icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
24. feb 2013

@nelinka0401 je zdravší a má troška inú chuť, nám veľmi chutí 😉

anos18
24. feb 2013

@danielaj Myslela som, ze su od Teba. Ty si ich nepiekla. Ale ved to nevadi. 🙂

danielaj
24. feb 2013

u nás dnes klasika nedeľná slepačia polievka, zapekané obrátené rezne z bravčového karé, pečený bôčik plnený žemľovo-bylinkovo plnkou, hranolky, ryža, šalát s čínskej kapusty 😉

danielaj
24. feb 2013

@anos18 nie nie, nerobila som ich ešte, ale sa chystám najbližšie 😉

anos18
24. feb 2013

@danielaj Su vyborne.

jolly84
24. feb 2013

@michaelamilan misy pekne, ale Milanko je nadherny)

bobinkask
24. feb 2013

ahojte u nás dnes brokolicová polievka s grahamovou cestovinou bravčová panenka na prírodno, opekané zemiaky, polný šalát s cherry paradajkami a mozarelou a mala som tortičkový víkend prvá pre kámošku, terč je mužíkovi k narodeninám a posledná len tak zostal mi korpus tak som vyskúšala pribináčikovú plnku z acidka 🙂

ellit
24. feb 2013

@moon1979 ak by som nemala cas na roladku, dalo by sa to urobit napriklad ako zapekane? zeby som to navrstvila, alebo to uz by nebolo ono.

danielaj
24. feb 2013

@bobinkask nádherné, ako vždy, si šikulka 😉

moon1979
24. feb 2013

@ellit nie je nič časovo náročné na tomto recepte, možno to len náročne vyzerá, aj rolovanie ide veľmi rýchlo za pomoci tej folie, takže žiadny strach 🙂 ... potom už len na trošku iný spôsob urobiť mäsko na štýl pečenej fašírky, ale vrstvila by som mozaikovite syr nakrájaný na dlhé valčeky, mrkvu, papriku, všetko by som navrstvila do formy napr. na srnčí chrbát a tak upiekla 🙂

zklimekova
24. feb 2013

@michaelamilan malý je krásny , blahoželám, tak si sa dočkala, užívaj si ho 🙂

zklimekova
24. feb 2013

@bobinkask krásne 🙂

ellit
24. feb 2013

@moon1979 dakujem 🙂

mysiatkoo
24. feb 2013

@veve39 tesi ma, ze xutilo 😉
@michaelamilan ptfuj ptfuj krasne babatko... vela zdravia obom!

my dnes telacie s ciapkou zo sampionov,slaninky, cibulky a rozkov, zelena fazulka a opekane zemiaky, polievka zeleninova (obed varil mm)...a dezert uz aj padol...makovo-visnova strudla

mysiatkoo
24. feb 2013

@bobinkask kraaaaaaaaaaaaaaaasne 🙂

libka1
24. feb 2013

@bobinkask nadherne 😵 , mozem sa spytat cim potahujes ty?

abriela
24. feb 2013

kuraci vyvar, pangasius v horcicovej omacke, opekane zemiaky a dezert aj dnes vcerajsie sisky z tvarohoveho cesta

abriela
24. feb 2013
zklimekova
24. feb 2013

@mysiatkoo mňááám vyzerá to super...ako vždy :D

natal12
24. feb 2013

@nelinka0401 @danielaj baby viete čo sami stalo ☹ mne to cesto nevyšlo, musela som dorábať piškotové cesto z 1 vajičk, a potom som ho rozdelila na dve časti a zafarbila kakaom. Ja som vedela že sami nepodarý 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

zklimekova
24. feb 2013

dnes slepačia polievka s rezancami, knedľa a maďarský guláš , marinované bravčové masko a dusená mrazená zeleninka 🙂

nakup
24. feb 2013

@michaelamilan krásny vytúžený drobec, srdečne gratulujem

rastulka
24. feb 2013

@bobinkask Kráááásne 😉 🙂

bobinkask
24. feb 2013

@libka1 dakujem ja potahujem kupovanou hmotou smartflex velvet ...ešte prednedávnom som potahovala cukríkovou len tá nikomu u nás nechutila alebo mliečným marcipánom tá zas velmi chutila ale mne sa s nou už nechce paprat 😉 a tak som začala s tou kupovanou tú mi doma aj zjedia aj sa mi s nou dobre robí 😉

levandullka
24. feb 2013

Narodeninový cheesecake sa pre nezohnateľnosť riccoty ruší ☹. A nakoľko oslávenec odmieta akýkoľvek iný druh narodeninovej torty, zrejme nebude nič ☹

azmuk
24. feb 2013

Geniálny nedeľný dezert - mrkvova torta

luciok
24. feb 2013

@michaelamilan Gratulujem k drobčekovi

bobinkask
24. feb 2013

@rastulka
@danielaj
@zklimekova
@mysiatkoo dievčence dakujem 😵

veve39
24. feb 2013

@azmuk podla akeho receptu si robila tortu ? vyzera skvele 🙂
uz dlhsie sa chystam aj ja na mrkovy kolac/tortu, este nejako casovo nevydalo 😉 ...ale vsetci co skusili ich chvalia...

bobinkask
24. feb 2013

@michaelamilan gratulujem nádherné bábo