Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes mame sosovicovy privarok s vajickom a chlebom, mm mal k tomu opecene spekaciky a dezert jahody 😉
@rastulka No ja by som ho keď tak použila do nejakej nepečenej, alebo nejakej letnej sviežej tortičky, akože ten krém, ovocie a želé na vrch, do takej klasika torty sa podľa mňa nehodí, ale čo ja viem, možno ty by si mala iné chute a hodil by sa ti 😉 a inak tá sviečková z kuracích pŕs, že mńam, robila som k tomu kolienka a len tak sme sa zalizovali, ďakujem za tip 😉
vianocna kapustnica, masko na smotane s hlauskami a vecer narodim este haldu palaciniek aby poostavalo aj na zajtra, mame vybavovacky tak nestiham 🙂
dnes sme boli bez polievočky, ale za to sme mali sýtejší druhý chod - zemiakovú placku plnenú kuracím soté
@zklimekova prosím nevieš mi hodiť link na tie kakaové venčeky?
@5katarina7 síce odpovedám za @zlimekova ale snád nevadi 😀 tu je http://varecha.pravda.sk/recepty/kysnute-kakaov...
U nas sa dnes bude piect fasirka a k tomu privarok z fazulovych luskov a zemiakove pyre. Ja totiz teraz stale jedavam fazulky, sosovicku, cicer a podobne hovadiny. 😀
@natal12 cesto vydrzi aj tyzden. Aj ked kedysis som robila na langose cesto zemiakove a to som do chladnicky veru nedavala.
@rastulka registrujem tu jojo kolac, jojo krem. Co to je 😨 ??? Chcem byt v obraze
@ivetka1981 mnam, tak davno som nemala rizoto a tvoje vyzera tak lakavo 😉
@zklimekova ale dala by som si aj sosovicovy privar - jediny kt. oblubujem. Zial par tyzndou si na toto jedlo este pockam
@ivetka1981 Mňam, milujem rizoto a toto tvoje je ešte aj pekne naservírované
Včera a dnes sme si s mm urobili také rýchlovky: včera sme jedli šošovicovú polievku a omeletu so šunkou a dnes sme dojedli šošovicu a druhé bolo penne carbonara. Zatiaľ sa mi nikdy nepodarili tak, ako ich vedia urobiť v našej obľúbenej pizzerii, ale aj tak sme si pochutili
@mysiatkoo dokonale ako vzdy 😵 😉
dnes som robila prvýkrát bulharský šalát podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18381, práve sme ho chutnali a teda výborný je, mm povedal, že lepší ako z tej Billy 😀
@abriela nestresuj s vahou prosim ta, ja mam presne tvoju vysku aj vahu. A to chcem schudnut a teba to trapi ze chudnes? Ja som praveze nikdy takato tucna nebola, ak teda neratam tehu. Tam som mala 69kg pred porodom. No ale teraz fakt dufam ze minimalne tych 5kg dam dole, sa vobec takto necitim dobre 😖 lenze mi to nejde kedze chodim do tejto temy a hlavne danka mi nici moralku a po veceroch peciem jej dobroty z albumu 😀 no zabijem sa ked mi chuti ? 😀
Tak a to mam za to ze vas citam ked jem, padol mi fon do bryndzovych halusiek 😀 jezis este ze to nevidel drahy, by ma z koze zodral 😀 🙄
@ibajeho ja osm na strednej mala 65kg a bola som stihla. 60tka je moj ideal. Na druhej strane, mam aspon siroky zaber satnika a pocas tehu som vela veci ani nemusela kupovat 😀. Inak jasne, mozem sa tesit, ze mi tak spaluje a nidky som nemusela riesit nejake diety a obmedzovat sa. Mozno sa teraz poriadne rozjem a po odstaveni priberiem 😀.
Mas pravdu pozerat tuto temu, hlavne tie obrazky je nebezpecne 😉
@levandullka kým nemáš xxy kg tak je dobré 🙂
@natal12 ďakujem 🙂

Baby hocijaké cesto na langoše može ist do chladničky ??? chcem ich urobiť pár a ostatné dať do chladničky 🙂 a kolko vydrží ?? nepokazí sa??