Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
u nás dnes klasika nedeľná slepačia polievka, zapekané obrátené rezne z bravčového karé, pečený bôčik plnený žemľovo-bylinkovo plnkou, hranolky, ryža, šalát s čínskej kapusty 😉
@michaelamilan misy pekne, ale Milanko je nadherny)
ahojte u nás dnes brokolicová polievka s grahamovou cestovinou bravčová panenka na prírodno, opekané zemiaky, polný šalát s cherry paradajkami a mozarelou a mala som tortičkový víkend prvá pre kámošku, terč je mužíkovi k narodeninám a posledná len tak zostal mi korpus tak som vyskúšala pribináčikovú plnku z acidka 🙂
@ellit nie je nič časovo náročné na tomto recepte, možno to len náročne vyzerá, aj rolovanie ide veľmi rýchlo za pomoci tej folie, takže žiadny strach 🙂 ... potom už len na trošku iný spôsob urobiť mäsko na štýl pečenej fašírky, ale vrstvila by som mozaikovite syr nakrájaný na dlhé valčeky, mrkvu, papriku, všetko by som navrstvila do formy napr. na srnčí chrbát a tak upiekla 🙂
@michaelamilan malý je krásny , blahoželám, tak si sa dočkala, užívaj si ho 🙂
@bobinkask krásne 🙂
@veve39 tesi ma, ze xutilo 😉
@michaelamilan ptfuj ptfuj krasne babatko... vela zdravia obom!
my dnes telacie s ciapkou zo sampionov,slaninky, cibulky a rozkov, zelena fazulka a opekane zemiaky, polievka zeleninova (obed varil mm)...a dezert uz aj padol...makovo-visnova strudla
@mysiatkoo mňááám vyzerá to super...ako vždy :D
@nelinka0401 @danielaj baby viete čo sami stalo ☹ mne to cesto nevyšlo, musela som dorábať piškotové cesto z 1 vajičk, a potom som ho rozdelila na dve časti a zafarbila kakaom. Ja som vedela že sami nepodarý 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
dnes slepačia polievka s rezancami, knedľa a maďarský guláš , marinované bravčové masko a dusená mrazená zeleninka 🙂
@michaelamilan krásny vytúžený drobec, srdečne gratulujem
@libka1 dakujem ja potahujem kupovanou hmotou smartflex velvet ...ešte prednedávnom som potahovala cukríkovou len tá nikomu u nás nechutila alebo mliečným marcipánom tá zas velmi chutila ale mne sa s nou už nechce paprat 😉 a tak som začala s tou kupovanou tú mi doma aj zjedia aj sa mi s nou dobre robí 😉
Narodeninový cheesecake sa pre nezohnateľnosť riccoty ruší ☹. A nakoľko oslávenec odmieta akýkoľvek iný druh narodeninovej torty, zrejme nebude nič ☹
@michaelamilan Gratulujem k drobčekovi
@rastulka
@danielaj
@zklimekova
@mysiatkoo dievčence dakujem 😵
@michaelamilan gratulujem nádherné bábo

@nelinka0401 je zdravší a má troška inú chuť, nám veľmi chutí 😉