icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
21. feb 2013

@ibajeho 😀 😀 😀 😀 tak ja som teda na vine? 😀
@abriela je to parádna plnka, tie cukríky tam zmäknú a je tam veľa chutí, podľa toho aké sú cukríky farby 😉 a ten šalát naozaj doporučujem, ja som si dala už 2x a to som večerala 😅 jaj baby váha 😅 no ja som nikdy tiež nemala problém s váhou, stále okolo 50 kg, meriam 170, vydávala som sa a mala som 50 kg aj s topánkami a šatami 😀 a to som nebola vychudnutá, normálna postava, pri oboch tehu som pribrala 12 kg a po každom púrode mi zostalo 4-5 kg a pekne som to zhodila, ale teraz sa na mňa kilečká lepia akosi viac, je to určite vekom, už nemám 20 ani 30 😒 teraz mám 64 a teda 5 by som chcela dať dole, ale keď ja nemám pevnú vôlu ani na cvičenie, ani na obmedzovanie v jedle, nikdy som nemala, čo sa zabijem 😀

aadulik2110
21. feb 2013

cestíčko na kaizerky nachystané (pekne si kysne) a zarábam na bábovku zo zakysanky

natal12
21. feb 2013

@danielaj Danka, ty si dospelá žena a si vysoká a máš 64 kg ?? tak to si chudá 😀 😀 ja čo chvila budem mať 20 som mladá ale výšku mám 160 cm a 58 kg 😀 😀 😒

aadulik2110
21. feb 2013

@natal12 ja mám 164 a v tvojom veku som vážila 55kg... a nepribrala som veľmi - v priebehu 10 rokov som sa dostala na 60kg, počas tehu som pribrala 13kg a teraz vážim 58kg.... takže pohodička 🙂

natal12
21. feb 2013

@aadulik2110 no, ale ja by som rada schudla ktovie či sa zmestím do plaviek v lete 😠 😒

natal12
21. feb 2013

Moje dnešné langoše 🙂 kombinácie poznáte už predsa 😀 mne sa nikedy nepodaria vždy spravim bárs jaké tvary :D

abriela
21. feb 2013

@natal12 v tvojom veku som mala 64kg a teraz 57 😀 a mam o .... uff az 17 rokov viac 🤐

natal12
21. feb 2013

@abriela no a bola si silnejšia alebo chudšia skor ?? kamarátka má 62 a skor chudá je, závidim jej 😒

miruska73
21. feb 2013

caute kocky tak vy si takto pekne pochvalujete kilecka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ved ste vsetky take triesocky tenucke to ja pred 20 rokmi na svadbe tehotna 47kg a 158 vyska a terz haaaaaaaaaaaaamba velika kedze som uz dva roky tesne po porode 😀 😀 😀 😀 😠 😠 😠 😠 😠 tak krasnych 7O ani som vam nemala pisat lebo ma zrusite s tejto fajnej stranky ....no a idem vam vychvalit ten chlebik Kamili magalovej je fajnovy tak vrelo odporucam aby sa aj vam trosku prilepilo na tie ritusky..... 😀 😀 😀

mysiatkoo
21. feb 2013

@zklimekova @luciok @lululka555 dakujem baby 😉 a este ked stravnikom xuti, radost varit 😎

abriela
21. feb 2013

@natal12 vzdy som bola stihla, kedze meriam 178cm a aktivne som sportovala. Neries vahu. Na mna silnejsi ludia napr. posobia milsie aj ked zvycajne taky baculkovia a ty k nim urcite nepatris. Dolezitejsie je, ze sme zdraví aj ked je to fraza, ale ked si chora uvedomis si, ze je to naozaj najdolezitejsie

zuul
21. feb 2013

babulky prosim ako sa mi zarucene podari kuskus??????????????? dakujem velmi.

my zajtra spenatova kremova a cestovinky s paradajkovo, spenatovou omackou.

titkovamiriam
21. feb 2013

dnes zeleninova polievka a kapustne fliacky 🙂

lenuss84
21. feb 2013

@mysiatkoo nadherne fotky!uz len ocami sa clovek naje z nich.nieto este ako to musi skvelo chutit 🙂

natal12
21. feb 2013

baby prpsim ako skladujete langoše ?? mám ich zabalit do igelitky to stačí ??

