Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zklimekova krasne ich maš 😉 šikulka 🙂
@miruska73 😀 😀 😀 ty vieš vždy tak super pobaviť, 😀 no veru nebudeme sa asi o kilách baviť, veď tu sme na to, aby sme dobre a veľa varili a piekli 😉
@ibajeho 😀 priznávam sa teda, som vinovatá 😀 a máš pravdu, hne´d sa s radosťou varí, keď ostatným chutí a veru táto téma je nákazlivá veľmi 😉 joj, len mi to tu bude chýba´t, v utorok už do práce, dúfam, že budem stíha´t dočítavat, čo dobré sa tu varilo a pieklo 😉
na dneska krémová šamionová cesnakovy posúch a druhe zemiaková kaša vypražane šampiony 🙂 pekne ránko
Dnes zeleninova polievka a halusky s tvarohom.
Cez vikend sa chystam na steak, lebo som nasla v mrazaku rostenku - snad sa podari. Nemáte nejaky osvedceny recept? 😕
Baby a co poradite z brokolice? Chcem spravit nieco zdrave, kedze drahy chudne, ale nikdy som brokolicu nerobila. Pouzit ju len ako dusenu k masku?
vonku snezi , ked pojdeme von nestihnem spravit polievku poradte polievku hotovu za pol hodku ale nie vajickovu mali sme nedavno 😎
@veve39 dakujem za upozornenie
@cherryl v telerane som videla ako kuchar Herko vari paradajkovu polievku, ale robila som uz podobne aj syrovu. Namocil do vody chlieb, dal varit, potom ho rozmixoval. Ja zvycajne namocim chlieb a hned mixujem a az potom varim. Pridas bud pretlak- ak je to paradajokova polievka, resp. taveny syr, ochutis. Do syrovej som dala aj polovicku bujonu. Cela polievka sa vari asi 5 minut a priprava zaberie asi 15 minut. Polievka je husta a chutna, plus ziadna zaprazka.
ahojte u nás dnes bez polievky ...budú bryndzové halušky a chcem skúsiť koláčik z kyslej smotany 🙂
včera som robila tie maggi nápady z jedného hrnca a dá sa to zjesť 😉
zajtra budú asi dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 😉
@mirellka Ja som syrovu robila cez vikend prvykrat. Mala osm taveny syr z mraznicky a nechutil velmi dobre. Do polievky som zamixovala este aj pazitku. Ale priznavam sa, ze ked drahy vidi ako ja pripravujem polievky, len kruti hlavou. Ale jeho zaver je taky, ze z hocijakej "gebuziny" dokazem spravit uzasnu polievku 😀 . S chlebom som zahustovala este aj hrachovu polievku a poloviciak nechcel verit, ze tam nieje maso 😉 .
dnes fasirky z ovsenych vlociek(zamiesam tam aj tuniaka) zemiaky a k tomu nejaky kompot kto co bude chciet a zo vcera sa zvysilo kusok chinois 😉
ranecko,, dnes mame zemlovku a zo vcera este plnena zemiakova placka..
@abriela moja dcera nemá rada tie zásmaškové chute a tak mi moc polievky papať nechce no ešte som ani nepočula o tom že rozmixovať chleba 😀 a moja polovička zas miluje husté polievky 🙂 akurát včera som nakúpila lunex tak uvidím čo vykúzlim 🙂 to je super že vieš z hocičoho vykúzliť mne zas tak dobre fantázia nefunguje 😀 ale vraj čo som tehu tak varím lepšie 😀 😀
@mirellka pozeram, ze cakas augustovcatko. Gratulujem a prajem vsetko dobre. Je mi to blizke, lebo v roku 2011 som patrila medzi augustovky aj ja.
Moj zas klasicky vyvar vola - vodova polievka. Takze sa snazim varit bud mixovane, alebo take kremove, hustejsie polievky. Teraz som si dala zavezok, ze musim mat kazdy den polievku aj ked cez tyzden ju jedavam aj 3 dni, kedze som sama len s drobcom.
hlivový perkelt s cestovinami a idem vyskúšať tieto sušienky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=52484
tak som sa dievky veľmi dobre pobavila na tých Vašich nešťastných váhah . tak moje pekné ja mám 164 cm a keď som sa vydávala mala som ledva 50kg, ale to len kvôli ochoreniu žalúdka vždy som bola skôr taka baculkatejšia , tak okolo tých 60kg až 65 a to som si strááááášne tlstá pripadala no a tak som sa nejako cez stresy a nervy pekne krásne prepracovala až takmer k 90tim kilám za tie roky !!!!!!!!!! takže to ja považujem ako dôvod k stresu. Pekné ste a každá jedna ste akurát a hlavne natal 12 ty fakt nemáš čo riešiť , máš správnu váhu . Ja sa potrebujem dostať na 65kg, ak by som sa dostala na mojich 60 vysnívaných, to by sa mi doma klaňali a mm by ma zas na rukách nosil, teraz by ho leda ruplo buheheheh 😀 , On sa tak minule smial, že vždy som skučala , že som tlstá a to aj v období tých 50kg , a že teraz , keď už fakt mám nadváhu , som akási kľudná a vôbec sa nesťažujem, teraz som opäť prinútená držať prísnu váhu a tak aj kilá idú dole doteraz som sa dostala na nejakých asi 84kg , jedno pravidlo, papať zdravé , obmedziť pečivo a múčne jedlá, nejesť nič mastné a hlavne žiadne sladkosti a ide to dole, no ale ako sa trápim, keď ja mám taký istý problém ako danielaj rada varím, papám málo cvičím 😝 😖 🙂 😉 teraz keď musím tak to ide, ale keby ste vedeli ako trpím , keď tu dávate také dobroty bébébébébb Poľutujte ma xixixixi
@abriela
@mirellka baby, ja robievam často túto chlebovú polievku a je naozaj výborná, máme ju veĺmi radi, doporučujem vyskúša´t a je hotová za pár minút http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36874 😉

@danielaj 😀 Už je kremik hotovy 😉 ja som kupila tie kauflandacke 300g za 0,99e 😉 Bohato to stačilo,allle je vyborny 😝
@danielaj @abriela @natal12 baby neriešte tie kg 😉 ja mam 156cm a 59kg 😅 😅 😅 hamba mi na hlavu 😀 😀 😀