Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zienky co robievate striekane pecivo,moze ist do cesta aj hera???co mam recept tak tam ide palmarin a mam doma heru,treba to minut 😉 a nemam chut na kremovy zakusok 😝
pre mna vyprazany syr🙂, pre kubka dobru polievku a zamiaky so zeleninou
šošovicovú na kyselo a langoše
Dnes vysmazany karfiol, varene zemiaky a k tomu kysla smotana namiesto tatarky alebo uhorka. Kto co chce. Od vcera este zeleninova polievka.
@lululka555 @liviaf14 kočky ďakujem a určite všetko vyskúšam lebo to vyzerá že mňam ale podľa momentálnej chute víťazí tá nátierka 🙂 hor sa na ňu 😀 😀 😀
Dnes u nas doma: Pirvarok zo zelenej fazulky a k tomu mrkvove fasirky 🙂 Zdrave a lahke🙂
ahojte dnes polievka z červenej šošovice so zeleninou a sviečková z kuracieho masa, grahamové cestoviny...
u nás zapekané vykostené stehná s nivou a smotanou k tomu ryža + dojedáme zemiakový prívarok so špekačkou a chlebom 😀 a psovi som uvarila kuracie srdiečka 😀
ahojte,dnes sme bez polievky,kuracie sote so zeleninou,ryža,kapustový šalát 🙂
dneska maggi z jedného hrnca - cestoviny s mletým mäsom a šampionmi 😀 uvidíme čo to bude za zázrak
Ahojte 🙂 My dnes dojedačky zo včera 😉 a huspenina 🙂
ahojte dnes dojedame ale akurat som zacala robit Kamilin chlieb (Magalovej) tak dufam ze savydari .....vyzeral bozsky tak uy sa neviem dockat... 😀
@pojezdalova myslíš na ten koláčik ?? ak hej tak tu je recept : http://ywettrecepty.blogspot.sk/2012/04/kolacik...
My mame maskovo-zemiakovu polievku a na druhe kolozvarsku kapustu.
@zklimekova my mame toto zajtra na plane. 🙂
Takže konečne som prišla domov a idem si zamiesiť na langoše a hor sa na upratovanie 😠 tak sami nechce 😀
ja dojedam sulance (mnam) a malemu chlapovi robim mlete hovadzie masko dusene na postruhanej mrkve, kalerabe a cukete, k tomu ryzu, je to masozrut proste 🙂

@zuzkat1 to co sa pytas @womankc sa tyka mna. Zatial kazde 2 dni kilo dole. Je to mozno aj tym, ze moj spanok trva denne 5 hodin a z toho 30minut az hodinku spim poobede. Jem sice kazdu chvilku a ked tu pozeram na tie dobroty, tak hned si idem nieco spravit, zobrat 😀