lenuss84
21. feb 2013

@natal12 aj mne sa vzdy podaria ,,bars jake tvary" 🙂 joj nadherne slovne spojenie.sa mi ľúbi 🙂

natal12
21. feb 2013

@lenuss84 a ako ich skladuješ aby boli aj na druhý den fajn 🙂 ???

zklimekova
21. feb 2013

naša dnešná večera a pre niekoho aj raňajky..kto sa rýchlo zobudí .... :D

juranka
21. feb 2013

@azmuk ahoj, prosim ta ako sa robia tie mrkvove fasirky? prosim prosim receptiiiik 🙂

lenuss84
21. feb 2013

@natal12 ja cesto dam do olejom natreteho igelit.sacku a do chladnicky.vydrzia aj 2-3dni.teda,tak dlho mi este pravdupovediac nevydrzalo cesto,pretoze sa zjedlo skor 🙂

lenuss84
21. feb 2013

@zklimekova super!babky,vy ma tak provokujete tymito vencekmi.ja cely tyzden vypekam-rozky,chleba,kaiserky.a zajtra sa chystam na pletenky.a uz ma pokusa mysel,ze v sobotu spravim aj tieto venceky 🙂 na nedelne ranajky s maslom,dzemom a kakavkom 🙂

slniecko77
21. feb 2013

@zklimekova prosim ta mozes mi poslat recept? dakujem 🙂

aadulik2110
21. feb 2013

bábovka upečená a dnešná premiéra kaiseriek (mne sa skôr podarili žemličky), ale vyzerajú úžasne - som zvedavá ako budú ráno chutiť

natal12
21. feb 2013

@lenuss84 dakujem, ale ja myslim už hotové langoše 🙂

nakup
21. feb 2013

@abriela aj ja na tvojú váhu chudnutia zareagujem ja mám výšku 158 cm a v oblečení a v bunde som vážila 42 kg ke´d som raz bola u masérky a začala ma masírovať tak sa pýtala na váhu a ja že 42 a ona mi hovorí choďte na váhu, maserka bola slepá (mala šedý zákal ) iba obrysi videla a ja veď nevidí ... keď sa váha zapla prehovorila 😀 postavte sa na váhu, vašá váha je 38 kg tak som sklopila uši 😀 😀 😀 😀 dnes na váhe oblečená čo som vážila 42 kg mám 47 kg a tiež ma to hnevá nezmestím sa do ničoho a chudnúť sa ni nedarí zčaly problémy so štítnou žľazou a priberám nikto chudne a niekto naopak račej byť bacuľka a byť zdravá ako chudá s chorobami

slniecko77
21. feb 2013

@zklimekova dakujem, ukladam a dufam, ze sa mi vydaria ako tebe 😉

nakup
21. feb 2013

@natal12 ale zabal poriadne aby neobschly a druhý krát urob cesto čo môžeš držať v chladičke a urobíš stále čerstvé

ibajeho
21. feb 2013

@danielaj ano ty si vinovata, jak by povedala moja babka 😀 sak ale fakt stale nieco skusam a to ked sme sa s mojim drahym spoznali tak som mu hovorila ze nech si zvykne na to ze bude musiet on varievat lebo ja na take niesom ze ma to nebavi. A vcera som zas tam nieco v kuchyni kuzlila a tak dosiel za mnou ze: pocuj, ze teba to varenie bavi 😀 no tak akosik ma zacalo odkedy sem chodim a hlavne ked vidim jak im chuti bastit, hlavne teda malemu no tak ma to pohana stale dopredu a snazim sa viac. No a potom samozrejme ked vsetko co navarim aj ochutnam, tak tie kilecka si na mne dobre gazduju 😀

ibajeho
21. feb 2013

@natal12 tak ale to zalezi aj na postave ako to mas proporcne vysporiadane. Vies ze ako vyzeras, lebo niekto moze mat viac ako druhy a vyzera chudsie. A niekto ma len tazke kosti, alebo to aspon o sebe rad hovori 😀 ja som v tvojom veku mala 49,5 kg 😀 ale uznavam ze n moju vysku to bol extrem, som bola jak vesiak na oblecenie. Ale ako ti pisala abriela, mozno aj ty po porode schudnes 🙂