icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

abriela
21. feb 2013

@zuzkat1 to co sa pytas @womankc sa tyka mna. Zatial kazde 2 dni kilo dole. Je to mozno aj tym, ze moj spanok trva denne 5 hodin a z toho 30minut az hodinku spim poobede. Jem sice kazdu chvilku a ked tu pozeram na tie dobroty, tak hned si idem nieco spravit, zobrat 😀

eva7780
21. feb 2013

zienky co robievate striekane pecivo,moze ist do cesta aj hera???co mam recept tak tam ide palmarin a mam doma heru,treba to minut 😉 a nemam chut na kremovy zakusok 😝

zuzu1108
21. feb 2013

@danielaj Dakujeem 🙂

modrofuzik11
21. feb 2013

pre mna vyprazany syr🙂, pre kubka dobru polievku a zamiaky so zeleninou

linddi
21. feb 2013

šošovicovú na kyselo a langoše

lenka268
21. feb 2013

Dnes vysmazany karfiol, varene zemiaky a k tomu kysla smotana namiesto tatarky alebo uhorka. Kto co chce. Od vcera este zeleninova polievka.

lucikatn
21. feb 2013

@lululka555 @liviaf14 kočky ďakujem a určite všetko vyskúšam lebo to vyzerá že mňam ale podľa momentálnej chute víťazí tá nátierka 🙂 hor sa na ňu 😀 😀 😀

daniz
21. feb 2013

@eva7780 ja robím len z hery a ešte masla.
Tak na večeru bola obložená knedla vo vajíčku, dnes pučené / pečené zemiaky + zakysanka

azmuk
21. feb 2013

Dnes u nas doma: Pirvarok zo zelenej fazulky a k tomu mrkvove fasirky 🙂 Zdrave a lahke🙂

zuzkat1
21. feb 2013

@abriela jej ano. Zle som klikla. No ja som tiez nespavala viac a aj tak nic.
Akurat aj ja jem.langos a mam nachystane mafiny s ovocim

womankc
21. feb 2013

@abriela no tak vymeňme výšky a obe budeme akurááááááát xixixixiix 😀

bobinkask
21. feb 2013

ahojte dnes polievka z červenej šošovice so zeleninou a sviečková z kuracieho masa, grahamové cestoviny...

womankc
21. feb 2013

@zuzkat1 nie ja som priberala cez dojčenie , presne naopak ako je bežné a aj keď som kojila máličko , kilečká ostali t o abriela má teraz bábätko a tá chudne

womankc
21. feb 2013

@eva7780 podľa mňa môžeš kľudne použiť heru

mirellka
21. feb 2013

u nás zapekané vykostené stehná s nivou a smotanou k tomu ryža + dojedáme zemiakový prívarok so špekačkou a chlebom 😀 a psovi som uvarila kuracie srdiečka 😀

lencyca
21. feb 2013

ahojte,dnes sme bez polievky,kuracie sote so zeleninou,ryža,kapustový šalát 🙂

rosannar
21. feb 2013

dneska maggi z jedného hrnca - cestoviny s mletým mäsom a šampionmi 😀 uvidíme čo to bude za zázrak

megika1
21. feb 2013

@nakup ale s haluškami je to vynikajúce 😀 😀 😀

zuzkat1
21. feb 2013

@womankc hej.viem.prepac zle som klikla.

rastulka
21. feb 2013

Ahojte 🙂 My dnes dojedačky zo včera 😉 a huspenina 🙂

rastulka
21. feb 2013

@danielaj Dani,podla teba možem ten jojo krem použit do torty? 😵

miruska73
21. feb 2013

ahojte dnes dojedame ale akurat som zacala robit Kamilin chlieb (Magalovej) tak dufam ze savydari .....vyzeral bozsky tak uy sa neviem dockat... 😀

natal12
21. feb 2013

@pojezdalova myslíš na ten koláčik ?? ak hej tak tu je recept : http://ywettrecepty.blogspot.sk/2012/04/kolacik...

womankc
21. feb 2013

@zuzkat1 nič sa nestalo

zklimekova
21. feb 2013

dnes vajíčková polievka s brokolicou, šošovicový prívarok, klobáska, volské oko, chlebík 🙂...a ešte aj halušky od včera..máme toho až až 🙂
veľmi rozmýšľam nad tými kakaovými venčekmi čo ste tu robili tak možno do večera budú aj tie :D

saxana36
21. feb 2013

ja dnes ,zeleninova polievka,ryza a bravcove s lecom, bezlepkove marhulove gule ako dezert a synovi lebo je fajnovy,kuracie prsia zapecene s brosk,a syrom,a aby ostalo aj na zajtra vecera budu zemiakove placky plnene šampionmi

amdeis
21. feb 2013

My mame maskovo-zemiakovu polievku a na druhe kolozvarsku kapustu.

lenuss84
21. feb 2013

@zklimekova my mame toto zajtra na plane. 🙂

natal12
21. feb 2013

Takže konečne som prišla domov a idem si zamiesiť na langoše a hor sa na upratovanie 😠 tak sami nechce 😀

hobit
21. feb 2013

ja dojedam sulance (mnam) a malemu chlapovi robim mlete hovadzie masko dusene na postruhanej mrkve, kalerabe a cukete, k tomu ryzu, je to masozrut proste 🙂