Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@megika1 tak tá vyprážaná niva je super,krasne som ju nakrajala a perfektne sa vyprážila.Obalila som ju len raz a normálne som skusila všetko naraz vypražiť a v pohode,vôbec sa neroztiekla,manžel vravel,že je to oveľa lepšie,ako obyčajný vyprážaný syr,takže tak 😉 žiadna pohroma sa nekonala
@erulka77 prosím recept.........
ahojte, my dnes dojedali frankfurtskú polievku, upiekli sme k tomu len zemiaky so slaninkou a k tomu kapustový šalát, na večeru boli grilované kuracie rezne a opekaná zelenina. zajtra bude vývar a bravčové marinované rezne a k tomu ryža, kompót. A keďže máme veľa jabĺk, tak upečiem niečo s jablkami. Včera som vyskúšala tieto tyčinky http://varecha.pravda.sk/recepty/celozrnne-gris.... Boli super, zjedli sa rýchlosťou blesku, nabudúce robím dvojitú dávku.
@levandullka super, vidim,ze aj ty si mufinkovala dnes,ja som tiez mala premieru a som spokojna s vysledkom 😉
@lululka555 U nas byvaju muffinky casto 🙂. Tieto boli naozaj narychlo ,,zbuchane", lebo som nemala vela casu, ale na moje prekvapenie sa vydarili 🙂. A kde su fotky tych tvojich???? 😀 Sup, sup 🙂 Ci som ich prehliadla? 😅
@lululka555 Jeeejda, ja som vazne slepa 😀. Krásne ich mas 🙂
namáčam rímsky hrniec a do neho dám piecť kačku...
Dnes kuracia polievka a kurča na zemiakoch pečené v rúre
na dnes kuracia polievka domace rezance,bravčové na paprike maslové halušky a urobim mojej babky čoko zakusok
my dnes bez polievky, pre mna a krpca kuraci perkelt na smotane a spaldove halusky a pre ocka pecene domace hurky (jaternice) a varene zemiaky...bude aj na zajtra
...kuraci vyvar,,,,svieckova na smotane,,,domaca zemlova knedla,,,,,,a bude jablkova strudla a pizza pecivo z listoveho cesta,,,pride navsteva🙂)pekny den
Pokracujeme v kapustnici 😝 a pre najmensieho pecene kuriatko s ryzou a broskynovy kompot 🙂
Na ranajky boli lievance 🙂
pečené kur. stehná s ryžou, a droždová polievka so zeleninou a liatym cestíčkom
včera som navarila a nejedlo sa tak mame dnes dnes mam vegeet :D paradajkovu polievocku , fašírky zo zemiakmi a jablkovú štrudlu 🙂
@levandullka ale malá mala najskôr len takú malú nádchu, potom jej to prešlo a bolela ju hlavička, sme mysleli, že chrípka, ale večer v piatok jej opuchli očká, vyzerala chúďatko, ako malý číňan a mala to aj ráno po zobudení, tak sme šli na pohotovosť a že to nejaká viróza, že jej to sadlo na očká, tak máme ATB ☹ a škôlka sa nekoná, len čo si začala zvyka´t po týždni mali chrípkové prázdniny, teraz zase týždeń nepôjde a potom sú jarné prázdniny, no na porazenie, dnes jej je už lepšie, už sa nesťažuje na hlavičku, ale očká stále opuchnuté, tak dúfam, že ZTB zaberú 😒
@levandullka krásne muffinky a ja milujem hlavne to ovocie, čo je na vrchu, pestujem ho aj v záhrade, mňam židovská čerešňa 😉
ahojte,, tak dnes hlivova polievocka pre jedneho synatora,kuraci perkelt pre najmensieho a pre nas starych vysmazana hliva s hranolami 😀 a kolacik-uz je a je mnam 🙂 karamelove cesto a tvarohova plnka s citronovou stavou,, osviezujuci-take mam rada 😉
Dnes zeleninova polievocka,Farárske rezne,ryža,zemiakova kaša, a kapustovo-uhorkovo-mrkovo-cibulkový šalát,na obrazku,a tu je link na fararske rezne 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=32433

@erulka77 ako robis ten termix? Dakujem