icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

laerke
16. dec 2010

Ja dnes KONECNE spravim schnitzle so zemiakovou kasou... Mnam 🙂

katka888
16. dec 2010

dusene bravcove na hrasku a sampionoch a zemiakova kasa

daniz
16. dec 2010

@lea132 vôbec nie, ja som bola prvý - krát tiež prekvapená, že sádlové, ale pozor masť bez soli... 🙂 🙂

eva7780
16. dec 2010

@zajo79
ja ich robievam,niečo podobné ako dala recept lea132 ,sú výborné,tiež som sa bála tej masti,čo to spraví,ale vobec to necitiť 🙂

eva7780
16. dec 2010

dnes som robila rizoto,dúfam,že bude aj na zajtra 😅

jarunka111
16. dec 2010

kapustová polievka z červenej hlávkovej a guláš 😉

lea132
16. dec 2010

@daniz tak zajtra skusim, mast mam domacu, tak ta by mala byt snad bez soli dufam 😅 😀

titkovamiriam
16. dec 2010

ahojte ja paradajková omacka,hovädzie masko a knedla-mnam milujeme vsetci 🙂 ,polievka pohánková

kvojtanikova
16. dec 2010

ja som teraz strcila do rury masko na platky na cibuli, potrete horcicou a zaliate sladkou smotanou - uvidime co z toho vznikne. Asi to dame so zemiakovou kasou. Cez den sa mi vobec nechcelo varit, radsej som sa cez obed vyspala 3 hodiny. Hanba mi🙂 Zajtra asi este uvarim fazulovu mliecnu polievku.

luciaanna
16. dec 2010

@jarunka111, ahoj 🙂 .
Prosím ťa, napíšeš mi, ako robíš polievku z červenej kapusty? Ďakujem.

murinka
16. dec 2010

my sme si dnes pochutnali na bryndzovych haluskach 😵 a na zajtra si manzel vypytal sisky a zeleninovu polievku tak uvidime 😉

jarunka111
16. dec 2010

@luciaanna na troške oleja som osmažila cibuľu, potom nakrájanú kapustu, poprášiť červenou paprikou, mletou rascou, zaliať a variť do polomäkka. Nastrúhala som zemiaky a tým som to aj zahustila, trocha povariť a nakoniec dať rajčinový pretlak. Soľ podľa chuti 😉 nám chutilo, aj keď som tú kapustu troška prevarila, lebo sa uvarí omnoho rýchlejšie ako biela kapusta, a na to som akosi pozabudla 😉

mimi21mimi
16. dec 2010

Ja som varila perkelt s haluskami na zajtra a uz ho nie je 😲 😀

daniz
17. dec 2010

@lea132 držím palce, potom napíš ako dopadli. 🙂 Narobila si mi chute, aj ja by som ich napiekla, no nemám masť a neviem či vôbec dostať nesolenú kúpiť. a s margarínom neviem, neviem.... ☹ ☹ ☹
Gulášová sa zjedla celá, tak dnes urobím polievku so zelenej fazuľky a francúzske zemiaky. Ne nedeľu šamp. polievka a plnená paprika /teda len guľky/ + knedľa / zemiaky - uvidíme

boddez
17. dec 2010

🙂 🙂 dnes tatiko urobi rybku z horčicovou omáčkou...a zeleninove placky...polievku asi paradajkovu...🙂) 🙂

daniz
17. dec 2010

@boddez no ja rybky môžem. No a urobím ešte míša rezy ale len na malý plech z 1/2 dávky - aby myši nechodili na vianočné koláčiky.... 😀 😀 😀

boddez
17. dec 2010

@daniz 🙂 🙂 🙂 do vianoc ešte budeš robit páár kráát🙂)myškaam🙂) 🙂 🙂

daniz
17. dec 2010

@boddez možno nebudem, lebo schovám a zamknem.... 😀 😀 😀 😀 . Ale u nás sú prešpekulované myšky tie si nájdu určite dierku... 😀 😀 😀

boddez
17. dec 2010

@daniz 🙂 🙂 🙂 🙂

lunana
17. dec 2010

U nás dnes bude kuracie mäsko so syrovo - smotanovou omáčkou a cestovinkou

titkovamiriam
17. dec 2010

dneska este neviem,nieco mi ostalo a asi kto nebude chciet kupim pizzu 😉

petusko
17. dec 2010

aaa ja dnes nevarim, mm ma zajtra narodeniny, tak to pojdeme dnes oslavit niekam 🙂 😀

traktor
17. dec 2010

ahojte, u nas dnes kuracia polievka, mäsko s paradajkovou omackou a puding 🙂

mimi21mimi
17. dec 2010

Zdravim... masovu roladu so sunkou a syrom a k tomu asi pyre - kedze "dnesny" obed mi zozrali vcera. 😀

claudica
17. dec 2010

nooo, inšpirovali ma zeleninové placky, to stíham poobede nachystať na večeru, dobrý nápad 😉 . A budem piecť na zajtra mirindové rezy, príde návšteva.... A v nedeľu dúfam, že konečne ostane čas aj na predvianočné pečenie. Čosi už mám, len pri "bežnej kontrole" som včera zistila, že akosi sa obsah škatuľky zmenil 😅 , žeby aj u nás myšky? Asi myšky nie, chlapi !!! Ej ej... 😨

fattamorgana
17. dec 2010

tvarohové pirohy 🙂

berika
17. dec 2010

Granatír na želanie manžela, nejako si to posledné obdobie obľúbil.

kibuk
17. dec 2010

dnes pangasa zo zemiakmi v jednom pekači mnamkaaaa 🙂 🙂

kakakina
17. dec 2010

Ja som dnes nalepila koooopec pirohov.Samozrejme bryndzovych!!!! 😉

ivett1
17. dec 2010

manzel si rano pri odchode do prace "rozkazal" (s takym podivnym usmevom na perach) cestoviny s niečím 😉...neviete mi poradit, co tým myslel? (zeby nejake ....tutu-mutu 😨 )