icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rastulka
21. feb 2013

@danielaj 😀 Už je kremik hotovy 😉 ja som kupila tie kauflandacke 300g za 0,99e 😉 Bohato to stačilo,allle je vyborny 😝

@danielaj @abriela @natal12 baby neriešte tie kg 😉 ja mam 156cm a 59kg 😅 😅 😅 hamba mi na hlavu 😀 😀 😀

rastulka
21. feb 2013

@zklimekova krasne ich maš 😉 šikulka 🙂

danielaj
22. feb 2013

@miruska73 😀 😀 😀 ty vieš vždy tak super pobaviť, 😀 no veru nebudeme sa asi o kilách baviť, veď tu sme na to, aby sme dobre a veľa varili a piekli 😉
@ibajeho 😀 priznávam sa teda, som vinovatá 😀 a máš pravdu, hne´d sa s radosťou varí, keď ostatným chutí a veru táto téma je nákazlivá veľmi 😉 joj, len mi to tu bude chýba´t, v utorok už do práce, dúfam, že budem stíha´t dočítavat, čo dobré sa tu varilo a pieklo 😉

danielaj
22. feb 2013

@rastulka no tak už sme sa tu postupne začali odhaľovať 😀 váha, výška a teda dosť, ideme rozmýšľa´t, čo dnes dobré navaríme a napečieme, aby sme si tie miery popravili 😀 pekné ránko 😉

fordikford
22. feb 2013

na dneska krémová šamionová cesnakovy posúch a druhe zemiaková kaša vypražane šampiony 🙂 pekne ránko

azmuk
22. feb 2013

@juranka ahoj. pozri môj fotoblog. tam mám článok s receptom. 😉

ivetka1981
22. feb 2013

Dnesne ranajky od ocka.....leco s paradajkovymi lienkami a vajickovou myskou🙂 😉

abriela
22. feb 2013

Dnes zeleninova polievka a halusky s tvarohom.

Cez vikend sa chystam na steak, lebo som nasla v mrazaku rostenku - snad sa podari. Nemáte nejaky osvedceny recept? 😕
Baby a co poradite z brokolice? Chcem spravit nieco zdrave, kedze drahy chudne, ale nikdy som brokolicu nerobila. Pouzit ju len ako dusenu k masku?

hobit
22. feb 2013

@abriela este lepsia bude parena 🙂

veve39
22. feb 2013

@abriela vcera som robila brokolicovu kremovu polievku - je skvela...aj brokolicovy nakyp je fajn
ale brokolica dost spsobuje naduvanie, tak ked kojis aby babo nemalo problem...

cherryl
22. feb 2013

vonku snezi , ked pojdeme von nestihnem spravit polievku poradte polievku hotovu za pol hodku ale nie vajickovu mali sme nedavno 😎

abriela
22. feb 2013

@veve39 dakujem za upozornenie
@cherryl v telerane som videla ako kuchar Herko vari paradajkovu polievku, ale robila som uz podobne aj syrovu. Namocil do vody chlieb, dal varit, potom ho rozmixoval. Ja zvycajne namocim chlieb a hned mixujem a az potom varim. Pridas bud pretlak- ak je to paradajokova polievka, resp. taveny syr, ochutis. Do syrovej som dala aj polovicku bujonu. Cela polievka sa vari asi 5 minut a priprava zaberie asi 15 minut. Polievka je husta a chutna, plus ziadna zaprazka.

mirellka
22. feb 2013

ahojte u nás dnes bez polievky ...budú bryndzové halušky a chcem skúsiť koláčik z kyslej smotany 🙂

mirellka
22. feb 2013

tak opravujem sa keďže @abriela narobila chute so syrovou polievočkou tak ju skúsim 🙂

natal12
22. feb 2013

@rastulka juchúú takže nejsom sama 😀 😀 😀 vidím že aj dospelé ženy su nízke 😀

rosannar
22. feb 2013

včera som robila tie maggi nápady z jedného hrnca a dá sa to zjesť 😉
zajtra budú asi dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 😉

abriela
22. feb 2013

@mirellka Ja som syrovu robila cez vikend prvykrat. Mala osm taveny syr z mraznicky a nechutil velmi dobre. Do polievky som zamixovala este aj pazitku. Ale priznavam sa, ze ked drahy vidi ako ja pripravujem polievky, len kruti hlavou. Ale jeho zaver je taky, ze z hocijakej "gebuziny" dokazem spravit uzasnu polievku 😀 . S chlebom som zahustovala este aj hrachovu polievku a poloviciak nechcel verit, ze tam nieje maso 😉 .

