icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzkarus
15. feb 2013

zeleninova polievka a zemlovka s jablkami a tvarohom.

bodka13
15. feb 2013

včera sme mali zemiakové placky s restovanou kuracou pečienkou a dnes sladký perník 🙂

mata71
15. feb 2013

ahojte ..dnes zemiaková kaša a rybka,opečená na masle,,, a zajtra chcem toto,jedla som su vyborné 😝
ZEMIAKOVÉ POSÚCHY
Recept od receptiky.sk: http://www.receptiky.sk/zemiakove-posuchy/

katkas1
15. feb 2013

@mata71 mnam tie posuchy vyzeraju super 😉

bellada
15. feb 2013

Slepacia polievka, ako druhy chod iba masko z polievky so zelinkou a zemiakmi, dezert marhulovy kolac s marcipanom http://dobruchut.aktuality.sk/recept/2797/marhu...

efci
15. feb 2013

Tak som dorobila svoj prvy Red Velvet Cake v zivote. Kedze som vcera lamala rukami nad tym, ze ho neprekrojim na trikrat, tak som vlastne napokon zistila v recepte, ze pani podla, ktorej som robila, ho mala tiez iba na dvakrat prekrojeny http://dorty.artmama.cz/red-velvet Vyzera to byt prudko jedle 🙂 Nemyslela som si, ze plnka z mascarpone a slahacky bude taka dobra. Uvidime aky bude zajtra v reze a co povie mm 😎 Ja som este pod plnku svihla aj jahodovy lekvar.

danielaj
15. feb 2013

ja som dnes varila polievku so strúhanou zeleninou, haluškami a taveným syrom, parené buchty so slivkovým a marhuľovým lekvárom, posypané makom, orechami, grankom, na olovrant vajíčkovú pomazínku a idem piecť zákusky, malá má zajtra meniny, tak bude mini oslavička 😉

danielaj
15. feb 2013

@weissrose ano , ja robievam farárske rezne, a naozaj sú skvelé, tiež ich máme veľmi radi 😉
@miriamr kuk môj album, MUffinky a la Sacher, sú skvelé https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb... 😉

mysiatkoo
15. feb 2013

vcera nieco ako quiche co dom dal.... listkove cesto,por,sunka,cuketa,syr&mozarella, brokolica, smotana+vajicko.... dnes pecene kura s ryzou a mandarinkovym kompotom a vooobec netusim co na vikend...

lencyca
15. feb 2013

dnes zemiakova kysla s varenym vajkom,syn si rozkazal hranolky,svokra mi dala plnu misu parenych buchiet so sliv.lekvarom 😉

lencyca
15. feb 2013

@lululka555 krasna totricka 😉

zklimekova
15. feb 2013

zeleninová polievka zo včera a langoše, každý si ich dá tak , ako ich má rád 🙂

zklimekova
15. feb 2013

@abriela dnes som robila jogurtovú plnku podľa teba,dala som do nej aj mrazené maliny, ..tak som zvedavá čo povedia 🙂... trošku ostalo tak som vyskúšala aj ja a mne chutila veľmi 😉

miriamr
15. feb 2013

@danielaj veeeeľka vďaka, je rozhodnuté, idem ich spraviť 🙂 🙂 🙂

lencyca
15. feb 2013

@dabon Ahoj,mozem poprosit receptik na sisky?dakujem 😉

danielaj
15. feb 2013

@miriamr potom daj vedieť, či chutili, ja teda veľmi čokoládové zákusky nemám rada, ale tieto chutili aj mne a deti a muž ich veĺmi chválili, tak verím, že budú chutiť aj tebe a tvojej rodinke 😉

novakova2000
15. feb 2013

zemaikovo cesnaková polievka, spagety - masko kuracie s rajčinkami fazulkou chili cesnakom a nato parmezán 🙂

michaelamilan
15. feb 2013

@meinkonka jéééj tak tá vyzerá senzačne!!!! By ma ozaj nenapadlo spraviť pizzu na tortile!!!! Určite to vyskúšam 😝

nany100
15. feb 2013

brokolicová krémová, bravč.guláš s knedľou a sebe cestovinový šalát s tuniakom 😉

dadka75
15. feb 2013

Dnes zapekaný karfiol so šunkou a varené zemiačky na cibuľke a zajtra koložvárska kapusta.

rastulka
15. feb 2013

Ahojte,u nas dnes fazulova polievka zo včera a cuketove faširky s hranolkami 🙂
A torta mojej slečinke 🙂 narodky ma až v pondelok,ale oslava bude zajtra u našich 😀

megika1
15. feb 2013

@rastulka vyrazila si mi dych,je famózna 🙂

luciok
15. feb 2013

Palacinky plnené eidamom, nivou, vajíčkom a kápiou, obalené v strúhanke, vajíčku a opäť v strúhanke - sú tak chrumkavejšie. Veeeľká mňamka!! Vďaka za nápad dievčatá. 😉

trnka77
15. feb 2013

@dadka75 podľa akého receptu robíte koložvársku?

nelinka1311
15. feb 2013

@megika1 dík,dam vedieť ako to dopadlo 😉

nelinka1311
15. feb 2013

@luciok a super je v tom aj kukurica 😉

natal12
15. feb 2013

@rastulka ty si cukrárka no tedáááá 🙂 čo nepečieš torty na objednávky ?? ved ti to ide 🙂

moon1979
15. feb 2013

Pizza tyčinky len tak na hryzkanie 🙂

cesto :500g hladkej múky, 250g Hery, 100g kyslej smotany, 1 dl mlieka, sol, 1 vajce, 1/2 čl cukru, 1 kocka kvasníc
plnka: kečup alebo pretlak, salám podľa vlastnej chuti alebo šunku, syr (použila som bambino), pizza korenie

Z mlieka, kvasníc a cukru som si urobila kvások, zmiešala s ostatnými surovinami a vypracovala cesto tak, aby sa nelepilo (podla potreby treba ešte pridávať múku), ktoré som následne bez kysnutia hneď rozdelila na dve polovice a každú zvlášť rozvalkala na hrubku asi pol cm.

Kečup alebo pretlak som rozmixovala so syrom a šunkou alebo salámou (použila som NITRAN salam) na hladkú masu, ktorú som rovnomerne rozotrela na rozvalkané cesto. Po natretí som cesto preložila na polovičku a nakrájala na tenké 1 cm max 1,5 cm pásiky, ktoré som následne stočila do špirálky a preložila na plech ... z tohto množstva mi vzniklo 10 hrubých tyčiniek. Piekla som v rúre pri 200C 20 minút (treba sledovať a prispôsobiť svojej rúre) 🙂

efci
15. feb 2013

@rastulka uzasne!!!!"! Aj ja by som chcela byt taka sikovna.

zklimekova
15. feb 2013

@rastulka ty si sa rozbehla , keď sa tento mesiac skončí tak budeš profesionálka :D...krásna je kabelka ..čo jedna tortička to krajšia 🙂.... príjemnú oslavu a slečne všetko naj 😉