

a prave vyrabam limetkovo-citronovy sirup 🙂 a tu je moje dnesne potesenie - bananove muffiny dla Bukovskeho 🙂

mirellka
28. jan 2013

my dnes dojedáme ale je toho málo tak som dorobila paradajkovú polievku a upiekla pár stehienok 🙂 no a sladké ?? budem si pásť oči na vašich úžasných koláčikoch a čakať až mi príde odvaha skúsiť napr švarzwaldskú tortu 😵 😵 mňam 😝

rastulka
28. jan 2013

U nas dnes hovadzi vyvar a dojedačky 🙂

lululka555
28. jan 2013

@zklimekova ten jablkovo-kokosovy kolacik vyzera veeelmi dobre 😝 ,recept mam zapisany,niekedy vyskusam 🙂

nelinka1311
28. jan 2013

@denisa87 vyzera pekne a určite je chutná,možem sa spytať čo to je za torta?nejaka extra,našiel by sa receptík?

betka22betka
28. jan 2013

dnes zemiaková polievka, dusené bravčové mäso + ryža. Zajtra vývar z kostí so zeleninou, tortila s plnkou z kuracích pŕs na cibulke.

denisa87
28. jan 2013

@nelinka1311 zvykla som ju piect aj podla tohto receptu, http://varecha.pravda.sk/recepty/schwarzwaldska...

vieruna
28. jan 2013

Ahojte. Des som myslela, ze budeme mat dojedacky z vikendu, ale vsetko sa pojedlo. Mali sme plnene zemiakove placky a odtialto okukane pizza rezne s pecenymi zemiakmi. Dnes deti obedovali u babky, tak na veceru zbucham nejake cestovinky a na zajtra musim nieco vymysliet a prisla som si pre inspiraciu 🙂

cacika
28. jan 2013

tak dnes taka rychlovka, ale podarila sa parádne. zmlsli sme si 🙂 cestovinky s dusenou cuketou, paradajkami a syrom. na foto detská porcia.

michaelamilan
28. jan 2013

Dnes tak na rýchlo lečo a ku kávičke české buchty, slimáčikovia so škoricou a orechami poliate medom 😀

zankaj
28. jan 2013

@michaelamilan mnamka fuuha dala by som si 🙂

luciok
28. jan 2013

@sebi123 Jaj tak tá tvoja štrúdľa by mi teraz tak zapasovala ku káve... len tak mi tečú slinky 😝

luciok
28. jan 2013

@bublina83 To sa občas stáva, aj ja som mm piekla na narodky tortu z prášku.. 😎

sebi123
28. jan 2013

@luciok este z nej ostalo... tak kludne dojdi 😀

luciok
28. jan 2013

@denisa87 tá torta sa ti krásne podarila

michaelamilan
28. jan 2013

@zankaj noooo nebývaš tak ďeleko, tak ak stihneš prísť skorej ako sa spapajú, veľmi rada Ťa ponúknem 🙂