tinuskaha
22. feb 2013

dnes fasirky z ovsenych vlociek(zamiesam tam aj tuniaka) zemiaky a k tomu nejaky kompot kto co bude chciet a zo vcera sa zvysilo kusok chinois 😉

abriela
22. feb 2013

@natal12 co to tu pises 😨 😨 😨 aj ja som dospela. (zartujem a myslim to usmevne). 😀 😀 😀

snu
22. feb 2013

ranecko,, dnes mame zemlovku a zo vcera este plnena zemiakova placka..

mirellka
22. feb 2013

@abriela moja dcera nemá rada tie zásmaškové chute a tak mi moc polievky papať nechce no ešte som ani nepočula o tom že rozmixovať chleba 😀 a moja polovička zas miluje husté polievky 🙂 akurát včera som nakúpila lunex tak uvidím čo vykúzlim 🙂 to je super že vieš z hocičoho vykúzliť mne zas tak dobre fantázia nefunguje 😀 ale vraj čo som tehu tak varím lepšie 😀 😀

erulka77
22. feb 2013

@natal12 na tvare nezalaží hlavne že chutia 😉

betka22betka
22. feb 2013

šošovicový prívarok s vareným vajcom alebo vareným párkom./ prívarok je ešte v hrnci, teraz som dovarila/

abriela
22. feb 2013

@mirellka pozeram, ze cakas augustovcatko. Gratulujem a prajem vsetko dobre. Je mi to blizke, lebo v roku 2011 som patrila medzi augustovky aj ja.
Moj zas klasicky vyvar vola - vodova polievka. Takze sa snazim varit bud mixovane, alebo take kremove, hustejsie polievky. Teraz som si dala zavezok, ze musim mat kazdy den polievku aj ked cez tyzden ju jedavam aj 3 dni, kedze som sama len s drobcom.

womankc
22. feb 2013

@ibajeho 😀

lucikatn
22. feb 2013

hlivový perkelt s cestovinami a idem vyskúšať tieto sušienky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=52484

mirellka
22. feb 2013

@abriela no tak to máme chlapov rovnakého názoru na polievky 😀 ďakujem za gratulku aj prianie 🙂 Polievočky sú zrdavé na žalúdok aj ja ich mám rada ale keď mi niekto iný navarí 😀 no ale dnes sa musím do toho pustiť sama 😠 tak idem na to 😀

womankc
22. feb 2013

tak som sa dievky veľmi dobre pobavila na tých Vašich nešťastných váhah . tak moje pekné ja mám 164 cm a keď som sa vydávala mala som ledva 50kg, ale to len kvôli ochoreniu žalúdka vždy som bola skôr taka baculkatejšia , tak okolo tých 60kg až 65 a to som si strááááášne tlstá pripadala no a tak som sa nejako cez stresy a nervy pekne krásne prepracovala až takmer k 90tim kilám za tie roky !!!!!!!!!! takže to ja považujem ako dôvod k stresu. Pekné ste a každá jedna ste akurát a hlavne natal 12 ty fakt nemáš čo riešiť , máš správnu váhu . Ja sa potrebujem dostať na 65kg, ak by som sa dostala na mojich 60 vysnívaných, to by sa mi doma klaňali a mm by ma zas na rukách nosil, teraz by ho leda ruplo buheheheh 😀 , On sa tak minule smial, že vždy som skučala , že som tlstá a to aj v období tých 50kg , a že teraz , keď už fakt mám nadváhu , som akási kľudná a vôbec sa nesťažujem, teraz som opäť prinútená držať prísnu váhu a tak aj kilá idú dole doteraz som sa dostala na nejakých asi 84kg , jedno pravidlo, papať zdravé , obmedziť pečivo a múčne jedlá, nejesť nič mastné a hlavne žiadne sladkosti a ide to dole, no ale ako sa trápim, keď ja mám taký istý problém ako danielaj rada varím, papám málo cvičím 😝 😖 🙂 😉 teraz keď musím tak to ide, ale keby ste vedeli ako trpím , keď tu dávate také dobroty bébébébébb Poľutujte ma xixixixi

lizatko1009
22. feb 2013

mate co vraviet o vahe, ja 165cm a 42kg, takze varene bolo v noci na dnesny obed, blbe foto, fotene v noci, francuzska polievka, a plnene kuracie zavitky so spenatom, sunkou, syrom, smotanovo syrovo sampinonova zalievka, ryza

danielaj
22. feb 2013

@abriela
@mirellka baby, ja robievam často túto chlebovú polievku a je naozaj výborná, máme ju veĺmi radi, doporučujem vyskúša´t a je hotová za pár minút http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36874 😉