icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

betka22betka
23. feb 2013

@rastulka paráda......

rainbow1
23. feb 2013

pekný deň 🙂 , u nás dnes : polievka rascová s vajíčkom, bravčové rezne, zemiaková kaša pre deti, pečené zemiaky pre nás a ako príloha pečená repa s cesnakom, veľká mňamka 😉

zklimekova
23. feb 2013

@rastulka tortička je krásna, šikulka 🙂

rastulka
23. feb 2013

@betka22betka
@zklimekova Dakujem 😀

zklimekova
23. feb 2013

dnes syrová polievka so zemiakmi a rizoto s kuracím maskom , posypané syrom 🙂

ellit
23. feb 2013

tak ja som sa dneska dala na rizoto z morcacieho maska a pecenu kačičku s loksami a kapustou a s chlapcami budem piect mafinky s nutelou 🙂 , takze ak mi kacka nezhori, bude aj na zajtra.
A mam v mrazaku nejaku tu sliepku od svokry, tak sa pokusim spravit este na zajtra pravy slepaci vyvar, ked uz tie choroby nas obhanaju 🙂

hokejka111
23. feb 2013

francuzske zemiaky, salat kapustovo- mrkvovy, polievka zelerova s ovsenymi vlockami,,,,,,,,a pernik🙂)na rychlo,,,,zajtra bude paradajkova polievka, a pizza🙂....

mata71
23. feb 2013

ahojte,dnes pečené zemiaky,opražené rybie filety obalené v muke a paprike,, a hruškovo-citronový kompot.

zuzkat1
23. feb 2013

Baby ako dlho mam robit knedle v hrnci na klasickom paraku? vzdy robim v parnom hrnci ale nechce sa mi ho umyvat. 😖

martinka354
23. feb 2013

Ahojte chcem poprosiť receptík na jojo rezy,dakujem

hyta
23. feb 2013

U nás karfiolová polievka a kuracie rezníky v cestíčku so syrom, cesnakom a bylinkami, k tomu opečené zemiaky a zeleninový šalát.

bobinkask
23. feb 2013

@rastulka peknučká tortička si velká šikulka 😉

mravvcek
23. feb 2013

baby nemate nejaky dobry receptik na pizza stangle?

abriela
23. feb 2013

dnes: zeleninova polievka, steak, opekane zemiaky, sampiony so smotanou
Ako zakusok tieto nekysnute sisky - robila osm ich v tvare kvetinky, boli skvele http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23137

abriela
23. feb 2013

@mravvcek ja robim taketo:
450g hl. muky, 2 deci vlaznej vody, pol deci olivoveho oleja, polka kocky drozdia, lyzica soli... vymiesime, vyvalkame asi na 1 cm, pokrajala na pasiky. Peciem to na 200 stupnov, 8 minut... su biele, ale makke, po upeceni sa potru olivovym olejom so solou a pretlacenym cesnakom ,vtedy chytia aj trochu farbu.
Jedavame so syrovou (kysla smotana, syr alebo roztopim syr, pridam mlieko a necham vychladnut) a ostrou omackou (kysla smotana, pikantny kecup)
Trosku ina varianta: http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-tycinky-...

martul
23. feb 2013

@zuzkat1 V klasickom hrnci 20 min, prikryté pokrievkou.

libka1
23. feb 2013

@rastulka dakujem 😉 a ten korpus si kolko krat prerezala? ja sa bojim toho zdobenia hlavne, len raz som potahovala K2, ty si cim potahovala?

rastulka
23. feb 2013

@bobinkask Vdaka 🙂

rastulka
23. feb 2013

@libka1 na 3x,pozri foto o stranu spat 😉 Ja potahujem želatinovkou http://varecha.pravda.sk/recepty/zelatinova-pot... 🙂 Je perfektna pružna 😉

luciok
23. feb 2013

@chantalle hmmm venčeky - mňam mňam mňam mňam mňam 😝

reni1512
23. feb 2013

Dnes to bola zemiakova so zelenikou 🙂 drahy varil 🙂 aaa kolozvarska kapusta, zajtra to bude moja najmilovanejsia :D koprova omacka 🙂 mamkina...!

betka22betka
23. feb 2013

@nelly3 pstruha som už pripravovala aj takto : 1. posolím, obalím v polohrubej múke, do ktorej som dala červenú mletú papriku a na olivovom oleji upečiem do chrumkava, 2. posolím, priložím 2 plátky masla k rybe a zabalím do alobalu, pečiem v rúre cca 30 min. pri 180 stup. Ak máte radi pikantné jedlá, môžeš dať aj mleté čierne korenie.

libka1
23. feb 2013

@rastulka aha, tu fotku som si predtym nevsimla, super vyzera aj zvnutra, tu zelatinovu hmotu vobec nepoznam, dakujem za radu

tortelinka
23. feb 2013

baby ktore ste piekli pudingovy kolac, poradite? po upeceni bol strasne nizky, cesto tuhe, take vajickove...neviete co som pokazila?

mariankas
23. feb 2013

U nás dnes hovädzia polievka s rezancami, rajčinová omáčka s knedľou a mäskom z polievky a naše obľúbené lasagne s mletým mäsom. A piekla som moravské koláčiky - len tvarohové, tvarohové s lekvárovou bodkou a opačne 😉 , každému podľa chuti 😉

simonka16
23. feb 2013

Prave sa pecie pizza ···

mariankas
23. feb 2013

@danielaj Už som robila ten rybí nákyp od Teba (http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=90914), no ja som dala celý balík pangasius a 4 vajcia, zdalo sa mi to málo ten jeden filet. A veľmi sa to nafúklo a potom mi to spľaslo. No chuťovo to bolo vynikajúce, všetkým nám to chutilo. Ďakujem za fajn recept.

lizatko1009
23. feb 2013

bryndzaky a lievance

ibajeho
23. feb 2013

@nakup prosiiiiiim ta! Raz si mi pisala recept na kelovu polievku aj som ju podla teba robila a famizna bola a jak na potvoru som si nezapisala recept. Dnes som chcela varit a nevedela som to najst. Mohla by si mi teda este raz napisat ako tu kelovicu robis? Diky moc 😀

atiatko
23. feb 2013

Ahojte babenky - tak u nás dnes kurací vývar s mrkvou a pórom + krupicové halušky a slivkové knedle s opečenou sladkou strúhankou 😉 ako dobre, že som si na jeseň okrem pečenia lekváru odložila niekoľko sliviek do mraziaku 🙂 no a na zajtra nám polievočka zostala a hlavné jedlo bude živánska v alobale a mrkvový šalát pre synčeka a ľadový šalát pre nás s ocinkom k tomu 🙂 Krásny večer kucháročky 😉