icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michaelamilan
13. feb 2013

@nakup ďakujem pekne za pochvalu🙂

nelinka0401
13. feb 2013

@lululka555 môžem prísť niekedy na obed???mňam,samé dobrotky varíš 🙂 😀

lululka555
13. feb 2013

@nelinka0401 kludne ,ja rada pohostim 😉 😵

nelinka0401
13. feb 2013

@lululka555 napíš mi súradnice a niekedy hádam aj tade pôjdem a určite ťa navštívim 😀 😀

lululka555
13. feb 2013

@levandullka my nejak speci neoslavujeme ,ale varit samozrejme budem ( asi cinu z prs s basmati ryzou ) a aj nieco upeciem,kedze moj je na sladke 🙂

lululka555
13. feb 2013

@nelinka0401 momentalne - svajciarsko Zürich 😉 ...na Sk az na Velku noc 😵 😵 😵 tesim,ale si vitana

nelinka0401
13. feb 2013

@lululka555 tak ja si počkám ked prídeš na Sk 🙂 🙂
len pekne var a pridávaj fotečky nech sa inšpirujem 😉

levandullka
13. feb 2013

@lululka555 Ja som kupila cerstve jahodky, tak rozmyslam ze nejake mini kolaciky s jahodami a cokoladovym kremom, alebo tak nieco... A rano zrejme necham polovicke na stole pripravene nejake speci valentinske ranajky 🙂. Idem na siedmu a A. az na tristvrte na 9, tak to stihnem este kym bude spat 🙂

evelina77
13. feb 2013

Holky my mame na veceru cviklovy salatik a tymto dakujem anavile za receptik je ozaj dobry a hlavne cvikla zdrava 🙂

levandullka
13. feb 2013

Dievcata, mohli by ste mi prosim dat nejaky receptik na domace pecivo? Najlepsie nejake celozrnne, spaldove alebo take nieco 🙂. Dakujem 🙂

martinkatinka
13. feb 2013

@levandullka dne som robila, 250 g hladkej múky, 250 g celozrnnej múky, 300 ml mlieka, 50 g masla a sušené droždie

ikuza
13. feb 2013

@evelina77 ahooj, posunies receptik na salatik? dik

levandullka
13. feb 2013

@martinkatinka Ďakujem 🙂. A mohla by si prosím pre nás trošku tupších napísať postup 😅 ? Klasicky urobiť kvások a iba orimiešať k ostatným prísadám? Aaa ešte teplotu poprosím 😀

irsina83
13. feb 2013

@tortelinka na moje cestoviny som nakrajala cukinu, baklazan,papriku,cesnak, paradajky, podusila som to na oliv oleji do hnedkava, podliala vodou, nechala ju vydusit a ke bola zeleninka all dente 😀 tak som este pretlacila cesnak, dala bazalku, premiesala a dala na cestoviny 😵

evelina77
13. feb 2013

@ikuza ahoj je na strane 2074 pozri ak nenajdes napisem ti 🙂

martinkatinka
13. feb 2013

@levandullka a zabudla som, že samozrejme aj soľ 😀 múku premiešaš, primiešaš to sušené droždie, pridáš mlieko, roztopené maslo a soľ a urobíš cesto.... a necháš kysnúť aspoň hodinku a potom tvaruješ z toho, čo chceš.... potrieš vajíčkom a pečieš...

irsina83
13. feb 2013

@abriela gratulujem k syncekoviiii 😵 😵 😵 😵 vela zdravicka prajem 😵

nelinka1311
13. feb 2013

@abriela blahoželám k malému,teším sa a prajem veľa,veľa zdravíčka,aby si mi dobre varila,aby z neho vyrástol silný chlap 😉

abriela
13. feb 2013

@lululka555 mnam to vyzera uzasne.
@miruska73 dakujem. MNa sa vcera doktor pri vystupnej kontorle z porodnice pytal, ic mi v tehu nedali jest. Tak som mu povedala, ze pre tehu som bola ako z koncentraku 😀. Hlavne je, ze si v poriadku, zdava a nie dake brusko 😉
@irsina83 @nelinka1311 dakujem baby.

nakup
13. feb 2013

Dnes ako každá bezmäsité jedlo hráškový krém s opraženými krutónmi postrúhaný syr a bryndzové pirohy kyslá smotana pažítka 🙂

lululka555
13. feb 2013

@abriela dakujem 😉

sonitta
13. feb 2013

my dnes rybka, opekane zemiacky a ako dezert celozrnne palacinky (:

katarina.banska
13. feb 2013

@lencyca dakujem pekne. coskoro urobim, dufam, ze nezabudnem napisat

katkas1
13. feb 2013

@levandullka aj ja by som chcela na zajtra nejaky tip na nieco fajnove, nejake masko 😀

mysiatkoo
13. feb 2013

@bobinkask je ix vela receptov, ja som len roztopila cokoladu v slahacke a na druhy den vyslahala 😉
@moon1979 tam veru nie je kokos... viacmenej je to tento kolac, robeny ako torta - https://www.modrykonik.sk/fotoblog/mysiatkoo/al... .... a do kremu slo mascarpone 250g, 400g smotana na slahanie, 1 vyslahana slahacka a 1 creme ole... ale ked das creme ole kokosove, mas z toho kokosovu verziu a urcite tiez xutnu 😝
@lululka555 @danielaj dakujeeem za poxvalu 😵
@daniela15 na tu tmavu vid vyssie link a ta svetla je obycajne (v tomto pripade bezlepkove) piskotove cesto, ktore robim vaha vajec = vaha muky = vaha cukru, potrete visnovym dzemom a uz vyssie spominanou vyslahanou slahackou s den vopred roztopenou cokoskou

mysiatkoo
13. feb 2013

@lencyca dakujem ;)
@abriela pripajam sa ku gratulantom...hlavne zdravie!

mysiatkoo
13. feb 2013

a dnes som az po dovareni zistila, ze je popolcova streda... holt, asi si ju spravime zajtra 🤐 😀 zeleninova polievka a hovadzie rezance s hlivou a ryza

fomarik
13. feb 2013

segedínsky a polievka zo suchého hrachu od včera.

stellamaris
13. feb 2013

@mysiatkoo aj ja som na popolcovu stredu zabudla,mali sme plnenu papriku so zemiakmi,az po dojedeni obeda sme si spomenuli,ze v paprike bolo predsa mäso 😉 zajtra urobim kuracie kapsicky plnene susenymi slivkami s ryzou a slivkovou omackou,takze znovu mäso 😀

slavka1307
13. feb 2013

@danielaj Danka, pekne prosím - chcela by som skúsiť papagájový koláč - aká veľká má byť tá šľahačka - 180 ml ? A pri koľko stupňov sa to pečie ? Ďakujem.